Pořád mě podvádí

Anonymní
28.9.19 12:37

Pořád mě podvádí

Asi před dvěma lety jsem zjistila, že mě manžel podvádí se skoro o dvacet let mladší holkou. Trvalo to asi půl roku. Kvůli dětem jsem se nechtěla rozvádět a dohodli jsme se s manželem, že to zkusíme dát zase dohromady. Myslela jsem si, že to ukončil, začal se ke mně zase chovat jako dřív a já mu odpustila. Jenže včera mi kamarádka řekla, že ho s ní zase viděla a já si myslím, že to nikdy neukončil. To mě úplně položilo a já nevím co mám dělat dál. Když přišel domů tak jsem mu řekla, že o tom vím a zhádali jsme se. Začal řvát, že už je to tu zase, že to bude mít na talíři už dosmrti a že jsem se zbláznila. Odešel a celou noc nepřišel domů. Vůbec teď nevím co dál. Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14936
28.9.19 12:40

Ty sice myslíš na děti, ale on ne. Tudíž bych začala přemýšlet a plánovat, jak to zvládnu sama. Chlapa, co by si mě nevážil a takhle mě ponižoval, nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
28.9.19 12:42

Náš se v tom šátrat, ale užívat si znovu oživeného manželství… :hug:

• Citovat
  • Upravit
33555
28.9.19 12:43

Hm, klasika, on si užívá vesele jinde ale blázen seš ty :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
28.9.19 12:45
@ontar píše:
Náš se v tom šátrat, ale užívat si znovu oživeného manželství… :hug:

U Ontarů se manželství oživuje pohlavníma chorobama, ale většina žen ocení spíše kytku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 12:47
@arinecka píše:
Hm, klasika, on si užívá vesele jinde ale blázen seš ty :poblion:

Nejvíc mě dostalo, že to je ta samá holka jako předtím. Takže to asi nikdy neskončilo.

• Citovat
  • Upravit
59392
28.9.19 12:47

A ty chceš co? Po prvním odhalení jsi něco udělala nebo jen jako hloupá ženská čekala ;) neočekávej že to kdy bude jiné. Bud trp nebo to řeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
28.9.19 12:48
@Kfětoslava píše:
U Ontarů se manželství oživuje pohlavníma chorobama, ale většina žen ocení spíše kytku

Další pojančená z pohlavních chorob…ale ona je to u ženských spíše uražená ješitnost, když si chlap štrejchne trošku vedle a ta se léčí hůře než AIDS…

• Citovat
  • Upravit
11923
28.9.19 12:51
@ontar píše:
Další pojančená z pohlavních chorob…ale ona je to u ženských spíše uražená ješitnost, když si chlap štrejchne trošku vedle a ta se léčí hůře než AIDS…

hele nepruď nebo na tebe zavoláme ontarovostarou a ta ti dá práci, aby tě přešly roupy psát blbé kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
28.9.19 12:52
@ontar píše:
Další pojančená z pohlavních chorob…ale ona je to u ženských spíše uražená ješitnost, když si chlap štrejchne trošku vedle a ta se léčí hůře než AIDS…

A jak parohy nese tvoje hlava? Doufám, že jsi už dvanácterák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
@Anonymní píše:
Nejvíc mě dostalo, že to je ta samá holka jako předtím. Takže to asi nikdy neskončilo.

Kdyby to byla jiná a nebo dalších pět, tak by to bylo jiné? Mohl se s ní potkat a zašli na kafe. Nebo je tvá známá viděla in flagranti? Škoda, že jsi nevydržela a hned to vypálila i když to úplně chápu. Tohle chce přípravu a důkazy a hlavně vědět, co budeš dělat, až to vytáhneš. Víš, co teď budeš dělat?

• Citovat
  • Upravit
14936
@Šáruší píše:
hele nepruď nebo na tebe zavoláme ontarovostarou a ta ti dá práci, aby tě přešly roupy psát blbé kecy.

Taky si myslím, že jí zdrhnul z chlívku. Včera psala, že ho tam zavře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 12:59
@Uslava píše:
Kdyby to byla jiná a nebo dalších pět, tak by to bylo jiné? Mohl se s ní potkat a zašli na kafe. Nebo je tvá známá viděla in flagranti? Škoda, že jsi nevydržela a hned to vypálila i když to úplně chápu. Tohle chce přípravu a důkazy a hlavně vědět, co budeš dělat, až to vytáhneš. Víš, co teď budeš dělat?
Viděla je se líbat.
@Uslava píše:
Kdyby to byla jiná a nebo dalších pět, tak by to bylo jiné? Mohl se s ní potkat a zašli na kafe. Nebo je tvá známá viděla in flagranti? Škoda, že jsi nevydržela a hned to vypálila i když to úplně chápu. Tohle chce přípravu a důkazy a hlavně vědět, co budeš dělat, až to vytáhneš. Víš, co teď budeš dělat?

Když to trvá takhle dlouho tak tam asi evidentně nejde jenom o sex. To je to nejhorší, že k ní asi něco cítí.
Viděla je se líbat, bylo to v jiným městě než my žijeme tak si asi myslel, že je tam nikdo vidět nemůže.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
28.9.19 13:06
@Anonymní píše:
Když to trvá takhle dlouho tak tam asi evidentně nejde jenom o sex. To je to nejhorší, že k ní asi něco cítí.
Viděla je se líbat, bylo to v jiným městě než my žijeme tak si asi myslel, že je tam nikdo vidět nemůže.

Tak to trouba podcenil. :mrgreen: Co s tím budeš dělat?

• Citovat
  • Upravit
5625
28.9.19 13:11

Zaprvé bych si nějak ověřila, jestli ten paralelní vztah skutečně pokračuje. Pokud ano, je to na tobě, kolik šancí manželovi dáš. Ale věřím, že jsi do záchrany manželství šla s tím, že mu dáš ještě jednu poslední šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí