Přítel chodí na internetové seznamky

42
21.3.12 10:31

Pořád chodí na internetové seznamky:(!!!!

Mám takovej problém… Můj přítel se kterým jsem skoro 2 roky pořád navštěvuje internetový seznamky.Bydlíme od sebe 50km takže tam jezdím jen na víkendy než dostuduju. Pokaždý když na to příjdu tak mi slibuje že se už žádnou nezaloží a že už jí má zrušenou, jenže jen co odjedu tak on si vytvoří hnedka novou a začína to na novo!!!! Pořád říka že je to jen z nudy a že mě Miluje a že co tam píše nemyslí nikdy vážně ale proč si snima můsí psát???? Kdyby aspon tam psal že má prostě holku, ale on dělá že je sám a nebo e je po vztahu dlouhým a že ho to semnou už nebavilo a chce jen sex a nebo proste dělá že má holku ale že by chtel vyzkoušet jiný ,,maso,, když to napíšu doslovně!!Včera jsem přišla že si založil znova a tvrdí mi že si tam nepíše přitom já vim heslo a piše si tam …zas je zve na kafe a k sobě do auta a nebo prostě ven !!! :cert: :cert: :cert: Nevím co si mám myslet…Zas nadruhou stranu vim že je stydlivej a pochybuju že by s někým šel ven pač se stydí ale co ja vim třeba je to jen můj dojem :roll: Takže prostě nechápu proč si tam musí psat a někdy i hnusně o mě a ješte tam balí další holky????? :( :( :( A když přijedu …tak zase je to uplne jiný davami najevo lásku ,je na mě hodnej ..všechno proste …a nevypadá to že bych ho nudila a nebo otravovala…když jsem měla prázdniny ve škole tak mě tam i chtel na celej tejden takže já vůbec nevim :( :? :? Poradíte mi někdo prosím ?:(((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
21.3.12 10:35

Dost mě tahle situace trápí …nechci se sním rozejít na toho moc mám rada ale zase tohle přece nepatří do vztahu vždyt je to taky nevěra ne? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.12 10:36

No ani jsem to nedočetla, ale mě to připadá, že je to úchyl. Dala bych od takového vola ruce pryč :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.12 10:38
katyr44 píše:
Dost mě tahle situace trápí …nechci se sním rozejít na toho moc mám rada ale zase tohle přece nepatří do vztahu vždyt je to taky nevěra ne? :,( :,(

Láska na tebe určitě čeká někde jinde. Toto nenííí 100% pravá láska z jeho strany :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.3.12 10:38

Když nepomáhá domluva, tak bych se s ním rozešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
21.3.12 10:41

Tak buď chce tebe nebo se seznamovat jinde ne?..s ex jsem byla 3 roky,krásnej vztah,bydleli jsme od sebe 130km…pak začal chodit na seznamky a ejhle:)Našel si nějakou školačku:DTak utíkej dokud to jde:D :mavam: Je to muj názor,takže z nás si příklad neber:)Třeba to je jinak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.12 10:41

Katyr44 nevim, řekla bych že si potřebuje dokázat, že je mužský :cert: . Ale třeba jen tyhle řeči mu dělají dobře. já byt na tvem místě, když víš jaky má heslo a tak. Chodila bych na to a četla co si píše. A nebo se zaregistruj taky a uhod nea něj udičku. 6e by si se sním ráda seznámila jako nekdo jiny a uvidíš pokud se stebou sejde vytmavila bych mu to a ruce pryč. Pokud jen píše slovíčka dokazuje si jen že je chlap a asi se nudí když tam nejsi.

• Citovat
  • Upravit
Holma
21.3.12 10:42

Já se kdysi s jedním takovým taky seznámila. Naštěstí jsem ho hned prokoukla. Nakonec byl tak blbej, že si ani nepamatoval můj nick, tak psal i mě přenádherný maily, jak se mu líbm atd. Vymlouval se, že jeho mail k těmto účelům využívá jeho kamarád. Rozešla jsem se s ním po 2 měsících, hned jak jsem to zjistila. Mé číslo ani mail si nevymazal a dodnes mi od něj občas přijde medová sms nebo mail. Evidentně to posílá více holkám a už v tom má bordel. Takže za mě, běž pryč!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 10:44

ale to neznamená, že když se nudi musi si dopisovat , je to těžký. Ja vim, že ten můj se taky nudil. Ale jakmile jsem zjistila že chodil na chat. Tak jsem si to sním vyříkala a nechodí tam.
Takže pokud stále jen slibuje tak vem nohy na ramena a najdi si jiného co ti bude lásku dokazovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7182
21.3.12 10:46

Zachovej si svou hrdost a kopni ho do zadku. Jestli o něj tolik stojíš, oplať mu stejnou mincí. Založ si profil na seznamce, dej si tam nějaký pěkný fotky a podráždi ho. Buď to pomůže a uvědomí si, co ti tak vadí, nebo je to vážně vůl a nestojí ti za to, abyses kvůli němu trápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 10:47

Ahoj! Věř tomu, že s tím nepřestane. Ať slibuje cokoliv. Mě ty slavné internetové seznamky stály manželství. Pro chlapa byly důležitětitější…Za mě, vykašli se na něj a nevěř jeho slibům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
21.3.12 10:50

investuješ do něj svůj čas a city, zatímco on hledá někoho jiného.
Vzpamatuj se a rychle si naordinuj „odmilování se“, protože takovýto „vztah“ tě jen okrádá o čas, po který ty taky můžeš hledat někoho jiného . A vždycky je lepší hledat každý sám…
Achjo, je to tak snadné posoudit, když do toho člověk není „namočený“… :oops:
Hele, ty máš výhodu, že o tom jeho hledání víš, tak si to neustále opakuj, at tě na něho co nejdřív přejde nálada…
Já jsem si naivka u ex myslela, jak mě hrozně miluje a pak jsem byla najednou překvapená, když jsem se po rozchodu dověděla, že mě už dlouho před tím podváděl.
Jo a To, že tě u sebe chtěl o prázdninách, bohužel nic neznamená . Byla jsi prostě vrabec v hrsti, zadní vrátka atd… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
21.3.12 10:51

Katyr44 podle mě to vypadá, že tam té lásky z jeho strany moc není, jinak by si nepotřeboval dokazovat že je chlap jak tady někdo napsal. Je to normální blbec, který neví co má. Tím myslím tebe. Kdybych se dozvěděla tohle o mém chlapovi tak bych ho zaškrtila. Byl by to okamžitý konec. :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3011
21.3.12 10:58

Přinejmenším je to podivné :! A normální to jistě není.
Pokud máte vážný vztah, neměl by toto dělat, představ si, co bude, až se vezmete, budete mít děti, pak Ti to bude jó vadit stokrát víc :?
A přijde mi, že ho omlouváš :cert:
A že se nudí :nevim: , to nemá žádné záliby, koníčky..to je taky podivné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
21.3.12 11:00

Píšeš, že POKAŽDÉ slibuje, že toho nechá, ale nenchá, to mluví za vše :nevim: Ikdyž jsi mu řekla, že tě to trápí, tak to ignoruje - takový vůl ti za to fakt nestojí :cert: Jsi hezká mladá holka, tak neztrácej čas s někým, kdo si tě neváží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí