Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vzít si dceru do péče? Vyřešilo by se to?
Stoprocentně. Měl bych jistotu, že malá není. Někde např. venku nebo tak.
@PoprvéTatínkem píše:
Stoprocentně. Měl bych jistotu, že malá není. Někde např. venku nebo tak.
Je mi jasne, že by to nebylo nic jednoduchého, ale jsem přesvědčen, že bych to zvládnul.
Nenechala bych svy dítě v takových podmínkách. Připravit matku o dítě? Záleží na to jestli vůbec ji bavi byt matkou. Podle mě moc ne.
@Atisia píše:
Nenechala bych svy dítě v takových podmínkách. Připravit matku o dítě? Záleží na to jestli vůbec ji bavi byt matkou. Podle mě moc ne.
Mám stejný názor.. Že začátku super, ale teď mi přijde že je pro ni dítě spíš překážkou než radosti..
Že by to chtělo jednat rychleji a dříve.
Příspěvek upraven 18.01.19 v 00:36
A na co čekáš? Čím driv se to rozjede tím lip. Pak bys to nemusel dokončit když odpadne prvotní přesvědčení.
@Atisia píše:
A na co čekáš? Čím driv se to rozjede tím lip. Pak bys to nemusel dokončit když odpadne prvotní přesvědčení.
Dělala mi naschváli se zapsáním do RL. Řešil sem to soudně. Teď už můžu něco řešit. A budu! Neboj nic mě nedopadne, nejsem ona. Malá je pro mě na prvním místě a vždy bude.
@Atisia píše:Dělala mi naschváli se zapsáním do RL. Řešil sem to soudně. Teď už můžu něco řešit. A budu! Neboj nic mě nedopadne, nejsem ona. Malá je pro mě na prvním místě a vždy bude.
@wewa píše: Že by to chtělo jednat rychleji a dříve.Příspěvek upraven 18.01.19 v 00:36
Jednat budu! Ale myslím si, že to nebude jednoduché. Nechci, aby jakkoliv trpěla malá, protože, když začnu jednat. Přestane mi malou dávat.
V první řadě bych se jela někam poradit. Potom se zkusit dohodnout přímo s ní, jen jako návrh a pokud se nebude chtít domluvit tak bych to řešila tvrději
Ty a nebude ona nakonec ráda když si jí vemes do péče protože to jak s ní zachází
to je tak na ospod ,tak b možná bylo dobré ji nějak přesvědčit že u tebe ji bude líp…
Dite neni pes,aby ho porad nekde tahala.Musi mit domov,zazemi a hlavne peci.Pokud se ti zda,ze je o malou spatne postarano,zajdi na socialni,prober s nimi situaci a oni to s tebou budou resit,poradi,co delat,na jake soudy se obratit.Pripadne si vem pravnika a on to bude resit za tebe,to uz zalezi na tvych financnich moznostech.Zazadej o svereni do sve pece,urcite by male bylo lip.
Co to udělat tak, že až ti malou doveze, že už jí malou nedáš? Třeba to vyřešit přes policii nebo se poradit na sociálce. Ještě mě napadá → Nemůžeš si najmout detektiva, aby jsi měl důkazy?
@Anonymní píše:
Co to udělat tak, že až ti malou doveze, že už jí malou nedáš? Třeba to vyřešit přes policii nebo se poradit na sociálce. Ještě mě napadá → Nemůžeš si najmout detektiva, aby jsi měl důkazy?
To by bylo sice fajn ale to neudělám. Malá se mi už potřetí v noci probudila a pláče. Nemá ani žízeň ani hlad. Nechal jsem ji vyplakat a už je ticho. Ale nikdy v minulosti se tohle nestalo. Nemůže to být také tím, ze malá je furt někde jinde?
@Ennny píše:
Ty a nebude ona nakonec ráda když si jí vemes do péče protože to jak s ní zacházíto je tak na ospod ,tak b možná bylo dobré ji nějak přesvědčit že u tebe ji bude líp…
To si nemyslím, myslím že časem by se na ni úplně vykaslala ale teď ještě ne, ale jako tahat 8mi měsíční dítě po hotelech je moc. Přijde mi to, že malá pak je úplně zblbnuta a neví kde je a proto mi ted v noci se 2krat vzbudila. A nerad vidím jak ten malej špunt pláče 🙄 Nejradši bych ji malou nedal, ale to bohužel nejde
Vzít si dceru do péče? Vyřešilo by se to?