Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevite nekdo o dobre kulme, ktera udela hodne velke objemne vlny?? Mam jemne vlasy, malo jich a nevyznam se v tom. Nevim jaky je rozdil mezi trojkulmou a normalni kulmou, ktera je lepsi nebo ktera udela hezci vetsi vlny?? Zase nechci takovou ktera ty vlasy uplne stoci, ale aby udelala proste fakt jenom tu vlnu krasnou a aby vlny dlouho vydrzely, jestli nekdo vite o nejake za normlani cenu(do tech 1500kc)prosim dejte vedet dekuju
@Anonymní píše:
Nevite nekdo o dobre kulme, ktera udela hodne velke objemne vlny?? Mam jemne vlasy, malo jich a nevyznam se v tom. Nevim jaky je rozdil mezi trojkulmou a normalni kulmou, ktera je lepsi nebo ktera udela hezci vetsi vlny?? Zase nechci takovou ktera ty vlasy uplne stoci, ale aby udelala proste fakt jenom tu vlnu krasnou a aby vlny dlouho vydrzely, jestli nekdo vite o nejake za normlani cenu(do tech 1500kc)prosim dejte vedet dekuju
měla jsem babyliss loknovací kulmu. nelíbilo se mi jaký dělá vlny, občas se do ní zamotaly vlasy a vymotat je byl fakt zážitek. teď mám tuhle a jsem s ní spokojená ![]()
A zkoušela jsi delat vlny zehlickou? Vypadají prirozeneji a je to i rychlejší.
@Kriss Tina to mi prave vubec nejde ikdyz jsem koukala na hodne tutorialu
Kdyztak nekdo zkusenosti s touhle kulmou??⬇️️