Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím potřebuji přeložit toto: Na tyto akce zpracovat písemnou formu,,povolení k požárně nebezpečným pracím“. Tento dokument zpracuje odborný zaměstnanec a podepíše statutární zástupce. Děkujiž
@reshberry píše:
Prosím potřebuji přeložit toto: Na tyto akce zpracovat písemnou formu,,povolení k požárně nebezpečným pracím“. Tento dokument zpracuje odborný zaměstnanec a podepíše statutární zástupce. Děkujiž
Tohle mi přeložil slovník ![]()
Um diese Ereignisse schriftlich die Erlaubnis zu behandeln, um gefährliche Arbeit feuern.
@reshberry píše:
Um diese Ereignisse schriftlich die Erlaubnis, gefährliche Arbeit entlassen zu behandeln. Dieses Dokument verarbeitet spezialisierte Mitarbeiter und unterzeichnet vom gesetzlichen Vertreter.
Es ist erforderlich, für diese Ereignisse, „die Erlaubnis zu den Brandgefährlichen Arbeiten“, schriftlich zu erstellen.
Dieses Dokument wird von dem Facharbeiter erstellt und von dem gesetzlichen Vertreter unterschrieben
![]()
Ahoj holky, děkuji moc za pomoc, vytrhly jste mi trn z paty ![]()
A ještě jsem narazila na toto: V BD-CZ je zavedeno v požární dokumentaci a dokumentaci bezpečnosti práce.