Jak to pokračuje léčba PCOS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ellievanessqa
27.10.13 18:06
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, zda je vhodné při tomto problému užívat femigard? Pomohlo to někomu? Nebo máte lepší zkušenost s gynexem?

nevim jak toto, ale mne pomhl Nosifol je sice dražší ale 3 měsíce mi stacily :)

• Citovat
  • Upravit
149
27.10.13 18:19
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, zda je vhodné při tomto problému užívat femigard? Pomohlo to někomu? Nebo máte lepší zkušenost s gynexem?

Femigard jsem také zkoušela, na PCO nezabral, ale obrovské plus bylo to, že mi hodně zmírnil menstruační bolesti a zlepšil pleť, takže na škodu určitě nebyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.10.13 21:14

Anonymní:

Femigard určitě škodit nemůže!
Ale jak píše @ellievanessqa zkus Nosifol a nebo teď mi dr přímo v CARu doporučil INOFOLIC - má to skoro stejné složení, jako nosifol, ale je levnější! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.2.14 20:34

Obnovuji diskusi:-) Dnes mi dr. diagnostikoval PCO a navrhl jako řešení HA. Chtěla bych se zeptat, jaký na vás měla vliv HA při tomto onemocnění? Ptám se proto, že mám po porodu problém s přibíráním i přesto, že se snažím jíst zdravě. Zřejmě jako jeden ze symptomů PCO.. Mohla by HA s tímto problémem pomoct??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
4.2.14 20:42

@anomis05 me teda zatim vsechny hormony spis uskodili nez pomohli, a HA mi sama doktorka nedoporucila ze bych pry pribrala este vic..no a nakonec sem brala metformin a dala se do kupy, ale ja mela pco a k tomu este metabol. syndrom ci co

• Citovat
  • Upravit
378
2.6.14 22:38

Ahoj holky,
přesně kvůli tomu, že jsem neměla ovulaci, beru teď Norethisteron do pátku a pak čekat na MS. Až mi příjde, tak jdu třetí den na krev - hormonální profil. Podle toho se uvidí, co bude dál. Měl to někdo také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
11.8.17 17:55
@ellievanessqa píše:
@anomis05 me teda zatim vsechny hormony spis uskodili nez pomohli, a HA mi sama doktorka nedoporucila ze bych pry pribrala este vic..no a nakonec sem brala metformin a dala se do kupy, ale ja mela pco a k tomu este metabol. syndrom ci co

Ahojky, metabolicky syndrom ti prosim zjistili jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí