Popálená ručička

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
12.3.13 21:06

@Škurpice nejhorsi bylo videt jeste ty horsi pripady… Mam z toho trauma stale. A ty zle sestry. A to ze se nedalo ani tusit kdy nas pusti domu. Brrrr :?

• Citovat
  • Upravit
101531
12.3.13 21:06

@Timinka Fuj…, ještě že se to alespoň při té smůle dobře zahojilo :kytka: ona horká tekutina je strašné svinstvo, podstatně horší než „suché“ teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
12.3.13 21:07

@Timinka to věřím… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.3.13 21:08

@j.a.n.i1 byla tam 4 leta holcicka uz cca 4 mesice - prevrhla na sebe fritak. Neujimal se transplantat. To bylo hruza…

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.3.13 21:09

@Škurpice pri takovych diskuzich se mi to vzdycky vrati :zed:

• Citovat
  • Upravit
10120
12.3.13 21:10

@Timinka moje sestřenice je vrchní na popáleninách v Košicích…o těch hrůzách mi kolikrát říkala…je to strašný…jsem se tam zase setkala s chlapečkem, který strčil prst do zásuvky…asi 3 operace měl za sebou a další před sebou…jednou, když jsme čekali na převaz, tak tam vrtulníkem přivezli popálené miminko na obličeji a hrudníku, jsem se normálně rozbrečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
12.3.13 21:10

@Nathalka01 presne pred tydnem se nam tohle stalo take, malej sahl na krbovy kamna, hned jsme jeli na pohotovost tam nam rekli ze jsme udelali dobre, prostrihal mu doktor ty puchyre, aby se mu to lepe hojilo necim to nastrikal a zavazal, dalsi den jsme museli na prevaz a pak ob den.Za mne bych jela hned. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
12.3.13 21:11

@Timinka mně taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
12.3.13 21:13

@Timinka To věřím, brr… doufám, že tohle nebudu muset nikdy zejména u dítka řešit. U sebe jsem tedy jednou řešila ruku, které si připletla na velký pařák mezi knedlíky (nojo, to je tak když člověk nepřemýšlí), zafungovala samoléčba, ač to tedy taky bylo spíše na doktora, ale u sebe se na to člověk dívá jinak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.3.13 21:14

Holky to jsou tedy příběhy :,(. Tak hlavně, že to u vás dobře dopadlo :hug:. A doufám, že zakladatelka poslechne a zajedou k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.3.13 21:15

@Škurpice za me tam byla holcicka - prevrhly fritak tak kluk co si hral se sirkama chytlo mu triko ( na ventilatoru otekle dychaci cesty 70% pop) nebo taky tyrana cca 2 leta holcicka mela vzorek wafek na zadecku. :zed: nejcasteji ale kava caj. Nebo holcina cca 12 byla na 4 transplantaci- kdyz ji bylo 5 dala ruku do talire s polevkou

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.3.13 21:18

@j.a.n.i1 ja do toho dne byla opatrna. Po tm opareni jsem silena. Hlidam teplotu polevky piti topeni varim jen na zadnich plotenkach…o

• Citovat
  • Upravit
10120
12.3.13 21:18

@Timinka tohle je strašný…a ta bezmoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
12.3.13 21:19

@Timinka já opatrná byla už předtím, ale švagrová ne…byli jsme na návštěvě…ale je to ok a to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.3.13 21:19

@Škurpice u nas to byl tatinek- ranni kava.ted ale hlidam vsechny vsechno a stale.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák