Poraďte prosím prášky na nervy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
26.9.19 08:21

@Romilda jako pitomce jsem myslela ty, co tvrdí, že prášky píše psycholog.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
26.9.19 08:26

A já proti jiným cestám nic nemám, moje zkušenost je taková, že já jsem ty prášky potřebovala abych neskončila na psychině nebo hůř, pod drnem. Antidepresiva nejsou zlo a hrozná chemie jak lidi furt tvrdí, zachraňují životy. Nejsou samospásný, to nikdo ani netvrdí, nevyřeší za nás problémy ani život, jen ná pomůžou líp fungovat a dodaj sílu na boj s démonama, sílu udělat změny v životě. Proto je důležitá terapie.

• Citovat
  • Upravit
101871
26.9.19 08:48
@Anonymní píše:
@Romilda nemám to kdy dělat. Není nikdo kdo by hlídal dceru.
@Ernais @mroe protože na to nemám finance.. Nemám na to prostě. Z našich peněz nám po zaplacení nájmu, energií a jídla a věci pro malou, nezbyde skoro nic.. a co zbyde tak to padne během měsíce třeba na věci co dojdou (plíny, sunar atd..) proto se ptám tady. Nemůžu si to dovolit. Nemůžu si dovolit koupit si nic navíc. A přítel tady v tom zapadákově jinou práci nesežene.

Jo, takze tady bude jiny problem… Tohle nejde, tamto nejde, ty proste nejsi ochotna pro zmenu nic udelat a ocekavas, ze to za tebe nekdo vyřeší nejakym zázračným praskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.9.19 09:32

Handlettering je vlastně druh moderní kaligrafie, píše se zvláštním druhem fixek, nebo štětci. U tebe přichází v úvahu asi učení doma, takže koupit si písanku a cvičný blok a můžeš začít. Já začínala se sadou ze stránek psaní je hraní, tam dostaneš písanku, tužku i tu první černou fixu, hodně se toho dá najít i pod názvem brush lettering. A na těch samých stránkách je možné si zdarma stáhnout i nějaké předlohy pro české psaní, měsíce, jména, čísla. Já většinou tvořím přáníčka, nebo nějaké pozvánky, případně si jen tak zkouším napsat různá slova v různých abecedách, ale fantazii se meze nekladou. Není to věc kterou se naučíš za odpoledne, chce to cvik a najít si to pravé pro sebe. U mě funguje tohle, máma zase maluje, ségra si kupuje vybarvování podle čísel a dvakrát týdně chodí na krav magu (manažerka se spoustou stresu), tchýně zase šije, někde dobře funguje i psaní příběhů, táta zase chodí pozorovat ptáky a zvířata, všechno jsou to formy určité terapie. Chce si najít tu svojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 09:32

@j.a.n.i1 a poradis mi jak to udelat? Kdyz nemam nikoho kdo by hlidal malou, nemam penize a ani moc casu? Ja se ptala sakra na prasky, tak se tady do me prosim nenavazej. Nevis, nikdo z vas nevi, jak ziju. Jake to je a ja se zeptala jen na prasky. Ne jak se mam uklidnit. Takze pokud mi nereknes neco normalniho, co by mi mohlo pomoct, treba jako par holek pred tebou, tak jdi psat jinam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.19 09:40

S třezalkou bych moc neexperimentovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.19 09:42

@phedr
To znám, něco podobného dělala kdysi mamka :) mám doma spoustu antistresových omalovánek, tak to zkusím :) pokud bys měla zájem, mám tady takové na černém papíře a k tomu zářivé fixy :) kamarádka mi je nosí z práce (nosí ty, co zbydou, nebo jsou na odpis, abyste nemysleli, že krade), tak ti můžu nějaké poslat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.19 09:55
@Anonymní píše:
S třezalkou bych moc neexperimentovala.

Jak to? Je nebezpečná?? 8o

• Citovat
  • Upravit
316
26.9.19 10:31

Třezalka ovlivňuje hormony, nesmí se brát při užívání antikoncepce, protože tlumí její účinky. Jinak větší psychickou pohodu umí zajistit i užívání koenzymu Q10, 2× denně jedna tableta. Člověk je pak víc v pohodě a necítí se vycerpaně, mám odzkoušené na sobě i manželovi (ten je super bouchací), a pak celkově doplňovat minerály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
26.9.19 11:07

Podle popisu prášky nepotřebuješ. Dej malou do kočárku, a chod s ni běhat. Začni třeba indianskym během, pak pridávej normální běh. Vycistis si tím hlavu, uvolnis se. A malá bude venku, bude ti pak líp spat. S chlapem, když dělá 12 tky, moc neporadim. Sám toho má asi až nad hlavu, uživit rodinu, a stejně vás moc nevida. Leda jít žít jinam, kde by mohl sehnat lépe placenou práci. Ale to si musíte vykomunikovat sami.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová