Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim o pomoc. Nemuzu si vzpomenout na nazev knizky, kterou jsem cetl jako kluk. Je o chlapci, ktery je na pionyrskem tabore, ale moc se mu tam nelibi. Vymysli ruzne zlepsovaky, jak se vyhnout cinnostem.
Pamatuju si nejake uryvky-kdyz sbirali boruvky, tak fantaziroval jak by vymyslel stroj na cesani tech boruvek z benzinove sekacky. Kdyz sli na vylet, tak se drzel nejakeho kamarada co nesl na zadech batoh s jidlem. Taky mluvil o nejakem vedoucim, ktery mluvil zešeroka, po hanácke.
Cetl nekdo? Poradite? Dekujiii moc
O pionýrech mě napadá jen Tábor na Zlatém potoce, ale asi to nebude ono.
Nene, to neni ono
Ale moc diky ![]()
On byl na tom tabore ne uplne nadsenej.
Jeste si vzpominam ze mu tam psal dopis kamarad:"Ahoj, pisu ti z tabora Mladost v Radostine, mame to tu skvele, mekke postele'
Nebo tak nejak
@Rive píše:
@Daavis pak ještě Stromy rostou do nebe.
To uz vypada nadejneji. Splasim nekde v antikvariatu a hned se uvidi.
Njn, dalsi bichle do baraku. Minule daval nekdo 50knizek za dvoje cigara. Tak je mam doma ![]()
@Daavis to znám, pracuju od 15 v knihkupectvi, vsichni u nas doma ctou, uz to proste nemame kam davat, vsude jsou jen a jen knihy ![]()
Ja jsem to zabrzdil na 150kouscich.
Ale stejne obcas neco dotahnu, pac je mi lito to tam nechat. ![]()
Poradíte prosím název knihy? Jde o fantasy v angličtině zhruba z 80.-90. let.
Obal knihy: Fantasy krajina jako z Nekonečného příběhu a malá postava ženy v bílých šatech a muže.
Muž jménem Richard žil v lese, žena v bílém byla čarodějnice. Šli spolu podél skalní stěny.
Určitě to existuje i v češtině, ale v češtině může kniha vypadat trochu jinak.
Terry Goodkind Wizard's First Rule? Česky Čarodějovo první pravidlo
@lenma píše:
Terry Goodkind Wizard's First Rule? Česky Čarodějovo první pravidlo
Děkuji