Od poslední MS nebo od početí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.12 08:50

sem si řikala,ze to nesedi…pac sice mam v prukazce zminovane dve kolonky- od posledni ms a druha kolonka-dle ultrazvuku,ale nemam obe vyplnene-mam pres obe napsane 12+6 tak je otazka jak to doktor myslel..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 10:00

teoreticky vím poceti-pocita se to O+1,0+2,0+3 atd?

• Citovat
  • Upravit
101720
5.1.12 18:17
hamika píše:
j.a.n.i1 píše:
I když váhový odhad se někdy sekne ne kvůli chybě v měření, ale protože má dítko menší nebo větší hlavičku, než s čím počítají výpočtové tabulky, nicméně půl kila, žádná míra :-)
ajo, a já pořád přemýšlela, proč některé odhady tak hrozně nevycházejí. Mně se třeba trefili, ale jak píšeš, některým holkám to lítá až půl kila. To se nezdá, že může být u hlaviček až takový rozdíl v poměru ke stejným tělíčkům.

Může, mě tedy váhový odhad nedělali, ale byla bych přesně ten případ, komu by odhad vyšel výrazněji víc… mám malé dítko s velkou hlavou :mrgreen:
Když se narodil, tak hlavičku měl na 60 percentilu a váhu pouze na 24 percentilu…
A pak že jdou malá miminka lépe ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 21:57

je mozne tedy ze mam v prukazce od doktora 12+6,ale dle vypoctu mimi muze byt stare max 10+6?ze tech 12+6 sedi spis na menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
101720
5.1.12 22:47
Anonymní píše:
je mozne tedy ze mam v prukazce od doktora 12+6,ale dle vypoctu mimi muze byt stare max 10+6?ze tech 12+6 sedi spis na menstruaci?

Četla si vůbec, co jsme tu psali? 8o 8o 8o
Jakýkoliv údaj o týdnech těhotenství psaných doktorem se vždy vztahuje k MS, bez ohledu na to, jak se k němu došlo. Takže k početí došlo cca před 11 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
6.1.12 13:39
Anonymní píše:

No tak to no comment
J.a.n.i.1 máš trpělivost :lol:

• Citovat
  • Upravit
5320
6.1.12 15:11
jpichova píše:
Anonymní píše:
je mozne tedy ze mam v prukazce od doktora 12+6,ale dle vypoctu mimi muze byt stare max 10+6?ze tech 12+6 sedi spis na menstruaci? No tak to no comment

taky jsem to chtěla napsat, ale nevymyslela jsem žádný kulantní komentář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.1.12 15:26
hamika píše:
jpichova píše:
Anonymní píše:
No tak to no comment
J.a.n.i.1 máš trpělivost :lol: taky jsem to chtěla napsat, ale nevymyslela jsem žádný kulantní komentář :D

Já když to včera viděla, tak jsem radši nereagovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 15:27

jestli se Vam neco nelibi tak to nectete…slusne sem se zeptala!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 16:18

Dobrý den,
možná je to hloupá otázka, ale chtěla jsem se zeptat, zda si můžu stresem přivolat hned několik příznaků těhotenství?
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
101720
6.1.12 19:43
Anonymní píše:
Dobrý den,
možná je to hloupá otázka, ale chtěla jsem se zeptat, zda si můžu stresem přivolat hned několik příznaků těhotenství?
děkuji

Není hloupá :-) a můžeš, je to naprosto normální, dokonce se ti může i zpozdit MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
6.1.12 23:54
jpichova píše:
Anonymní píše:
No tak to no comment

To je naučené z práce :-) stále mi někdo volá a ptá se na to samé (pravda volá víc lidí, ale někteří přiznávají, že „už si zase nepamatují, jak se to dělalo“)… a zjistila jsem, že nemá smysl se tím nijak nervovat a řešit, že už by to měli vědět, ale prostě je nejjednodušší odpovědět :mrgreen: oni jsou spokojení a příště zavolají znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
7.1.12 00:04
j.a.n.i1 píše:
jpichova píše:
Anonymní píše:
No tak to no comment
To je naučené z práce :-) stále mi někdo volá a ptá se na to samé (pravda volá víc lidí, ale někteří přiznávají, že „už si zase nepamatují, jak se to dělalo“)… a zjistila jsem, že nemá smysl se tím nijak nervovat a řešit, že už by to měli vědět, ale prostě je nejjednodušší odpovědět :mrgreen: oni jsou spokojení a příště zavolají znovu :lol:
:mrgreen: no přiznám, že by mi taky bodlo se takhle zocelit, jen nevím, jestli bych se dříve nezbláznila :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
8.1.12 23:09

Tak ženský, ještě jednu radu potřebuju :-) Jaxem psala u předchozího těhu, že mi bjouka tahali „násilím“ :-) …a že u dalšího si posunu menzes, aby mi to vyšlo lépe, páč o5 vím, kdy jsem do toho přišla.
Tak co myslíte?! První den poslední menstr. byl 27.listopadu 2011. Ale já jsem do toho „vlítla“ 15. prosince 2011. Ale když se teda těhu počítá od prvního dnes posl. menstr., tak mi to zase bude haprovat o skoro 3 týdny :-/ Vím, že dle UTZ a všech dalších vyšetření se ten termín upravuje, ale přesto… co byste náhlasily vy? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
8.1.12 23:42

Počkej, tím, žes do toho „vlítla“ myslíš co? Jako, že jste ho 15.12. vyrobili, nebo ten den máš potvrzenou ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí