Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděla jsem kousek minulý týden a bylo mi stydno. Reklama zabalená do rádoby dobrého skutku ![]()
@GabinkaCh píše:
Kdo kouká? Vaše dojmy? právě to bězí na Nově
Já koukám, protože jsem totálně líná.
Ja koukám..teda ale když vidím tu paní co se stará o pleť te blonďaté účastnici tak potes koště…ta je taak umělá
prsa závidím. Kojím druhé dítě a děs běs
@cell píše:
Viděla jsem kousek minulý týden a bylo mi stydno. Reklama zabalená do rádoby dobrého skutku
Jasan. Teď mluvila doktorka z té zkrášlovací kliniky. Chodící plastika
Ale když jim vylepší zuby a šatník, hezky je učešou a namalujou, budou taky hezký! ![]()
Mě třeba minulý díl přišlo, že ten pán byl úplně umělej, nepřirozenej. Jako bylo mi stydno, jak jim ty lidi hádali věk a ty mladý,že je pánovi 70
. To rozhodně nevypadal ani tak. Dneska koukám jedním okem
@Fonty píše:
Ja koukám..teda ale když vidím tu paní co se stará o pleť te blonďaté účastnici tak potes koště…ta je taak uměláprsa závidím. Kojím druhé dítě a děs běs
Přesně
Ta bude jak manželka Banderase za chvíli ![]()
Dívám se po očku, minulý týden jsem viděla pořad celý. Proměna byla veliká u obou, vypadali opravdu dobře. Ale za ty prachy, co to muselo stát, by výborně vypadal každý. ![]()
@vejilka píše:
Mě třeba minulý díl přišlo, že ten pán byl úplně umělej, nepřirozenej. Jako bylo mi stydno, jak jim ty lidi hádali věk a ty mladý,že je pánovi 70. To rozhodně nevypadal ani tak. Dneska koukám jedním okem
Ten pán měl asi na konci makeup. Ale stačilo mu ofikat ty vlasy a fousy. Plus nové zuby a brýle.
Koukam poprve.
No ta Barbie byla cela umela.
a nevim. Todle si nemuze dovolit kazdej. Bych byla pro, aby tam bylo min tech plastik. Proste promenit se prirozenejc.
Já třeba koukám na tu blondýnku a nemyslím si, že by potřebovala nějaké plastiky. Je celkem hezká, stačil by jí kadeřník a namalovat. I postavu má moc pěknou. Škoda těch vlasů, ty odrosty…
@vejilka píše:
Já třeba koukám na tu blondýnku a nemyslím si, že by potřebovala nějaké plastiky. Je celkem hezká, stačil by jí kadeřník a namalovat. I postavu má moc pěknou. Škoda těch vlasů, ty odrosty…
Jo, vlasy a namalovat a bude čupr baba.
Ta štíhlejší je moc pěkná, fakt kus baby, ale těch plastik je tam teda fakt moc.