Pomůžete se překladem do němčíny

1274
10.12.12 07:42

Pomůžete se překladem do němčíny

Prosím potřebuji přeložit toto: Na tyto akce zpracovat písemnou formu,,povolení k požárně nebezpečným pracím“. Tento dokument zpracuje odborný zaměstnanec a podepíše statutární zástupce. Děkujiž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1728
10.12.12 08:59
@reshberry píše:
Prosím potřebuji přeložit toto: Na tyto akce zpracovat písemnou formu,,povolení k požárně nebezpečným pracím“. Tento dokument zpracuje odborný zaměstnanec a podepíše statutární zástupce. Děkujiž

Tohle mi přeložil slovník ;)

Um diese Ereignisse schriftlich die Erlaubnis zu behandeln, um gefährliche Arbeit feuern.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
10.12.12 09:07
@reshberry píše:

Um diese Ereignisse schriftlich die Erlaubnis, gefährliche Arbeit entlassen zu behandeln. Dieses Dokument verarbeitet spezialisierte Mitarbeiter und unterzeichnet vom gesetzlichen Vertreter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
10.12.12 09:56

Es ist erforderlich, für diese Ereignisse, „die Erlaubnis zu den Brandgefährlichen Arbeiten“, schriftlich zu erstellen.

Dieses Dokument wird von dem Facharbeiter erstellt und von dem gesetzlichen Vertreter unterschrieben
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
10.12.12 12:05

Ahoj holky, děkuji moc za pomoc, vytrhly jste mi trn z paty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
10.12.12 12:26

@reshberry nemáš zač :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
10.12.12 15:21

A ještě jsem narazila na toto: V BD-CZ je zavedeno v požární dokumentaci a dokumentaci bezpečnosti práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová