Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, zda je vhodné při tomto problému užívat femigard? Pomohlo to někomu? Nebo máte lepší zkušenost s gynexem?
Femigard jsem také zkoušela, na PCO nezabral, ale obrovské plus bylo to, že mi hodně zmírnil menstruační bolesti a zlepšil pleť, takže na škodu určitě nebyl ![]()
Anonymní:
Femigard určitě škodit nemůže!
Ale jak píše @ellievanessqa zkus Nosifol a nebo teď mi dr přímo v CARu doporučil INOFOLIC - má to skoro stejné složení, jako nosifol, ale je levnější! ![]()
Obnovuji diskusi:-) Dnes mi dr. diagnostikoval PCO a navrhl jako řešení HA. Chtěla bych se zeptat, jaký na vás měla vliv HA při tomto onemocnění? Ptám se proto, že mám po porodu problém s přibíráním i přesto, že se snažím jíst zdravě. Zřejmě jako jeden ze symptomů PCO.. Mohla by HA s tímto problémem pomoct??
@anomis05 me teda zatim vsechny hormony spis uskodili nez pomohli, a HA mi sama doktorka nedoporucila ze bych pry pribrala este vic..no a nakonec sem brala metformin a dala se do kupy, ale ja mela pco a k tomu este metabol. syndrom ci co
Ahoj holky,
přesně kvůli tomu, že jsem neměla ovulaci, beru teď Norethisteron do pátku a pak čekat na MS. Až mi příjde, tak jdu třetí den na krev - hormonální profil. Podle toho se uvidí, co bude dál. Měl to někdo také tak?
@ellievanessqa píše:
@anomis05 me teda zatim vsechny hormony spis uskodili nez pomohli, a HA mi sama doktorka nedoporucila ze bych pry pribrala este vic..no a nakonec sem brala metformin a dala se do kupy, ale ja mela pco a k tomu este metabol. syndrom ci co
Ahojky, metabolicky syndrom ti prosim zjistili jak?
nevim jak toto, ale mne pomhl Nosifol je sice dražší ale 3 měsíce mi stacily