Poradíte prosím vhodný krém na ruce?

1180
9.4.10 10:35

Poradíte prosím vhodný krém na ruce?

Ahoj holky,

potřebovala bych, prosím, poradit ohledně výběru vhodného krému na ruce. Skoro nikdy jsem ho nepotřebovala používat, ale posledních pár měsíců je mám úplně suché a kůže je tak svraštělá, že tohle, podle mě, nemaj ani 50tileté dámy. Nevím, jestli je to zapřičiněno častějším používáním čistících prostředků.....? Nevíte, který krém na ruce by tento hrozný vzhled mohl spravit? Mam jeden z Yves Rosher, ale po něm mě pálí kůže (nechápu), pak mám nějakej kokosovej s mlékem, ale ten moc nepomáhá .
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
9.4.10 10:41

urcite bude dobry od biodermy - tenhle mam telove mleko a pletovou kosmetiku a nemuzu si vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
9.4.10 10:42

Ahoj, já používám NEUTROGENU, nemám ale ráda umaštěný ruce, tak mám tu FAST ABSORBING (modrá tuba) - rychle se vstřebávající a je super. A ruce mám jemňoučký. Byla jsem s malou dlouho v nemocnici - 3 měsíce, a jak je to na tom JIPu samá desinfekce a pořád si musíš ruce mýt a desinfikovat, úplně jsem si je zničila - i teď si ruce pořád myju, tak je to potřeba si je mazat. :-) A je to o moc lepší :-) papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1853
9.4.10 10:44

asi je tam nějaká bylinka co ti nedělá dobře.Nejlepší je modrá indulona na noc a na to rukavice a přes den pokud je na teba moc mastná domazávat něčím jiným -třeba neutrogenou -měla jsem ruce úplně zničené od desinfekcí a indulona zabrala spolehlivě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.4.10 10:45

Používám neparfémovaný z lékárny - Lipikar od La Roche-Posay, kupuju 400ml (vydrží dlouho) s pumpičkou, je to praktické balení, pumpnu si a jdu. :-D
Není mastný, rychle se vstřebá a neštípe, taky mám suchou a občas popraskanou kůži na rukou. Tuhle značku mi doporučila známá, dermatoložka.
Na promaštění používám Lipobasi , akorát nechápu, proč je na předpis. Ale mají volně prodejný Lipobase Repair a ten se dá koupit v osmigramovém balení na zkoušku.
Ještě jsem si teď koupila Excipial, na doporučení.
Hlavně bych volila bez parfemace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.4.10 10:46

Já používám klasickou modrou indulonu a jsem naprosto spokojená. Používám jí na sebe na ruce a malýmu na tvářičky. Není drahá a je dobrá. Pak mi ještě vyhovola indulona denní a noční, denní byla v bílé tubě a noční v tm. modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.4.10 10:47

Arnika z Yves Roscher, Dove na ruce, bílá Indulona a v poslední době krém proti těhu striím, co mi zbyl :mrgreen: (Dermacol Enja).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.4.10 10:54

Za sebe glycerínový krém od Avonu a protože jsem Avon dělala, tak mám i zkušenosti zákaznic a jen pozitivní. I můj manžel si ho moc chválil, když třeba pracoval s něčím, co mu rozežíralo kůži a ani Indulona nezabírala. Sice trvalo, než jsem ho přesvědčila /Avon je přece pro ženský :mrgreen: /, ale už se ho dožaduje sám, když má problémy.
Cena bývá příjemná v akcích 49 za tubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.4.10 10:54

Ahoj Evi,

já je mám suché a svraštělé už asi tak 20 let (navíc ještě trpím na atopický exém), takže mám různých krémů na ruce jeden plný šuplík :o)) Zaprvé se musí dodržovat pitný režim, zadruhé mastit a mastit a mastit a zatřetí při domácích pracech důsledně používat rukavice. Musím dodat, že nedodržuju ani jedno :oDDDD Každopádně krémy, se kterýma jsem spokojená, nedráždí mě a opakovaně si je kupuju jsou: Lipobase repair (fakt dost mastná, určena přímo na suchou kůži, mám jí i na doporuční kožařky), dobré jsou různé krémy na ruce z mrtvého moře (konkrétně teď zrovna používám značku Mon Platin - DSM z lékárny), bio krémy na ruce od Saloosu a úplně nadšená jsem z krému na ruce od Lush (taky přírodní kosmetika, dražší, ale ruce mám po tom jak z hedvábí a krásně voní). A ještě je taky dobrá třeba propolisová mast od Dr. Popova. Obecně se hodně doporučuje třeba Leniens, ale mě po něm ruce trochu svědí. Vyzkoušela jsem různé krémy od Dolivy, Menalindu, ale nebylo to přesně to ono, co mi tak vyhovovalo. Budu ráda, když se tu najde nějaké další doporučení :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.4.10 11:00

holkky, moc děkuju!!! Mám z čeho vybírat :mrgreen: , Indulona mě taky už napadla, tu mám doma, ale mám obavy, že je moc mastná, nicméně tou začnu a pak vyzkouším i ty Vaše návrhy (kousek od nás a kousek od lékárny otevřeli nové DM, tak tam půjdu, v rámci odpolední procházky trošku provětrat peněženku :-) ), budu to zkoušet tak dlouho, dokud mé ruce nebudou vypadat adekvátně mému věku :mrgreen:

jdu si napsat seznam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
9.4.10 11:11
kadlina píše:
Za sebe glycerínový krém od Avonu a protože jsem Avon dělala, tak mám i zkušenosti zákaznic a jen pozitivní. I můj manžel si ho moc chválil, když třeba pracoval s něčím, co mu rozežíralo kůži a ani Indulona nezabírala. Sice trvalo, než jsem ho přesvědčila /Avon je přece pro ženský :mrgreen: /, ale už se ho dožaduje sám, když má problémy.
Cena bývá příjemná v akcích 49 za tubu.

pouzivam ho uz 2 roky a je fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.4.10 11:16

no já poslední tři roky (před porodem) jsem používala víceméně kosmetiku výhradně jen od Avonu, kolegyně v práci ji prodávala, ale teď, když jsem doma, tak už ne, páč pochybuju, že by sem za mnou pravidelně dojížděla přes celou Prahu kvůli tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
9.4.10 11:50

Evo,
doporučuju zeptat se v lékárně a případně tam ukázat ruce. Jinak je to systém pokus-omyl, takže přeju hodně štěstí.

Zhuntovaný ruce měl můj muž a v lékárně mu poradili nějakou vitamínovou promaš´tující mast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.4.10 11:57
eva76 píše:
Ahoj holky,potřebovala bych, prosím, poradit ohledně výběru vhodného krému na ruce. Skoro nikdy jsem ho nepotřebovala používat, ale posledních pár měsíců je mám úplně suché a kůže je tak svraštělá, že tohle, podle mě, nemaj ani 50tileté dámy. Nevím, jestli je to zapřičiněno častějším používáním čistících prostředků.....? Nevíte, který krém na ruce by tento hrozný vzhled mohl spravit? Mam jeden z Yves Rosher, ale po něm mě pálí kůže (nechápu), pak mám nějakej kokosovej s mlékem, ale ten moc nepomáhá .
Děkuju

Mě se osvědčila modrá indulona na noc (tam mi mastné ruce nevadí) a přes den zelená indulona - s olivovým olejem. Krémů jsem vyzkoušela nespočítaně, jsem ekzematik - a tyto dva mi opravdu vyhovují. Jsem opravdu moc spokojená :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.4.10 12:12

Indulona - přes den růžová desinfekční, na noc jsem měla modrou obyč, ale u ní mi začalo vadit, že se odděluje voda od mastného základu krému, takže mažu na noc měsíčkovou indulonou, nebo též tou desinfekční - ta mi asi vyhovuje ze všech nejvíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová