Porod prosinec 2013/ leden 2014 - soukromá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
4.10.13 20:18

Ahoj holky, my taky cekame kluka, Tobiaska. jsem 27+5 ale vypada minimalne o tyden az 14 dni starsi 8) mam 70 kilo, cili 13 kilo nahore… hlidaji nas na genetice co mesic, protoze mame pravou ledvinovou panvicku sirsi… odhad vahy je uz 1300gramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.10.13 12:50

@katuska_m Ahoj, to teda bude pořádnej chlapák. Krásný jméno :potlesk:
A co to pro vás znamená, že má širší led. pánvičku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.10.13 19:04

@katuska_m Tak to už je fakt kus chlapa :-) Snad ta ledvinová pánvička nebude nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.10.13 19:05

Holky, jak to máte s výbavičkou a kočárkem? Já v podstatě ještě vůbec níc nemam… Ale teď už jsem se zaměřila na kočárek, rozhoduju se mezi Tako laret a Baby desing Lupo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.10.13 19:19

@Dasenka.svc Mě se líbí kočárek DorJan- Harmony, šedivý. Viděla jsem ho na prodejně a ještě hezčí, jak na obrázku. Jinak hadříky už všechny mám do velikosti 74 myslím. Ale nemáme ty dražší věci- kočár, postýlku, komodu. Už začínám z toho být nervozní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.10.13 19:35

@Sisi 79 Hm, ten vypadá hezky :-) Původně jsem koukala taky na Dorjany, ale sháním kočárek i s autosedačkou tak do 11 000kč. A levnější varianty od Dorjan mají docela bídné recenze. I když nevim, všechno jsou polský kočárky, tak je to asi fuk…

Já jsem ve fázi brouzdání po netu a teď už chci něco začít shánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.10.13 19:39

@Dasenka.svc Teď jsem koukala na ty tvoje favority, taky dobrý. Jo je pravda, že jsem se trochu lekla, když jsem zjistila že je to polský výrobek, ale říkám si že snad bude kvalitní, když je trochu dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
5.10.13 19:40

Tak já mám úplné minimum hadříků a nic víc… ale jako svatební dar jsme dostali postýlku s matrací takže už mám aspoň to…teď začínám taky koukat po netu a vybírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.10.13 19:41

@Sisi 79 V týdnu se jdu do obchodu podívat na oba dva, tak uvidim, který vyhraje… Jojo, taky jsem byla v šoku, ale zjistila jsem, že většina kočárků je polských. Ä jakou chcete autosedačku, já bych chtěla Maxi Cosi, kvůli bezpečnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.10.13 19:43

@24kačkač To jsem ráda, že nejsem sama :-) Já mám taky 8ks hadříků a jinak fakt nic. Teď jsem od října na neschopence, tak na to už budu mít čas. A co si budeme nalhávat, člověk na to musí i vytěsnit peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.10.13 19:49

Holky teď jsem vyčetla, že je příští týden v praze veleth s dětským zbožím. Jak já bych jela, tam by bylo kočárků…Jenže přítel dnes odlej na služebku a přijede v sobotu večer a nemůžu ani sama, přijou nám položit koberec. To mám pech :cert:

@Dasenka.svc Sedačku budeme brát do sady ke kočárku, pokud nakonec opravdu vezmem ten DorJan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
5.10.13 21:57

Ta panvicka neni dikybohu nic vazneho a kvalitu zivota ohrozujiciho :) jen nas hlidaji… ja uz teda mam takrka vse, celou vybavicku :) kocarek jsem sla na jisto pro tako laret a odesla jsem s maked lucky len :) cenove stejna relace, 3 kombinace stala 9200.a je dosyt naslapanej, jsem z nej nadsena. prodavacka mi rozmluvila lareta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
6.10.13 10:04

Tak já mám z hadříků tak nějak asi všechno, ale ještě mi schází pleny a takový ty „kravinky“ :-D No a věci pro sebe, jako podprdy a tak :-D Postýlku naštěstí už máme doma, přebalovák taky a na kočárek čekáme až ho vyrobí :-D Rozhodla jsem se pro Roan Marita, celou trojkombinaci, vyjde kolem 10.000,–- Taky polskej mimochodem :-D Ale recenze docela dobrý, tak snad :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.10.13 06:22

@katuska_m TAk to je fajn, že to není nic vážného :-) A proč ti rozmluvila Laret? Já jsem z něj unešená, teda z obrázků z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
7.10.13 11:18

@Dasenka.svc hlavne mala a uzka korbicka a u sportaku taky desne uzky v raminkach, kosik blby a blbe pristupny… a ten maked je na vyssi lidi, super velkej kosika dobre pristupny, u zadnich kolecek pruziny, takze houe, jedna z nejvetsich hlubokych koreb,, striska sportaku jde pretahnout az uplne pred mimo a nefouka na nej, nesviti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí