Pořád fučí, brečí, je uražená -7 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
25.8.11 10:58

Kacerval :mavam: Ona právě neprochází žádnou životní změnou, u nás je pořád vše při starém :nevim:

Katyca u nás taky jede chválení ve velkém :mrgreen: Taky jak u vás…cítí se důležitá, ale mám pocit, že ty nálady jsou silnější jak ona a nedokáže je ovládnout :-? To první vztekací období vůbec neměla, tak si to vybírá teď, chuděrka moje :hug: A kdybych po ní řvala, nebo ji bila tak je to 100× horší, to se u nás naštěstí nepraktikuje.

A žalování na tatínka? :mrgreen: Promiň, ale to mě pobavilo :oops: Kristina taky žaluje :roll: Vetšinou je to „mámí David má nohu na mají půlce pokojééé!“ :roll: To neřeším. Držím se pravidla co nevidím, neřeším. Jinak bych řešila pořád. Řeším akorát když se perou nebo si něco rozbijejí.

• Citovat
  • Upravit
4476
25.8.11 11:02

Tak u nas je to s uklidem to same. Jakmile si musi uklidit pokojicek, tak stavkuje. Ve skolce pritom fungovala jak hodinky, vsechno si uklidila a jeste nabadala ostatni deti. Doma to hakuje. Pritom ji zapojuju do vareni i uklidu, ale musi chtit sama. Jakmile ji to prikazu, je zle a zahakne se. Vsude se vali jeji veci, v pokojiku doslova bordel, jidlo ji pada na zem a piti rozliva jak totalni triletak…
Ted cekame mimco, tak jsem fakt zvedava, jaky tiatr to u nas doma bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.8.11 11:03

Já věřím že to žalování je k smíchu, ale pokud to máš doma v reálu tak nic moc, no dělá to hodně ten sourozenec toho by potřebovala, ale kdo ho vzít a nekráct. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.8.11 11:07

No já čekat teď mimčo tak se užárlí :roll: Ona prý ani děti nechce, má v tomto směru dost radikální názory 8-o :mrgreen: Podle ní jsou děti otravné :lol: Že by vlastní zkušenost? :think: :mrgreen: Davídek mě zase k miminku přemlouvá, miluje malé děti :huban: A pokoj musíme uklízet stresově :wink: „Kiki honem ukliď za hodinu přijde teta a když uvidí ten binec!!!“ To zabírá :lol: Ale předminulý týden byla pryč tak jsem se rozhodla jim vygruntovat dokonale pokoj, vyházet ty její ústřižky, úlomky, kamínky, prostě vše, co se ji „právě hodí“ :roll: Celkem jsem ho uklízel a9 hodin!!! :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4026
25.8.11 11:16

No teda to si nedovedu ani představit ten maglajs :roll: Naše malá také nechce vůbec uklízet :-( . Jinak brášku nebo sestřičku by brala, tak snad se povede příští rok, už si plánuje co všechno ji - jeho naučí je to kouzelné. Miluje malé děti a neustále by je chtěla ochraňovat a něco jim vysvětluje, až mě to nikdy mrzí, že je sama, ale přírodě neporučím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.8.11 11:20

Já bych i miminko chtěla, ale u nás je spíš než příroda, silnější chlap. Nechce :nevim: :lol:

A ten mrník v pokojíčku byl takový, protože jsme rekonstr. obývák tak jsme měli z dětskýho skladiště. Jinak bych ho uklízela jen :wink: 6hodin :lol:

• Citovat
  • Upravit
4026
25.8.11 11:26

To chce chlapa se na nic neptat a přivést ho před hotovou věc, pokud by jste to psychicky a finančně zvládli tak proč ne. :palec:

No ten úklid není zrovna takový rozdíl o tři hodiny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.8.11 11:30

Strasne bych chtela vedet, co se v ni deje. Ty jeji hystericke vylevy jsou nekdy uplne nepochopitlne. Vetsinou ji chytne nerv, kdyz se ji neco nedari. Stale ji vysvetluju, ze musi byt trpeliva a zkouset veci znovu, pokud to nejde. Pritom je sikovna a umi spoustu veci, ktere ostatni deti v jejim veku ne. Umi plavat, lyzovat, plynule anglicky, protoze jsme stravili tri roky v UK, perfektne kresli a tvori vselijaka dilka z kaminku, peri, listu, ustrizku, vrsku, rolek od toaletaku…, brusli na inlinech. Ale ona na sobe vidi jen to, co ji prave nejde. Nekdy se bojim, ze az bude starsi, tak si neco provede… kdyz ji neco nepujde. Doma to vypada tak, ze zacne hystercit, praskat dvermi, v pokojiku sileny rev treba i 3/4 hodiny. Kdyz se konecne uklidni, tak se s ni o tom snazim mluvit, co ji trapi a ze si mi nelibi, kdyz se takhle chova. V tu chvili ji musim ubezpecovat, jak ji mam rada a jak jsem moc pysna na to, co vsechno umi… a ona jen fnukoce a je totalne nadne z toho, ze nenakreslila konikovi hrivu presne tak, jak si to predstavovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.8.11 11:38

Katyco tak to bych mu neudělala. Mám danou DANU tak ta by musela selhat :think: :mrgreen: Ale on je ještě hodně mladý, jen 23 tak má na dítě čas :wink: On sice tvrdí, že nebude chtít nikdy, ale kdo ví :lol: Já na tom naštěstí tak nelpím, už mám své splněno :lol:

Pajo s tou hřívou jsi to vystihla skvěle. Kristina je v malování mistr a velká detailistka. Tolik roztrhaných papírů. protože ten dům měl křivé okno a ten strom byl příliš malý :roll:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
25.8.11 11:53

Holky a co dělají ve volném čase vaše princezny? Mají rády něco speciálního? Kristinka miluje koně a zvířátka všeobecně, má farmu a hodně zvířátek a s tím si doma hraje. Taky má ráda Můj malý ponny. Pořád maluje, nebo je s kamarádkou venku a starají se o miminko v kočárku.

• Citovat
  • Upravit
4026
25.8.11 11:55

Ach tak, nový tatínek :wink: , neboj ono ho to určitě chytne, až bude o něco starší a bude mít potřebu zanechat svoje geny. Je opravdu hodně mladý. :palec:
No prostě si umíš dobře vybrat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.8.11 12:18
ww píše:
Holky a co dělají ve volném čase vaše princezny? Mají rády něco speciálního? Kristinka miluje koně a zvířátka všeobecně, má farmu a hodně zvířátek a s tím si doma hraje. Taky má ráda Můj malý ponny. Pořád maluje, nebo je s kamarádkou venku a starají se o miminko v kočárku.

Tak my mame zrovna indiansky obdobi. Jako film u nas prekvapive vede Vinetou. S kamaradkou si hrajou na Nsoci a Ribanu. Kone a barbiny. Krane kresli, je fakt kreativni. Taky si hrajou na Witches.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.3.14 12:37

Hezký den, znovu otvírám tuto starší diskuzi na téma plačící kvílející slečna.
Tak jsem zjistil že nejsem sám který má s plačící dcerou problém… :?
Ale co s tím dělat??? metoda pevného obětí prý nefunguje…
co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.14 12:58

Zdravím, se přidám se stejným tématem, ale je to kluk v červnu 8let a jeho nálady jsou teda super…kvůli všeho se urazí, odsekává, fňuká, trucuje, někdy řve…je to ráček jak má být asi..někdy už nevím co s nim, není po jeho je zle a vynucuje to tady těma popiskama výše. člověk se věnuje, dopřeje a pak nastane toto a říkám si co je špatně :-( jinak dokáže být užasnej, zvládne nakoupit, vynést odpadky, pohlídat chvíli mladšího 3letého bráchu, chodí na šachy, baví ho logické hry, příklady a pak přepne a je to ukňouraný protiva který má rozum a chování 2letého děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 13:00
@26Petra26 píše:
Zdravím, se přidám se stejným tématem, ale je to kluk v červnu 8let a jeho nálady jsou teda super…kvůli všeho se urazí, odsekává, fňuká, trucuje, někdy řve…je to ráček jak má být asi..někdy už nevím co s nim, není po jeho je zle a vynucuje to tady těma popiskama výše. člověk se věnuje, dopřeje a pak nastane toto a říkám si co je špatně :-( jinak dokáže být užasnej, zvládne nakoupit, vynést odpadky, pohlídat chvíli mladšího 3letého bráchu, chodí na šachy, baví ho logické hry, příklady a pak přepne a je to ukňouraný protiva který má rozum a chování 2letého děcka

jo, já mám doma taky raka, osm jí tedy bude až v červenci, a je to stejný, je úžasná, najednou cvak, a mohla bych jí zabít, nafučenou papulu má, furt heká, pláče, říkám si za co pane bože, za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí