Nechce kakat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@janape jo tak to jakoby jsi mluvila o tom našem…taky jsme ho kolikrát nechali vykadit do kalhot hlavně aby to bylo:( čípek jsem taky zkoušela včera dávat ale jak už má bobek hodně v zadečku tak mu akorát vypadl nedržel tam:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJ, VŠÍM CO TU POPISUJETE JSME TAKÉ PROŠLI. VYSKOUŠELI JSME TAKÉ OD LAKTULOSI PO BABSKÉ RADY VŠE. NAKONEC NÁM NEJVÍC POMOHLA DĚTSKÁ SIPKÁ VLÁKNINA, KTEROU PŘIDÁVÁM DO DNEŠKA DO MLÉKA ČI JOGURTU.TAKY TA MAST INFADOLAN JE DOBRÁ MAZALI JSME ZADEČEK NĚKOLIKRÁT DENĚ. JIZVIČKY SE STRATILI A KŮŽIČKA KONEČNÍKU ZMĚKLA. SICE MASNÉ SLIPI NEBYLI NIC MOC ALE LEPŠÍ NEŽ BÝT NANERVY. PŘEJU MOC TRPĚLIVOSTI VŠEM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@š22 jo to jsem teď taky koupila s radostí tu vlákninu ale dočetla jsem se že v tom je laktoza…takže máme asi smůlu pže na to je syn alergickej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkuste doktoroce rict o ten parafinovy olej je s mentolem.Ze zacatku se mala vzpouzela nechtela to do pusy pak jsem ho dala do lednice a v pohode.Da se uzivat i dlouhodobe.Sice je pak pekne zaneradeny nocnik pac stolice je trochu mastnejsi, ale o to asi jde aby to to ho.inko zmekcilo a popohnalo. A co, nocnik pak tak nebo tak mejete.
Nam to pomoholo i v tom smyslu, ze jak uz to kakani nebylo takove utrpeni zacla zas chodit na WC. Kdyz ji to neslo chtela jen na nocnik a mit u sebe hracky.Asi aby nemela strach, ze to zas nepujde a bude to bolet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla23 píše:
Holky koupila jsem tu šaratici…kolik toho prosím dáváte?
Přiměřeně…cca půl deci..prostě,,crcnu,, zkusím jestli je to na chut poznat a bud přidám nebo uberu..
Nebo zkuz rovnou dávat čistou po lžících..to by mělo účinkovat rychleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl díky ja jsem mu to včera dala samotne to nechtěl vypít tak jsem mu 2lzice zakamuflovala do pití to vypil tak jsem zvědavá nejraději bych mu to dala po ránu jenže se bojim aby ho to ve školce neprohnalo jeste jsem koupila homeopatika tak jsem zvědavá jak to bude účinkoval…zatím teda po podávání lactulozi se akorát zvýšil počet uprdenych slibu jinak nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se přidám do klubu nekakajících. Malá měla neštovice, když se konečně uzdravila tak dostala šílenou zácpu, každé kakání naříkala, dr nám doporučila lactulozi ale nepomáhá, bereme třetí den a stále naříká a vytlačí jen s velkým usilím, jen teď začne hystericky naříkat už když ví, že bude kakat
.
Nevíte o nějakých čípkách co by mohly i děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ebambino easylax
Funguje v podstate okamzite. Lactulosa az treba po dvou tydnech uzivani. Ten easylax je glycerinovo-ibiskove projimadlo. J to takovy olejicek, takze ani nemusis cekat, nez se rozpusti, jako cipek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike jéé díky, nechápu proč mi to lekanice zatajila, prý se nic nedělá a to jsem chtěla přímo čípek pro dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ebambino já koupila v lékárně čípky a dostala jsem u toho přednášku jak dítěti upravit jídelníček a hodně pít a tak
tak jsem si říkala že paní lékárnice je chystrá teda…ješě jsme teda čípky nepoužili ale taky se s tím teď hrozně trápíme
já jsem zkusila ještě koupit homeopatika a šaratici tak jsem zvědavá
@Pherenike todle mi v lékárně taky nabízela ale když jsem viděla ten dávkovač
tak jsem to zamítla pže bych se s naším 4leťákem nepřeprala abych mu to zavedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ebambino dite muze i glycerinove cipky pro dospele, jen mu ho das pulku. Akorat syn mi ten cipek vzdycky vytlaci driv, nez se stihne rozpustit ![]()
@Pavla23 Prednasku jsem dostala stejnou. Pani byla tak urputna, az jsem se ji zeptala, jestli mi to teda proda, nebo mam vyhledat jinou lekarnu ![]()
Jinak synovi je ted rok, takze mu to zavedu v pohode. Prijde mi to stejne, jako teplomer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla23 Jo a kamaradka to davala ctyrlete dceri v pohode, ale chapu, ze je to o nature toho prcka, jak moc je ochotny spolupracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla23 tak já přednášku nedostala, jen mi řekla, že pro děti žádné čípky neexistujou.
Jaký má ten easylax dávkovač? malé jsou 3 roky a na zadek si nenechala šáhnout nikdy ani teploměr se nesměl k zadečku přiblížit a to nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike no u más je to právě hrozný boj
dávali jsme mu čípek zatim jen jednou a docela bych řekla v pohodě ale má z toho trauma řve a řve
raději jde sedet půl hodiny na záchod i když tam nic neudělá než čípek
je to hrozný věřím že u nás je to hodně psych. že se prostě bojí že ho to bolí jenže jak tak malému dítě vysvětlit ať se toho nebojí no ![]()
@ebambino vypadá to takto http://www.lekynainternetu.cz/…lo-pro-deti/ no právě u nás teploměr už dlooouho nehrozí a taky si na zadek nenechá sáhnout obvzlášť když veď ví jaký to je zavedení čípku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit