Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaVida píše:
Tak do toho nekecej, bude to lepšíJá psala o raketovém inženýrovi a ten rozhodně v elektrárně nepracuje 🤦♀️ 🙄.Ono není nad to šikanovat ženskou na internetu, co si přišla pro radu a pomoc. Hnus za hnusem.
Tvl
A co děláš ty, ty chudinko. Ty se jí musíš zastávat? Kopat do cizích lidí a urážet je, protože nemáš argumenty? Protože tvoje jediná rada byla bouchnot do stolu jako jsi to udělala ty? Proč to dělá taková chytrá a inteligentní žena jako jsi ty?
@LaVida @ibis @Sisika9 Jako tohle je neuvěřitelný. I když zakladatelka diskuze reaguje úplně klidně a slušně, stejně se tu zhádáte na téma „kdo je větší looser v práci“. Už chápu, proč spousta normálních lidí emimino opouští ![]()
@unuděná píše:
@LaVida @ibis @Sisika9 Jako tohle je neuvěřitelný. I když zakladatelka diskuze reaguje úplně klidně a slušně, stejně se tu zhádáte na téma „kdo je větší looser v práci“. Už chápu, proč spousta normálních lidí emimino opouští
Já mám sto chutí taky. Jelikož se mi nelíbí ta šikana tady od dam směrem k zakladatelce. A to není jediná diskuze, bohužel
. Smutný. Člověk se tady na něco v dobré víře zeptá a ještě dostane naloženo. Možná by to chtělo, aby lidi trochu přemýšleli než něco napíší. Zakladatelka už dostává naložena doma, nepotřebuje to ještě na netu. A tímhle tu končím.