Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Timinka píše:
@kattkka co tam je? Ja se divat nemohu
No mluvi momentalne o chlapeckovi. Spadl do varici vody a matka snim jela az den pote.Nic mene tam je to jeste horsi.
.Je v umelem spanku na pulce tela opareny. A matka bude mit obvineni a vysetruje se proc az dalsi den.
Tak jsem se spletla.Ale ze zacatku mluvili pouze o 10mes.mimi.
Příspěvek upraven 13.03.13 v 20:00
@Billi píše:
@kattkka ale to se stalo minulý týden
Ted jsem to slysela taky jenomze to rekli az ted.
@kattkka píše:
A neozve. Divam se na zpravy na nove.Ale doufam ze se pletu.
Ale to se nestalo včera
a jedná se o kluka.
@kattkka zakladatelka ma podle vseho holcicku…asi je nechali v nemocnici.
@Mišela1 píše:
Ale to se nestalo včera
Ted to pisu. Jenomze na zacatku nebylo takove sdeleni.Ja zpravy kazdy den nesleduju a i kdyz si je ctu tak jsem nikde nic takoveho necetla takze mi to uniklo.
@kattkka píše:
Ted to pisu. Jenomze na zacatku nebylo takove sdeleni.Ja zpravy kazdy den nesleduju a i kdyz si je ctu tak jsem nikde nic takoveho necetla takze mi to uniklo.
No dobře, ale než něco takového napíšu tak si to snad ověřím. Já být zakladatelka - no to mně tedy naštvalo. Ten příběh je hrozný.
@Mišela1 píše:
No dobře, ale než něco takového napíšu tak si to snad ověřím. Já být zakladatelka - no to mně tedy naštvalo. Ten příběh je hrozný.
Vsak jsem psala ze se omlouvam. ![]()
@Mišela1 na druhou stranu jsem se na zakladatelku dost zlobila. Uvedomujes si ja pali i dospeleho byt jen nepatrna popalenina? Uvedomujes s jak jeji dite ( zcela zbytecne) trpelo??? Lekari by diteti dali tisici leky a ona se sla ptat sem? ![]()
@kattkka co tam je? Ja se divat nemohu