Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jde to zavřít? Co když na to klikneš pravým tlačítkem, objeví se něco? A nejde nějak poznat, jak se to jmenuje?
A co přes Přidat a odebrat programy? Neobjevilo se ti tam něco nového? Nějaký Toolbar nebo tak? Že by to šlo odinstalovat…
Právě, že to mám na ploše i když mám vypnutý internet. Nejde s tím udělat vůbec nic. Myš na nic nereaguje, když na to kliknu, nic se neděje. Jsem z toho jelen. Asi s milovaným noťasem třísknu o zem a místo práce půjdu spát
![]()
Prý je to spyware chyba (říká chlap) Musíš si sehnat nějakej prográmek proti spyweru. Spustit , nechat projet a ono Ti to toho červa najde. Když to nepomůže tak pak už jen formát C a přeinstalovat windows.Říká ![]()
Ad-Aware je na toto dobrý, jestli nemáš…
A v těch programech teda nic podezřelého nepřibylo?
Mám NOD 32, všechno projel, ale nic nenašel. Ono to vždycky na chvíli zmizí a potom se to zase objeví. Jako by to v sobě mělo nějaký časovač nebo co… Fakt nevím. Peču na to. Dneska jdu spát a budu doufat, že se s tím přes noc něco stane a do rána to bude OK ![]()
Skus to projet avastom
ale nod32 maj po tu dobu vyply… A ked tak este precisti pomocou ncleaner zvlast zaujimave mozu byt programy po spusteni ak nieco podozrive tak napis co. Formatovat je zatial zbytocne
to ako poslat auto hned do srotu miesto autoopravne ![]()
Zkusil bych projet pc programem Spybot-Search a Destroy umí najít a odstranit trojské koně a závadné cookies
A navíc je v češtině.
Dále bych použil program Ccleaner (také v češtině)
tento program pročistí pc od starých a nepotřebných souborů které využije pouze systém počítače,a také soubory které si ukládá prohlížeč při procházení internetu, (za týden může složka s nepotřebnými soubory zabírat i třeba 1GB na disku)čím víc jich je tim je potom počítač pomalejší.
A po pročištění restartovat počítač.
Ahoj všichni, tedy vůbec netuším, co to bylo za prevíta, ale projela jsem celý počítač antivirem, několikrát zrestartovala a zmetek opakovaně naskakoval znovu. Tak jsem se na to večer vybodla, počítač jen uspala a dál to neřešila. Dneska se za celý den neobjevilo vůbec nic a noťas běhá jako hodinky ![]()
ahoj,vzhedem k tomu že nejsem počítačový maniak a moc toho nevím(ale přece jen to bez něj někdy nejde)tak bych prosila poradit jak si mohu uložit jen část textu nebo okna.Už jsem se na to ptala,ale zatím mi nikdo neodpověděl.dík
Jen část okna tzv.vyfotit(uložit nejde) ale můžeš si to okno myší zmenšit a pak pomocí kláves pravý Alt a Print Screen zkopírovat do malování nebo tam siho dodatečně upravit (ořezat reklamy apod.)
A část textu si normálně označíš myší(modře) zmáčkneš levé Ctrl+C a pak ve Wordu nebo poznámkovém bloku zmáčkneš levé Ctrl+V a pak sito uložíš kam chceš.