Pomluva od "kamarádky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10679
23.2.12 13:07
LUCIPERKA-ddub píše:
No já nevím. Mě jednou pomlouvala jedna taková. Ingnorovala jsem ji, ale nepomáhalo to. Tak sem si s ni šla promluvit, aby mi to řekla pěkně do očí, kdy mě pomlouvá za zády, byla sprostá a tak sem ji dala přes hubu. Teď se mě bojí, že pokud ještě něco bude, tak jí zase „vyplatím“. Se s ní už ne…ru. Nyní mě obchází obloukem a je klid.

i toto je jedna z možností,a někdy účinnější než ignorace ;) Ale být si jista,že přes tu tlamu pak nedostanu já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 13:15
bombdina píše:
LUCIPERKA-ddub píše:
No já nevím. Mě jednou pomlouvala jedna taková. Ingnorovala jsem ji, ale nepomáhalo to. Tak sem si s ni šla promluvit, aby mi to řekla pěkně do očí, kdy mě pomlouvá za zády, byla sprostá a tak sem ji dala přes hubu. Teď se mě bojí, že pokud ještě něco bude, tak jí zase „vyplatím“. Se s ní už ne…ru. Nyní mě obchází obloukem a je klid.
i toto je jedna z možností,a někdy účinnější než ignorace ;) Ale být si jista,že přes tu tlamu pak nedostanu já :lol:

No tak já když se na…ru, tak se neznám. Sem doslova asi cholerik na toto a pokud vím, že su v právu, je mi v tu chvíli jedno, zda taky nějakou slíznu. :D Ale rány, které dám já, bolí hodně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.2.12 13:20
LUCIPERKA-ddub píše:
bombdina píše:
LUCIPERKA-ddub píše:
i toto je jedna z možností,a někdy účinnější než ignorace ;) Ale být si jista,že přes tu tlamu pak nedostanu já :lol:
No tak já když se na…ru, tak se neznám. Sem doslova asi cholerik na toto a pokud vím, že su v právu, je mi v tu chvíli jedno, zda taky nějakou slíznu. :D Ale rány, které dám já, bolí hodně. :mrgreen:

Jo je fakt,že ve vzteku má sílu snad každý! Já se tedy nikdy prát nechtěla,ale když už tak už :mrgreen: Kort kdyby se mi navážela i do dítěte :cert: Bohužel někdy nepomůže nic jiného než načechrat té osobě fasádu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.2.12 13:23

No tak si dejte pozor, aby ta dotyčná pak nepodala trestní oznámení na vás. Já osobně si myslím, že někdy by dobře mířená rána mohla posloužit, ale jestli je to nějaká zákeřná potvora, tak bych přibrzdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 13:34
eva valoi píše:
No tak si dejte pozor, aby ta dotyčná pak nepodala trestní oznámení na vás. Já osobně si myslím, že někdy by dobře mířená rána mohla posloužit, ale jestli je to nějaká zákeřná potvora, tak bych přibrzdila.

Tvrzení proti tvrzení. Musíš to udělat tak, aby nebyli žádní svědci. Ale prostě někdy se to bez toho neobejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.12 19:56

Myslim si, ze vic nez ji, se bojis sveho otce. Zkusila bych psychologa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 20:09

Nemohu pochopit tu osobu,nedokazu porozumet,tomu co dela a jakym zpusobem.Je mi z toho hrozne smutno,ale nebudu se nijak branit,zatim.Poslechnu holky co radily ignorovat,verim ze na ni dojde.O to vice jsem premyslela o otci,dnes jsem ziskala od kamaradky telefonni kontakt na jednoho dobreho psychologa,pochopila jsem,ze se potrebuji vyrovnat s timto,opora a laska v rodine chybi a to uz leta,co s nim bude je mi jedno,pro me je nyni dulezite,abych byla stastnou,vyrovnanou,fungujici a hlavne milujici maminka pro sve dite.Dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
360
23.2.12 20:34

Preji hodne stesti. Jsem presvedcena, ze se to vyresi! A neboj, zadna zenska ani tvuj otec, te nemuzou svymi recmi nijak ohrozit. Jsi dospela samostatna bytost, ktera ma zivot pred sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.2.12 18:01
Anonymní píše:
Nemohu pochopit tu osobu,nedokazu porozumet,tomu co dela a jakym zpusobem.Je mi z toho hrozne smutno,ale nebudu se nijak branit,zatim.Poslechnu holky co radily ignorovat,verim ze na ni dojde.O to vice jsem premyslela o otci,dnes jsem ziskala od kamaradky telefonni kontakt na jednoho dobreho psychologa,pochopila jsem,ze se potrebuji vyrovnat s timto,opora a laska v rodine chybi a to uz leta,co s nim bude je mi jedno,pro me je nyni dulezite,abych byla stastnou,vyrovnanou,fungujici a hlavne milujici maminka pro sve dite.Dekuji za nazory.Dobře děláš.Přeji ti aby ti psycholog pomohl a brzy jsi byla štastná a vyrovnaná. :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová