Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty sice myslíš na děti, ale on ne. Tudíž bych začala přemýšlet a plánovat, jak to zvládnu sama. Chlapa, co by si mě nevážil a takhle mě ponižoval, nepotřebuji.
Náš se v tom šátrat, ale užívat si znovu oživeného manželství… ![]()
@ontar píše:
Náš se v tom šátrat, ale užívat si znovu oživeného manželství…
U Ontarů se manželství oživuje pohlavníma chorobama, ale většina žen ocení spíše kytku
@arinecka píše:
Hm, klasika, on si užívá vesele jinde ale blázen seš ty
Nejvíc mě dostalo, že to je ta samá holka jako předtím. Takže to asi nikdy neskončilo.
A ty chceš co? Po prvním odhalení jsi něco udělala nebo jen jako hloupá ženská čekala
neočekávej že to kdy bude jiné. Bud trp nebo to řeš ![]()
@Kfětoslava píše:
U Ontarů se manželství oživuje pohlavníma chorobama, ale většina žen ocení spíše kytku
Další pojančená z pohlavních chorob…ale ona je to u ženských spíše uražená ješitnost, když si chlap štrejchne trošku vedle a ta se léčí hůře než AIDS…
@ontar píše:
Další pojančená z pohlavních chorob…ale ona je to u ženských spíše uražená ješitnost, když si chlap štrejchne trošku vedle a ta se léčí hůře než AIDS…
hele nepruď nebo na tebe zavoláme ontarovostarou a ta ti dá práci, aby tě přešly roupy psát blbé kecy.
@ontar píše:
A jak parohy nese tvoje hlava? Doufám, že jsi už dvanácterák
@Anonymní píše:
Nejvíc mě dostalo, že to je ta samá holka jako předtím. Takže to asi nikdy neskončilo.
Kdyby to byla jiná a nebo dalších pět, tak by to bylo jiné? Mohl se s ní potkat a zašli na kafe. Nebo je tvá známá viděla in flagranti? Škoda, že jsi nevydržela a hned to vypálila i když to úplně chápu. Tohle chce přípravu a důkazy a hlavně vědět, co budeš dělat, až to vytáhneš. Víš, co teď budeš dělat?
@Šáruší píše:
hele nepruď nebo na tebe zavoláme ontarovostarou a ta ti dá práci, aby tě přešly roupy psát blbé kecy.
Taky si myslím, že jí zdrhnul z chlívku. Včera psala, že ho tam zavře
@Uslava píše:Viděla je se líbat.
Kdyby to byla jiná a nebo dalších pět, tak by to bylo jiné? Mohl se s ní potkat a zašli na kafe. Nebo je tvá známá viděla in flagranti? Škoda, že jsi nevydržela a hned to vypálila i když to úplně chápu. Tohle chce přípravu a důkazy a hlavně vědět, co budeš dělat, až to vytáhneš. Víš, co teď budeš dělat?
@Uslava píše:
Když to trvá takhle dlouho tak tam asi evidentně nejde jenom o sex. To je to nejhorší, že k ní asi něco cítí.
Viděla je se líbat, bylo to v jiným městě než my žijeme tak si asi myslel, že je tam nikdo vidět nemůže.
@Anonymní píše:
Když to trvá takhle dlouho tak tam asi evidentně nejde jenom o sex. To je to nejhorší, že k ní asi něco cítí.
Viděla je se líbat, bylo to v jiným městě než my žijeme tak si asi myslel, že je tam nikdo vidět nemůže.
Tak to trouba podcenil.
Co s tím budeš dělat?
Zaprvé bych si nějak ověřila, jestli ten paralelní vztah skutečně pokračuje. Pokud ano, je to na tobě, kolik šancí manželovi dáš. Ale věřím, že jsi do záchrany manželství šla s tím, že mu dáš ještě jednu poslední šanci.
Asi před dvěma lety jsem zjistila, že mě manžel podvádí se skoro o dvacet let mladší holkou. Trvalo to asi půl roku. Kvůli dětem jsem se nechtěla rozvádět a dohodli jsme se s manželem, že to zkusíme dát zase dohromady. Myslela jsem si, že to ukončil, začal se ke mně zase chovat jako dřív a já mu odpustila. Jenže včera mi kamarádka řekla, že ho s ní zase viděla a já si myslím, že to nikdy neukončil. To mě úplně položilo a já nevím co mám dělat dál. Když přišel domů tak jsem mu řekla, že o tom vím a zhádali jsme se. Začal řvát, že už je to tu zase, že to bude mít na talíři už dosmrti a že jsem se zbláznila. Odešel a celou noc nepřišel domů. Vůbec teď nevím co dál. Co byste dělaly vy?