Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukla sem na první díl, ale když sem viděla jak tam ze sebe ty lidi dokážou udělat úplně cvoky a veškerou hrdost vymění za plastiku a kadeřníka tak sem to přestala sledovat. ![]()
@Kriss Tina píše:
Koukla sem na první díl, ale když sem viděla jak tam ze sebe ty lidi dokážou udělat úplně cvoky a veškerou hrdost vymění za plastiku a kadeřníka tak sem to přestala sledovat.
Me zajima jen to pred a po, průběh je o nicem ![]()
Jinak pána bych natolik netipla. Řekla bych mu přes 40, možná 45. Ale pobavil jeden děda, kterej řekl, že vypadá, že o sebe nedbá ale sám nic moc ![]()
@a12 píše:
Me zajima jen to pred a po, průběh je o nicem
Presne tak ![]()
@vejilka píše:
Jinak pána bych natolik netipla. Řekla bych mu přes 40, možná 45. Ale pobavil jeden děda, kterej řekl, že vypadá, že o sebe nedbá ale sám nic moc
To tam tak je vzdycky
s tema tipama to prehanej.. Určitě ten chlap nevypada na 60..
No a spousta tech co hodnoti vypadaj podobne ![]()
No a v jednom z minulych dilu mi prislo, ze ta zenska po promene vypadala jeste starsi
ale samozřejmě ji tipli min ![]()
Dejte si tam radsi Krause na Prime… To ma aspon trochu uroven.
Holky, proč jí neodstraní to tetování? A co říkal k těm plastikám, že je to risk?
co ma za to tetovani? ja na to moc nekoukam, jen posloucham a tohle mi uniklo
@a12 píše:
Me zajima jen to pred a po, průběh je o nicem
taky taky
![]()
@vejilka píše:
Holky, proč jí neodstraní to tetování? A co říkal k těm plastikám, že je to risk?
Ja to teda nevidela, jsem sla radsi do sprchy
ale videla jsem jak nedavala naky vpichy do obliceje to by ji to tetování museli odstranit pod narkozou ![]()
Tvl ta ženská teď vypadá jak ta zlá můra ze 101 dalmatinů. Víte jaká, ne. Vypadá ještě starší mi přijde. Chlap hezky prokoukl
Pán dobrý, baba vypadá staře.
To tetování bylo nějaké vulgární.