Poraďte nějaký recept, jak otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
21.9.12 11:11

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
14.3.13 21:03

Mě pomohl Calibrum Baby plan. Otěhotněla jsem po 10 dnech co jsem ho brala. Nevím jestli mi pomohl, ale jsou tam všechny důležité vitamíny, které tomu určitě trochu pomohly. ;) A taky po sexu udělat svíčku a tak 5 minut držet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 12:07

Ahojky holky prosím vás poradíte mi jak otěhotnit snážíme se o miminko už tří měsíce po potratu, pořád nic zkouším dát i nohy na horu a nic beru i kyslinu listovou a nic už fakt nevím děkují za každé rady a chci se zeptat o polohu když chceme mít chlapečka holky už mám dvě a chtěli by jsme chlapečka někdo mi říkal že se kluci dělají ze zadu je to pravda děkují a příjemný krásný den =)))) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
12.1.15 12:10
@iveta159 píše:
Ahojky holky prosím vás poradíte mi jak otěhotnit snážíme se o miminko už tří měsíce po potratu, pořád nic zkouším dát i nohy na horu a nic beru i kyslinu listovou a nic už fakt nevím děkují za každé rady a chci se zeptat o polohu když chceme mít chlapečka holky už mám dvě a chtěli by jsme chlapečka někdo mi říkal že se kluci dělají ze zadu je to pravda děkují a příjemný krásný den =)))) :)

Jasně a dvojčata zboku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 12:44
@Radka1979 píše:

Můžu se zeptat to myslíte v dobrém nebo se smějete tomu děkují??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.1.15 12:49
@Radka1979 píše:
:mrgreen:
Jasně. A když chceš mít kluka a holku, tak musíš z obou stran :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.1.15 12:51

Já doporučuju kontryhelový čaj, je to fakt zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 12:56

JÁ chci jen chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 12:56

Žádný dvojčata jen jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 13:01
@bridion píše:
Já doporučuju kontryhelový čaj, je to fakt zázrak

A můžu se zeptat kde koupím ten čaj kontryhelový čaj, a takhle se jmenuje děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.1.15 13:23

Mají ho v lékárně i v obchodš s bylinkama, normálně řeknete, že chcete kontryhelový čaj stojí cca 30-40 kč, pijete od skončení ms cca 10 dnů. Moje kamaráda po něm otěhotněla hned za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.15 13:33
@bridion píše:
Mají ho v lékárně i v obchodš s bylinkama, normálně řeknete, že chcete kontryhelový čaj stojí cca 30-40 kč, pijete od skončení ms cca 10 dnů. Moje kamaráda po něm otěhotněla hned za měsíc.

Děkují moc koupím jsi ho a zkusím ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.15 08:52

Menstruace 123

Dobrý den mám takový dotaz teď jsem to měla dostat 3unora a pořád nic nepříšlo mám takový bolesti břicha jako kdyby to mělo příjit a nic mám takový velký výtoky bili je možné že bych měla příznaky že jsem těhotná nebo to může být k měsíčkům, citím se pořád unavena jsem nervozní pořád křičim na káždýho je to děst prosím o radu děkuji příjemný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí