Poporodní blues

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
7.8.13 12:53

Pavlo, mohu se zeptat, kolik je Aničce? Spinká v noci? Nebo spíš přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.9.13 20:13

Pavlo, naše malá taky byla zlatá, od porodu chodí spát se slepicema, ale na začátku nás trápil reflux a bylo to dost vyčerpávající, pak prdíky, spousta jejího utrpení a mého pocitu bezmoci, a i když byl přítel skvělej, tak prostě neobětoval malé tolik, co já.. Pořád měl a má svůj život, to já jsem ta, která se bezmezně přizpůsobila dítěti a občas jsem z toho byla dost špatná a nepřičítám to teď hormonům.. Jednou jsem slyšela, že mmainky na mateřské se nedokáží bavit o ničem jiném, než o dětech, ale o čem se mají bavit, když ničím jiným nežijou? Celý jejich život, každá minuta je tu k dispozici pro dítě…! Ale uvidíš sama, jak budete stárnout, vše se bude lepšit.. Mimčo ti začne přinášet mnohem více radosti a vše ti bude vynahrazovat. A pak když vidíš, jak si tě hlídá, jak z tebe nespustí oči, jak jsi pro něj důležitá, jak se na tebe směje, to je pak tvá odměna za to, žes mu musela vše obětovat…;-)
Dej tomu čas a určitě si mateřskou užiješ! Nám jsou teď 4 měsíce a je to úplně o něčem jiném. Sice začaly zlobit zoubky, ale to přežijem a zes budu mít tu mou usměvavou princezničku, kterou nadevšechno miluju! Což jsem na začátku opravdu s klidnym svědomím říct nemohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 09:43

Tak musím znovu napsat. Anička bude mít v sobotu 3 měsíce a je užasná. Teď nás trápí kojení, mám málo mlíčka a musíme dokrmovat, doufám, ale že se ještě rozkojíme. Je pravda, že po šestinedělí nastalo to mnohem hezčí období a konečně si mateřství užívám. CHodíme ven, jíme a spíme a hlavně si povídáme a malá reaguje na mě i muže a ten úsměv, který mi věnuje když mě vidí je nádherný :hug:
Holky jsem šťastná a doufám, že už to tak zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.10.13 10:13

@Pavlína.Č Urcite to zustane. Ted uz to bude jenom lepsi. Moji maly je 6 mesicu a uz je to pohoda. Obcas ma horsi dny, ale kdo ne. Jediny co vas bude mozna obcas trapit budou zoubky, ale treba to nebude tak hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 17:35

Zkusím obnovit diskuzi. Je tu nějaká maminka co má též poporodni blues. Mám 2 týdny holčičku a cítím, ze proste nejsem šťastná. Jo lepší se to, brecim už jen 2× denně, ale i tak. Když vidím, jak sou některé maminky šťastné, tak nevím co dělat. Mám ji rada, ale taková ta velká láska se furt nekoná. Modlím se, ať to po sestinedeli přejde :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.23 18:23
@Anonymní píše:
Zkusím obnovit diskuzi. Je tu nějaká maminka co má též poporodni blues. Mám 2 týdny holčičku a cítím, ze proste nejsem šťastná. Jo lepší se to, brecim už jen 2× denně, ale i tak. Když vidím, jak sou některé maminky šťastné, tak nevím co dělat. Mám ji rada, ale taková ta velká láska se furt nekoná. Modlím se, ať to po sestinedeli přejde :,( :,( :,(

Jo, já mám dvoutydenniho kluka a taky…bohužel moc nespí, hodně brečí, takže jsem jen unavená a nic vlastně nemůžu, jen čekat kdy zase začne a neúspěšně ho utesovat. Mám pocit že prezivam jako stroj abych ho a sebe obstarala a na víc nemám sílu. Děsí mě že teď můj život bude vypadat takhle. No, snad se to po šestinedělí nějak zlepší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.23 18:31
@Anonymní píše:
Jo, já mám dvoutydenniho kluka a taky…bohužel moc nespí, hodně brečí, takže jsem jen unavená a nic vlastně nemůžu, jen čekat kdy zase začne a neúspěšně ho utesovat. Mám pocit že prezivam jako stroj abych ho a sebe obstarala a na víc nemám sílu. Děsí mě že teď můj život bude vypadat takhle. No, snad se to po šestinedělí nějak zlepší…

A pomáhá ti partner nebo někdo?
Mne partner pomáhá, ale stejně mi přijde, ze jsem tak nějak na vše sama.
Přijde mi, ze to proste nezvládnu, ze co budu dělat. Dneska už sem napsala i na nadaci úsměv mámy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat