Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Timinka píše:
@Mišela1 na druhou stranu jsem se na zakladatelku dost zlobila. Uvedomujes si ja pali i dospeleho byt jen nepatrna popalenina? Uvedomujes s jak jeji dite ( zcela zbytecne) trpelo??? Lekari by diteti dali tisici leky a ona se sla ptat sem?
V tomhle mas pravdu. Navic na te rucicce to fakt vypadalo skarede.
Doufam že zakladatelka jsou v pořádku, ale doufam ze tam jeli uz vcera ![]()
@Timinka píše:
@Mišela1 na druhou stranu jsem se na zakladatelku dost zlobila. Uvedomujes si ja pali i dospeleho byt jen nepatrna popalenina? Uvedomujes s jak jeji dite ( zcela zbytecne) trpelo??? Lekari by diteti dali tisici leky a ona se sla ptat sem?
To chápu a jelikož sis bohužel zažila něco takového, tak víš o čem píšeš, o tom žádná. Ale označit někoho za něco, aniž bych měla všechny informace je věc druhá. Ale kattkka to vzala zpět tak už není o čem psát ![]()
Tak vám píšu jak jsme dopadly. Hned druhý den jsme jely do nemocnice a tam se mi skoro vysmály že to nic není, že dětem se to hojí hrozně rychle. Mudr jí to potřel desinfekcí prostříhnul puchýř a zavázal. Na druhým převazu už na to daly plastickej obvaz. Malá má už jen stroupky a snad nebude ani jizva. Murd říkal že jsem zasáhla jak nejlíp to šlo hned pod vodu a hodně mazat kalciem. Každopádně chápu všechny mamky co se na mě zlobily, ale asi jsem to popsala hrozněji než to ve skutečnosti vapadalo.
@j.a.n.i1 píše:
@Nathalka01je vidět, že máš dobrý odhad, to je důležitý
Jj něco mi pořád říkalo že to nebude tak zlé, ale jsem ráda že jí to ošetřili mudři.
@taljenka píše:
@Nathalka01 tak ještě že se to dobře hojí
Jj snad nebude ta jizva no.
@Nathalka01 spíš jsi to hůře popsala. Ale zkus si to hodit na tu pojistku ![]()
@taljenka píše:
@Nathalka01 spíš jsi to hůře popsala. Ale zkus si to hodit na tu pojistku
Pojistku už máme vyřízenou. No když se jí to stalo vypadalo to hrozně taky ji to berušku muselo bolet, ale druhý den se o tu ručičku opírala a šahala si na to takže jí to pak už ani nebolelo. ![]()
@Nathalka01 neverim ani omylem ze te pochvalili ze ses zachovala spravne.
@Timinka píše:
@Nathalka01 neverim ani omylem ze te pochvalili ze ses zachovala spravne.
A asi bych si to vycucala z prstu?? Nevíš proč bych měla lhát?? Doktor mi řekl, že to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat tak já nevím
Každopádně je mi úplně fuk co si myslíš a jestli je to pravda co řekl mudr nebo ne. Hlavně že je moje holčička v pořádku
Můžu se prosím zeptat jak dlouho se hojí popáleniny. Nás dnes pustili z nemocnice, popálené ruce od kafe. Tak ať vím, co nás čeká. Děkuji
@Marse83 píše:
Můžu se prosím zeptat jak dlouho se hojí popáleniny. Nás dnes pustili z nemocnice, popálené ruce od kafe. Tak ať vím, co nás čeká. Děkuji
cca 2-3 tydny zalezi samozrejme na tom jak moc hluboke jsou popaleniny.