Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Meli jsme popalenou dlan od zarovky a taky jsme nejdrive nesli a stejnak jsme pak na pohotovosti skoncili. Udelal se mu sileny puchyr.Mel cca rok a pul shodil mi lampicku a sahnul na zarovku.Jak mu to pan doktor propichoval, tak ani nezaplakal, pak jsme chodily na prevazy.Stat se mu to tedka v 5 letech, tak by rval jak tur, tehda byl suprovni.
S osmiměsíčním dítětem bych s popáleninou až do puchýře k doktorovi šla.
Dík holky. Jsem ráda, že jsme tam byli. Prý je to v pořádku, nic vážného naštěstí. Ale mám jistotu a taky vím, co s tim dělat. Kdybysme nešli, tak bych doma hysterčila.
V našem případě popálená nožička.
Chci se zeptat na názor, šli byste k doktorovi s popaleninou od toustovače na chodidle 8 měsíčního? Má tam tenkou linku - puchýř napříč přes šlapku. Akorát čekám u doktora. Přítel si myslí, že přehánim, že to nic neni a zahojí se to samo. Já jsem z toho celkem vyplesklá, dala jsem mu na to gel na popáleniny a teď čekáme, a asi ještě chvíli budem, než se dostaneme na řadu. Myslíte, že zbytečně? Příteli jsem ani neřekla, že sem jdem. Snad mu nebudou dělat nic bolestivého, ne? On je totiž úplně v pohodě, teď zrovna spí, a tak si říkám, co tu vlastně dělám. Byly byste tu taky?