Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak fotka se mi nevložila, tak ještě jednou ![]()
Příspěvek upraven 12.03.13 v 20:44
Drzim palceky at to malou neboli
![]()
mimo misu: holky fakt? me by asi nenapadlo s tim jet
teda pokud by to nemela vylozene do „masa“…tak jeste ze vim..diky ![]()
@valina1 u tak maleho ditete je nebezpecnych i 5% povrchu. Navic popalenina se jeste 48 hod prohlubuje. Muze se stat ze diky tomu pak budou muset na platiku a co dva roky na nove a nove operace- transplantat neroste.
@Timinka
oooooouuuuu to jsem fakt nevedela…no jeste ze je emimino
díky ![]()
Nám tenkrát na popáleninách řekli, je je hodně důležité prvotní ošetření…držím palce, ať je to brzy vše ok…syn po dvouměsíčním léčení na popáleninách
Jela bych na pohotovost
Navíc jak psala Timinka, popálenina se ještě dva dny prohlubuje, proto se to musí několik hodin chladit. Jestli jet nechceš, tak to aspon chlaď.
@Timinka ufff…tohle je z posledního léta…co se stalo? A už dobrý?
Teda opet me zarazi, ze misto navstevy dr./pohotovosti se zalozi diskuze na emiminu.
Popalenina je jeden z nejhorsich urazu a nejde si s tim zahravat a uz vubec ne u deti. Krome prohlubovani hrozi vysoke riziko infekce, popalenina je otevrena rana. Jed okamzite na pohotovost!!!
@Škurpice nastesti super jsme bez transplantaci. 3 tydny na jipu. 5 prevazu v narkoze. Nastesti bez jizev. Horka kava- hlava, rameno, zada, plenkova odlast ( tam bohuzel i odumrela mistecka-to nez se mi podarilo ztrhat pleny hodne se to prohloubylo)
@Timinka au au au…u nás horký čaj…taky bez operací, jen malinká jizvička na hrudníku a ztráta pigmentu
Mě přijde, že některé zas trochu přeháníte
nikdo z nás to neviděl a tudíž nemůže hodnotit rozsah, ono spousta těhle dotykových popálenin bývá povrchových a pokud dítko v klidu spí, tak to nejspíš nic extra vážného nebylo.