Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě pomohl Calibrum Baby plan. Otěhotněla jsem po 10 dnech co jsem ho brala. Nevím jestli mi pomohl, ale jsou tam všechny důležité vitamíny, které tomu určitě trochu pomohly.
A taky po sexu udělat svíčku a tak 5 minut držet ![]()
Ahojky holky prosím vás poradíte mi jak otěhotnit snážíme se o miminko už tří měsíce po potratu, pořád nic zkouším dát i nohy na horu a nic beru i kyslinu listovou a nic už fakt nevím děkují za každé rady a chci se zeptat o polohu když chceme mít chlapečka holky už mám dvě a chtěli by jsme chlapečka někdo mi říkal že se kluci dělají ze zadu je to pravda děkují a příjemný krásný den =)))) ![]()
@iveta159 píše:
Ahojky holky prosím vás poradíte mi jak otěhotnit snážíme se o miminko už tří měsíce po potratu, pořád nic zkouším dát i nohy na horu a nic beru i kyslinu listovou a nic už fakt nevím děkují za každé rady a chci se zeptat o polohu když chceme mít chlapečka holky už mám dvě a chtěli by jsme chlapečka někdo mi říkal že se kluci dělají ze zadu je to pravda děkují a příjemný krásný den =))))
Jasně a dvojčata zboku. ![]()
@Radka1979 píše:
Jasně a dvojčata zboku.
Můžu se zeptat to myslíte v dobrém nebo se smějete tomu děkují??
@Radka1979 píše:
Jasně a dvojčata zboku.
@bridion píše:
Já doporučuju kontryhelový čaj, je to fakt zázrak
A můžu se zeptat kde koupím ten čaj kontryhelový čaj, a takhle se jmenuje děkují
Mají ho v lékárně i v obchodš s bylinkama, normálně řeknete, že chcete kontryhelový čaj stojí cca 30-40 kč, pijete od skončení ms cca 10 dnů. Moje kamaráda po něm otěhotněla hned za měsíc.
@bridion píše:
Mají ho v lékárně i v obchodš s bylinkama, normálně řeknete, že chcete kontryhelový čaj stojí cca 30-40 kč, pijete od skončení ms cca 10 dnů. Moje kamaráda po něm otěhotněla hned za měsíc.
Děkují moc koupím jsi ho a zkusím ho
Dobrý den mám takový dotaz teď jsem to měla dostat 3unora a pořád nic nepříšlo mám takový bolesti břicha jako kdyby to mělo příjit a nic mám takový velký výtoky bili je možné že bych měla příznaky že jsem těhotná nebo to může být k měsíčkům, citím se pořád unavena jsem nervozní pořád křičim na káždýho je to děst prosím o radu děkuji příjemný den