Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jannnča píše:
https://www.youtube.com/watch?…
Ta bílá košile s lacláči vypadala docela dobře.
Ty lacláče byly super, ale ten zbytek nic moc. Hlavně téma oblékněte se do květin si představuju jinak. Víc romanticky, nějaký šaty nebo sukni. Ten batoh, čelenka, kšiltovka to se mi moc nelíbilo. Je škoda že nemají profi vizážistku, jako v maniačkách.
Zase musím uznat, že ta mladá žabka si sice slízla kritiku, i když teda od tý první to moc nesedlo, ale na druhou stranu si za těch 10.000,– opravdu vybavila šatník i s doplňky (např. ty hodinky
) Kdežto ta Maja si pořídila normální tak leda kalhoty a boty, který stejně nebude nosit. A kytky, který si přišpendlí na ty příšerný kabelky
Ta druhá si teda něco málo pořídila, ale zas ten rozpočet zbytečně nevyužila. No, chytrá mladá žába ![]()
Tak nevím, co si o pořadu myslet. Hlavně ten „muž“ rádoby stylista, podle oblečení, které dnes měl - modrá košile, kalhoty a pak si na nohy vezme ty hrozné proužkované botky, asi plátěnky. Tak na takového matlaboyse se chová dost suveréně. A pak hodnotí oblečení ostatních.
A ten stylista má tedy 0 bodů…ty tenisky byly k tomu zbytku naprosto nevhodné a trapné
.
@kometa32 píše:
Dnešní díl se mi líbil. Klobouk
mě to moc Francouzku nepřipomínalo, ale jako sám o sobě ten outfit nebyl špatnej.
Taky jsem to dneska poprvní viděla.. zajimavé.. osobně mě přišlo, že kromě te poslední slečny, měly všechny divné kousky
a ot nejsem teda modní expert a oblékám se průměrně, ale přišlo mě, že to na sobě měly naházené všechny 3..