Poporodní blues
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@avm3 Tak to je skoda. Hlavne ted v lete je to na prd. Snad aspon ty homeatika pomuzou. Drz se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabca85 Tak dneska mi přišlo funkční oblečenní, tak udivíme, tak se budeme potit. Na ty homeopatika jsem taky zvědavá, nechala jsem tam 600 za konzultaci a to nevím, kolik budou stát přímo ty homeopatika… Já se přiznám, že tomu moc nevěřím, ale zkouším, co se dá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 to je mi tě líto, že se tak trápíte, po šestinedělí bude líp
jinak zkus pročíst odkaz je to zajímavé jak miminku chybí 4 trimestr, na co je zvyklé celých 9 měsíců a jak najednou si musí zvykat na samé novoty, hlavně klid pokud to alespoň trochu jde
já si uplně vzpomínám na mé šestinedělí
drž se bude líp ![]()
http://www.jaknamiminka.cz/…nka-a61.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 Treba to fakt pomuze. Kdyz clovek uz nevi kudy kam tak zkousi leccos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 Treba to fakt pomuze. Kdyz clovek uz nevi kudy kam tak zkousi leccos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber Děkjui za odkaz, jak starší usne, tak si počtu. JSem fakt zoufalá, ale na druhou stranu mám aspoň nějakou možnost, jak usne, že…? Jen jsem prostě už utahaná.
Hele, já se za to stydím, ale já k ní nic necitím, vím, že ji musím nakrmit, přebalit, a postarat se, ale to je vše. A když mi ji někdo chválí, tak z toho nemám radost. Slušně poděkuju, ale netěší mě to… jsem fakt KO a matka na h…o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 ale nejsi, kdyby jsi byla matka na ho.no, tak by te to netrápilo!
ja k první dceri citila „nelasku“ skoro tri mesice, fakt jsem ji chtěla nekomu dat, strasne me stvalo, když brecela - o na rvala téměř nonstop, několikrát jsem ji i okřikla, byla jsem fakt vycerpana…az se později zlepšilo spani a zmenšilo jeji rvani, citila jsem se fyzicky lip, zacala jsem k ni něco citit
ted nad nejakou mateřskou laskou vůbec nepremyslej, proste funguj, jak jen to pujde, pokud mas moznost ji dat nekomu na vozeni, tak se ji na chvili „zbav“ a ver, ze opravdu bude lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanulka82 Díky
Na vožení bych dala, ale ona jinak, než v tom šátku na mě prostě neusne
Počítám každou minutu šestinedělí a moc moc doufám, že pak se to zlepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 Já jsem Janu taky začala mír ráda později. Až někdy kolem 2 nebo 3 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 neboj to přejde tyhle pocity jsou normální a určitě nejsi jediná, je toho na tebe moc do teď jsi měla jen jedno dítko a už bylo vše zaběhnuté a teď najednou taková starost o novorozeňátko, všechno přejde a bude dobře
miminko dá zabrat a k tomu prcek kterej vyžaduje velkou pozornost to je dost náročné, pokud máš možnost jednoho z nich někomu na pár chvil šoupnout tak neváhej a využij toho ať si trochu odpočneš, jinak v tom odkazu právě píšou jak je to pro novorozence náročné být najednou tady venku, v bříšku mají svůj klid, těsno a teploučko a najednou takový prostor, světlo, ležení na zádech a papání, taky se musí naučit tady žít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 ještě mě napadlo zkus jí dát když jí dáváš spinkat na očička nebo kolem hlavičky plínku (látkovou) malej mi takhle krásně usne dávám mu jí pokaždé tak už si asi na to zvyknul, což asi není dobré ale vím že jak mu jí dám tak si jí pěkně žmoulá a usne, když už zabere tak mu jí sundám pryč z obličejíčku miminka to maj hodně rádi protože mají pocit že se k něčemu tulí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber Ahoj, zkoušela jsem moje propocené oblečení a nezabralo. Ale dneska přes poledne spala v korbičce a teď usnula v postýlce. Sice byla za chvilku vzhůru a mám ji zase v šátku, ale je to dobré znamení… tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3
to propocené oblečení mě pobavilo
ale je fakt že miminko rádo cítí pach matky že ho to asi určitě uklidňuje, já jsem vždycky nadávala ségře proč svému mimču hází na hlavu plínu
a pak jsem to zkusila a ono to funguje
sice ty lidi když kouknou do kočáru a viděj jen plínu a nožičky tak blbě koukaj ale hlavní je že spí a je klid že
jak píšeš tak trochu spinkala tak uvidíš že se to zlepší ještě je maličká a potřebuje si zvyknout
snad se to brzy naučí a budeš mít klid, moje ségra si strašně prála mimi a teď jsou s přítelem uplně na nervy 9 měsíců neskutečného řevu ve dne v noci fakt hrůza, často mi volá po ránu a brečí že ho nechce ať si ho odnesu je uplně na nervy nic nepomáhá
je mi jí hrozně líto a já mám chlapečka pravý opak spí až moc
celou noc a přes den skoro pořád
netuším čím to je
a ty kojíš? ségře totiž dr. vynadala že ho přežírá a musela ho kojit jen po 3hodinách ale já jsem malého kojila a do dnes kojím kdykoliv si řekne i kdyby si jen cucnul prostě se řídím jím a je to ok.tak se drž určitě bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, opět padám do deprese… malá se mi vzteká v šátku, ale jak ji předělám do kočátku nebo postýlky, tak hotovo… to už fakt ale nevím co… v noci jsem ji nosila na rukách, tak nic, spíš se vztekala… nebýt tak malá, tak ji nechám vyřvat… ![]()
Už fakt nevím co a mateřskou lásku cítím míň a míň
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom klid, měla jsem poporodní blues a strašně jsem se bála, že nikdy malou nebudu chtít, opravdu jsem ji nechtěla…staral jsem se jen mechanicky…chyběl mi ten klid když jsem jí neměla…byla strašně uřvaná a mě to lezlo na nervy, zašla jsem k dr nechala si předepsat lexaurin ( není to antidepresivum ) a najednou se to začalo lepšit…i když malá řvala už mi to tak nevadilo, teď jí miluju nejvíc na světě a nikdy bych jí nedala a jedna rada na závěr klidně jí nech řvát já neposlechla malá se naučila na ruce a teď když jsou jí 3 měsíce tak když jí sundám z ruky řve jako tygr…a neboj šestinedělí je blbá doba pak chytne spolu tempo a sehrajete se
- Citovat
- Upravit