Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim že ta baba si tu promenu vubec nezaslouzila,ani ji neudelali plastiky kvuli tomu alkoholu,mela natekle prsty a červene ruce a kotniky uplne,všimli jste si?Nechapu že to vubec natačeli
ta mela jit na detox spis chlpa dali pekně do gala,ted vypadali vedle sebe ještě divneji,on pekny a ona stara ožrala babka v šatech.
@niki V píše:
on pekny a ona stara ožrala babka v šatech.
směju se nahlas
![]()
Baba po proměně o spíš zestárla o 10 let
já bych jí dala světlejší vlasy,ještě zkrátila a hlavně slabě líčit! Šaty pryč a klidně džíny s nějakou halenkou a sáčko ![]()
@GabinkaCh píše:
Baba po proměně o spíš zestárla o 10 letjá bych jí dala světlejší vlasy,ještě zkrátila a hlavně slabě líčit! Šaty pryč a klidně džíny s nějakou halenkou a sáčko
Já bych jí spíš poslala na odvykačku ![]()
@GabinkaCh píše:
A jak jí pak tipovali 45![]()
spíš 65 jestli ne víc
Jako kolik jim za to zaplatili aby to rekli to by me teda zajimalo
pres i po ona vypadala aspon o 20let starsi nez on ![]()
Ono se na to dá koukat? V estetické medicíně se pohybuji víc, jak deset let… zúčastněné lékaře znám, nechápu, jak se k tomu mohli propůjčit… plastickou chirurgii a vše, co s tím souvisí to přesunulo do úrovně zoologické zahrady… je to hnus!
@azaleila je to hrozný, dyt i ti lékaři si tím kazí jméno, kdo je pak může brát vážně, když dělají takový opičárny před kamerou?
ale lidi jsou prostě uplatitelní, a za pár tisícovek prodají vlastní hrdost…
@Kriss Tina kazí, samozřejmě… ale oni mají zkažený morální kredit už tím, že pracují na té klinice, která to vše pořádá… nechci jmenovat, ale mnozí z nich byli strašně fajn, než odešli tady do toho privátu… čichli si k penězům a mohou se z toho po… o hrdosti nebo snad profesní cti už dávno nemůže být řeč…
Před proměnou byla pani jasna alkoholička a po promeně, alkoholička v důchodě.
Pán byl celkem v pohodě.
holky to tetování byl penis.. v jednom záběru to bylo poznat.. sice to rozostřili, ale tvarem to odpovídalo a nad tím rozostřením byly ještě vidět zřetělně kapky (ejakulát)
.. paní měla dost ![]()
Holky a kdo to všechno platí? Ta klinika? Já koukám poprvé a nikde jsem to nenašla. Píšou tam pak třeba kolik to stálo všechno? ![]()
@romca2102 píše:
Holky a kdo to všechno platí? Ta klinika? Já koukám poprvé a nikde jsem to nenašla. Píšou tam pak třeba kolik to stálo všechno?
Neřeknou. Ale je to reklama na reklamu. Třeba ten zubař, to musí být pálky.