Popálená ručička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
13.3.13 20:14
@Timinka píše:
@Mišela1 na druhou stranu jsem se na zakladatelku dost zlobila. Uvedomujes si ja pali i dospeleho byt jen nepatrna popalenina? Uvedomujes s jak jeji dite ( zcela zbytecne) trpelo??? Lekari by diteti dali tisici leky a ona se sla ptat sem? :nevim:

V tomhle mas pravdu. Navic na te rucicce to fakt vypadalo skarede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.3.13 20:15

Doufam že zakladatelka jsou v pořádku, ale doufam ze tam jeli uz vcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.3.13 20:18
@Timinka píše:
@Mišela1 na druhou stranu jsem se na zakladatelku dost zlobila. Uvedomujes si ja pali i dospeleho byt jen nepatrna popalenina? Uvedomujes s jak jeji dite ( zcela zbytecne) trpelo??? Lekari by diteti dali tisici leky a ona se sla ptat sem? :nevim:

To chápu a jelikož sis bohužel zažila něco takového, tak víš o čem píšeš, o tom žádná. Ale označit někoho za něco, aniž bych měla všechny informace je věc druhá. Ale kattkka to vzala zpět tak už není o čem psát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.3.13 19:51

Tak vám píšu jak jsme dopadly. Hned druhý den jsme jely do nemocnice a tam se mi skoro vysmály že to nic není, že dětem se to hojí hrozně rychle. Mudr jí to potřel desinfekcí prostříhnul puchýř a zavázal. Na druhým převazu už na to daly plastickej obvaz. Malá má už jen stroupky a snad nebude ani jizva. Murd říkal že jsem zasáhla jak nejlíp to šlo hned pod vodu a hodně mazat kalciem. Každopádně chápu všechny mamky co se na mě zlobily, ale asi jsem to popsala hrozněji než to ve skutečnosti vapadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
21.3.13 19:54

@Nathalka01 :kytka: je vidět, že máš dobrý odhad, to je důležitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3614
21.3.13 19:55

@Nathalka01 tak ještě že se to dobře hojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.3.13 20:02
@j.a.n.i1 píše:
@Nathalka01 :kytka: je vidět, že máš dobrý odhad, to je důležitý

Jj něco mi pořád říkalo že to nebude tak zlé, ale jsem ráda že jí to ošetřili mudři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.3.13 20:03
@taljenka píše:
@Nathalka01 tak ještě že se to dobře hojí :kytka:

Jj snad nebude ta jizva no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3614
21.3.13 20:07

@Nathalka01 spíš jsi to hůře popsala. Ale zkus si to hodit na tu pojistku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.3.13 20:11
@taljenka píše:
@Nathalka01 spíš jsi to hůře popsala. Ale zkus si to hodit na tu pojistku ;)

Pojistku už máme vyřízenou. No když se jí to stalo vypadalo to hrozně taky ji to berušku muselo bolet, ale druhý den se o tu ručičku opírala a šahala si na to takže jí to pak už ani nebolelo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.3.13 20:58

@Nathalka01 neverim ani omylem ze te pochvalili ze ses zachovala spravne.

• Citovat
  • Upravit
200
21.3.13 22:06
@Timinka píše:
@Nathalka01 neverim ani omylem ze te pochvalili ze ses zachovala spravne.

A asi bych si to vycucala z prstu?? Nevíš proč bych měla lhát?? Doktor mi řekl, že to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat tak já nevím :nevim: Každopádně je mi úplně fuk co si myslíš a jestli je to pravda co řekl mudr nebo ne. Hlavně že je moje holčička v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marse83
28.3.13 21:51

Můžu se prosím zeptat jak dlouho se hojí popáleniny. Nás dnes pustili z nemocnice, popálené ruce od kafe. Tak ať vím, co nás čeká. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
29.3.13 06:31
@Marse83 píše:
Můžu se prosím zeptat jak dlouho se hojí popáleniny. Nás dnes pustili z nemocnice, popálené ruce od kafe. Tak ať vím, co nás čeká. Děkuji

cca 2-3 tydny zalezi samozrejme na tom jak moc hluboke jsou popaleniny.

• Citovat
  • Upravit
Marse83
29.3.13 17:23

Děkuji za rychlou reakci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody