Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mne třeba taky tolik nevadi, ze oba jdeme a potkáme se po druhy během chvile, ale tahle pani tam celou dobu stala a vozila kocarek na miste, ja sla par metru od ni.. Koukala smerem ke mne, tak mi to bylo nepříjemný
Na tom neni nic trapneho a pokud uz, tam by se trapneji mela citit ona, ze stoji s kocarkem na jednom miste, mela by s nim jezdit po delsi trase
ale chapu te, ja mela obdobi, kdy si pripadala menecenna ve dvou pozicich - jako nakupujici i jako prodavacka, vzdy mi pripadalo, ze je ta druha strana neco vice, jestli vis jak to myslim..
@eva.pass píše:
Na tom neni nic trapneho a pokud uz, tam by se trapneji mela citit ona, ze stoji s kocarkem na jednom miste, mela by s nim jezdit po delsi traseale chapu te, ja mela obdobi, kdy si pripadala menecenna ve dvou pozicich - jako nakupujici i jako prodavacka, vzdy mi pripadalo, ze je ta druha strana neco vice, jestli vis jak to myslim..
Jo, ja do ted nemam rada nakupování tam, kde musim říct prodávajícímu co chci ![]()
A extra problém teda mam s opacnym pohlavím
a je úplně fuk jestli je mladej, starej, hezkej, osklivej..
Vadi mi i ty pubertaci ve fastfoodech, ikdyz oni jsou nervoznejsi nez ja ![]()
Ale ja jsem pripad no.. ![]()
Ono takové ty rady “buď sama sebou” moc smysl nemají - v patnácti letech totiž člověk zatím vůbec neví, kým je. Z toho hledání i často pramení ta nejistota. A vykašlat se na to, co si myslí druzí, jde podle mě taky až později-součástí hledání vlastní identity je i řešení toho, jak mě vidí ostatní. Puberta je prostě těžké období. Možná pomůže si uvědomit, že velké množství tvých vrstevníků to má stejně. Zdaleka v tom nejsi sama. A zkus se zaměřit na to, v čem jsi dobrá. Já vidím jednu tvou přednost už z tvého příspěvku - až na pár překlepů, které očividně způsobil automatický opravovač, máš bezva češtinu.
Což se jen tak nevidí! A je toho jistě mnohem víc. tak se drž!
@Anonymní píše:
Jo, ja do ted nemam rada nakupování tam, kde musim říct prodávajícímu co chci
A extra problém teda mam s opacnym pohlavíma je úplně fuk jestli je mladej, starej, hezkej, osklivej..
Vadi mi i ty pubertaci ve fastfoodech, ikdyz oni jsou nervoznejsi nez ja
Ale ja jsem pripad no..
a já ti třeba i v něčem rozumím ![]()
Taky mi vadí, když vlezu do obchodu a zjistím, že tam jinak nikdo není, takže prodavačka sleduje celou dobu jen mě, jak vybírám.. no prohlížej pak v klidu, děs ![]()