Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky si přisadím ze svého…můj bývalý, neříkala bych tomu ani přítel-spíš známost. Také jsem se s ním seznámila přes jednu seznamku..dali jsme sraz, hned chtěl u mě přespat..žádné oťukávání, šel hned na věc
strašný přístup..já jelikož jsem se v té době cítila hrozně sama, tak mě dá se říci zblbnul. Jezdila jsem za ním (podotýkám, že zrovna blízko nebydlel..tak cca 2 hodiny vlakem) a co milý dotyčný dělal? dokonce přede mnou se přihlašoval na seznamku jestli mu tam nenapsala ještě nějaká jiná, že prý at v tom nic nehledám..že to jen tak z nudy se tam kouká.
mimo to měl ještě hoodně blízkou kamarádku, které se nehodlal vzdát. Dokonce mi potvrdil, že spolu i spali, ale ted že je už mezi nima konec..ale styky s ní neomezil-naopak. když jsme nebyli spolu, tak byl u ní, pomáhal jí na baráku atd. Co já můžu vědět s čím vším jí ještě pomáhal
někdy mě dokonce celý víkend nechal u něj v bytě samotnou-přišel se akorát vyspat, protože běhal jako DJ po diskotékách..díky bohu jsem dostala rozum a brzy to skončila.
Celou dobu, co byl se mnou chodil na tu seznamku-psal si s různýma slečnama a to i přede mnou!!na facebooku si taky přidával pouze samé holky z těch seznamek..co dodat, byla jsem fakt pitomá. Vodil mě za nos, jak se do mě zamiloval atd. nechci na něj ted házet špínu, ale bohužel ani inteligenčně nic moc..říkala jsem si, jak jsem se svým vzděláním mohla takhle klesnout a nechat se tak oblbnout..zoufalé ženy dělají zoufalé věci…
Ahoj, taky jsem zjistila, že přítel s nímž jsem chodila navštěvoval seznamky, chaty, i sexy seznamky. Vůbec mi to k němu nepasovalo, neboť se ke mně choval hodně hezky. Také jsme nebydleli spolu, ale ve chvíli, kdy jsem to zjistila jsem byla jako opařená. Dodnes nevím proč, asi u mě nenašel co hledal, nebo to byl jeho druh zábavy,nevím. Díky tomu, co jsem si tu přečetla, různé názory a tak, vím, že mě prostě přestává zajímat -proč-. Důležité je, že ten vztah prostě nemá cenu a mě, hledání pravdy jenom vyčerpává. Myslím si taky, že člověk, který je šťastný ve vztahu a myslí to vážně, má své koníčky a zájmy to nemá zapotřebí a umí se zabavit jinak. Seznamku chápu rovněž jako místo, kde se lidi seznamují a jinak to vidím jako zavádějící druh zábavy a nefér vůči stávající přítelkyni a taky myslím zbabělé,vypočítavé.
Ahoj. Vím, že tohle téma je docela už ohrané, ale přesto mi to nedá.
Zjistila jsem totiž, že přítel chodí na seznamky a nelíbí se mi to. Pro mě to je taky nevěra, bohužel na tomhle můj vztah jednou už ztroskotal. Neptejte se, jak to vím, to je jedno (že tam chodí).
Moc jsme spolu v poslední době nespali, to je fakt. Měla jsem problémy, pač mě to bolelo, kojila jsem a nezavedla si ani tampon. Ale on tam chodí déle, resp. profil je založený už déle. Taky jsem se moc necítila - vytahané břicho po porodu, strie atp. Fakt je to těžký o tom mluvit.
Vadí mi ale hlavně to, že já jdu s malým ven a on říká, že pracuje atp., že se nezastavil. Je mi ale jasné, že celé odpoledne strávil s jinýma ženskýma na seznamce a já se mezitím starám o jeho dítě! Celé dny nic jiného nedělám, než to, že sháním plíny, vařím a starám se o synka a on se mi takhle odvděčí. Mrzí mě to. Když přijedu domů, tak dělá stahanýho, jak makal (na pc) a přitom si to s někým dělá po telefonu. Přijedu domů, on je hnusnej na malýho, že kňourá a sedí u počítače. Až ho to přestane bavit, zkoukne hotel paradise a usne. Takhle to poslední dny funguje. Nějak se nám vztah asi bortí.
Potřebuju se mu nějak připomenout, že tu jsem, aby žárlil nebo tak něco. Napadá vás něco? Nejsem zrovna ale ten typ, co vyloženě svádí sexy prádelkem nebo tak, jestli rozumíte.
D.
@Anonymní píše:
Ahoj. Vím, že tohle téma je docela už ohrané, ale přesto mi to nedá.
Zjistila jsem totiž, že přítel chodí na seznamky a nelíbí se mi to. Pro mě to je taky nevěra, bohužel na tomhle můj vztah jednou už ztroskotal. Neptejte se, jak to vím, to je jedno (že tam chodí).
Moc jsme spolu v poslední době nespali, to je fakt. Měla jsem problémy, pač mě to bolelo, kojila jsem a nezavedla si ani tampon. Ale on tam chodí déle, resp. profil je založený už déle. Taky jsem se moc necítila - vytahané břicho po porodu, strie atp. Fakt je to těžký o tom mluvit.
Vadí mi ale hlavně to, že já jdu s malým ven a on říká, že pracuje atp., že se nezastavil. Je mi ale jasné, že celé odpoledne strávil s jinýma ženskýma na seznamce a já se mezitím starám o jeho dítě! Celé dny nic jiného nedělám, než to, že sháním plíny, vařím a starám se o synka a on se mi takhle odvděčí. Mrzí mě to. Když přijedu domů, tak dělá stahanýho, jak makal (na pc) a přitom si to s někým dělá po telefonu. Přijedu domů, on je hnusnej na malýho, že kňourá a sedí u počítače. Až ho to přestane bavit, zkoukne hotel paradise a usne. Takhle to poslední dny funguje. Nějak se nám vztah asi bortí.
Potřebuju se mu nějak připomenout, že tu jsem, aby žárlil nebo tak něco. Napadá vás něco? Nejsem zrovna ale ten typ, co vyloženě svádí sexy prádelkem nebo tak, jestli rozumíte.
D.
Musis to doma preorganizovat. Nech mu dite a jdi ven. A ne jednou za 14 dni, ale castjec. Zapoj ho do domacnosti.
Videla jsem ted nejaky stupidni film, ani nevim jak se jmenoval, ale vim ze tam jeden chlap rikal, ze zena ma takovy milostny zivot jaky sama chce. A to je pravda.
Takze ze sebe prestan delat otrokyni a at se panacek stara.
Hodne stesti ![]()
@Loki01 píše:
Musis to doma preorganizovat. Nech mu dite a jdi ven. A ne jednou za 14 dni, ale castjec. Zapoj ho do domacnosti.
Videla jsem ted nejaky stupidni film, ani nevim jak se jmenoval, ale vim ze tam jeden chlap rikal, ze zena ma takovy milostny zivot jaky sama chce. A to je pravda.
Takze ze sebe prestan delat otrokyni a at se panacek stara.
Hodne stesti
mimo téma ten film se jmenuje Dokonalá partie ![]()
@Loki01 píše:
Zeny ale nestahovat. Je to ptakovina:)
jo, ale ten představitel hlavní role je hezkej
![]()
@romype píše:
jo, ale ten představitel hlavní role je hezkej![]()
Takovy presladly ne?:) Ale tak dala bych si rict ![]()
Úplně v tom vidím sebe… jen ja se se svym pritelem na jedne takove seznamce potkala. je milej, je fajn…myslela jsem ze je to ON. Po nasem sblizeni si ji zrusil a bylo vse ok. po nekolika mesicich jsem mu taky prisla na nekolik profilu. Vysvetleni bylo ze si zveda sebevedomi a neco si dokazuje. Nudi se…psal jim jak jsou krasne, maji krasne ucesy atd…me to nikdy nerekl. silne uvazuji o rozchodu protoze duvera neni a ja se nebudu ponizovat tim ze budu hledat jeho novy profily… hodne zdaru u rozhodovani ![]()
@Peticek1987 píše:
taky si přisadím ze svého…můj bývalý, neříkala bych tomu ani přítel-spíš známost. Také jsem se s ním seznámila přes jednu seznamku..dali jsme sraz, hned chtěl u mě přespat..žádné oťukávání, šel hned na věcstrašný přístup..já jelikož jsem se v té době cítila hrozně sama, tak mě dá se říci zblbnul. Jezdila jsem za ním (podotýkám, že zrovna blízko nebydlel..tak cca 2 hodiny vlakem) a co milý dotyčný dělal? dokonce přede mnou se přihlašoval na seznamku jestli mu tam nenapsala ještě nějaká jiná, že prý at v tom nic nehledám..že to jen tak z nudy se tam kouká.
mimo to měl ještě hoodně blízkou kamarádku, které se nehodlal vzdát. Dokonce mi potvrdil, že spolu i spali, ale ted že je už mezi nima konec..ale styky s ní neomezil-naopak. když jsme nebyli spolu, tak byl u ní, pomáhal jí na baráku atd. Co já můžu vědět s čím vším jí ještě pomáhal
někdy mě dokonce celý víkend nechal u něj v bytě samotnou-přišel se akorát vyspat, protože běhal jako DJ po diskotékách..díky bohu jsem dostala rozum a brzy to skončila.Celou dobu, co byl se mnou chodil na tu seznamku-psal si s různýma slečnama a to i přede mnou!!na facebooku si taky přidával pouze samé holky z těch seznamek..co dodat, byla jsem fakt pitomá. Vodil mě za nos, jak se do mě zamiloval atd. nechci na něj ted házet špínu, ale bohužel ani inteligenčně nic moc..říkala jsem si, jak jsem se svým vzděláním mohla takhle klesnout a nechat se tak oblbnout..zoufalé ženy dělají zoufalé věci…
taky mam takovou zkusenost se seznamkou, totalne me oblbnul, mohl si tam psat cokoli a ja mu to sezrala. Moje naivita neznala mezi… ale byla to skvela zkusenost. ted uz vim, ze seznamku uz nikdy vic. Holky, bacha na to!
Zdravim taky se přidám…jsem s přítelem skoro 5 let a máme 10měsíčního syna. Chová se k nám vzorově, pořád nám opakuje jak nás miluje a jak mu na nás záleží že pro něj znamenáme všechno. Ale nedávno jsem zjistila, že má spoustu profilů na různých seznamkách i na erotických live chatech píše si se spostou holek a mě to šíleně ubíjí a strašně mě to trápí. On o tom nevím, že já vím a mám strašnou chuť mu to vpálit a zeptat se ho co to má jako znamenat, ale asi se bojím toho co uslyším. Bojím se že ho ztratím, miluju ho, ale vědomí že si píše s jinýma je fakt strašná a mám strach že nezůstane jen u toho psaní.
Máte i pro mě nějakou radu, už jsem zoufalá. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim taky se přidám…jsem s přítelem skoro 5 let a máme 10měsíčního syna. Chová se k nám vzorově, pořád nám opakuje jak nás miluje a jak mu na nás záleží že pro něj znamenáme všechno. Ale nedávno jsem zjistila, že má spoustu profilů na různých seznamkách i na erotických live chatech píše si se spostou holek a mě to šíleně ubíjí a strašně mě to trápí. On o tom nevím, že já vím a mám strašnou chuť mu to vpálit a zeptat se ho co to má jako znamenat, ale asi se bojím toho co uslyším. Bojím se že ho ztratím, miluju ho, ale vědomí že si píše s jinýma je fakt strašná a mám strach že nezůstane jen u toho psaní.
Máte i pro mě nějakou radu, už jsem zoufalá.
Ahojík,
tak přesně vím, o čem mluvíš, měla jsem doma úplně totéž. Přítel si psal s jinýma holkama hlavně o sexu, posílali si o fotky,…
Už jsem měla po krk toho, že to vím a nemůžu mu to říct, protože jsem to zjistila šťouráním se.
Tak jsem to udělala fikaně. Řekla jsem mu (měla jsem mít za 14 dní narozeniny),ať mi splní jedno jediné přání, hnet ten večer, kdy jsem ho o to poprosila. Tak jsem mu řekla, že mým přáním je, aby mi ukázal svůj profil nad dané seznamce. Řekl mi, že jo a vypadal dost nervozně. (taky měl být proč)
Hnet, jak jsem si to „jako by poprvé přečetla“,tak jsem spustila, že tohle teda ne a že to přehnal. Odjela jsem za měsíc na 10 dní pryč a řekla mu, že to asi po dovolené ukončíme. Vše si zrušil a jsme spolu dodnes