Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5542
14.2.11 13:57

Je to na streptokoka B, má to spousta těhulí, mám pocit až 30% nebo tak nějak, nic to nedělá ale při porodu se může nakazit miminko tak se musí podat antobiotika kapačkou před porodem ideálně 4 hodiny před aby se tomu zabránilo.
Jo jo po 5× dneska jsem 40+4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.2.11 14:05

nazdar holky, tak tu pořád straším :roll: , ve čtvrtek prý bude Hamilton, a nechají si mě tam,kdyby se prý nerozjelo, tak budou muset vyvolávat kapačkou takže pomalu balím kufr, monitor je pořád divokej, tak prý nebudou riskovat, tak aspoň něco, chtěla jsem jim tam zůstat hned, ale neměli lůžkovou kapacitu a s mým nálezem bych jim tam strašila i tak do bůhví kdy, když se to nikdy nerozjede samo, takže jsem dohodla alespoň tu vyvolávačku, CS prý jen kdyby bylo něco s malou přímo při porodu. Tak pak držte palce, aby ta jedna vyvolávačka zabrala hned a ne až na potřetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.2.11 14:07

Al3da :mrgreen: no holka aby jsme se tam pak fakt náhodou ještě nepotkaly na lůžkovým 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 14:18

jo jo, já každou hodinou doufám že už konečně něco začne, v sobotu když jsem byla na monitoru, tak na porodním sloužila doktorka která mě v prosinci pouštěla domů z rizikového, a je hrozně hodná, tak jsem úplně chtěla tam rovnou zůstat a porodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 15:41

teda holky,vy mate ale pripinacky,jak se vas drzej..No nechce se jim ven a ja se jim v dnesni dobe ani nedivim..sem zvedava na sebe jak se me male bude drzet ja dneska zacinam 39plus 0 ,takze ja mam jeste chvilku cas…
Ale obema vam drzim mooooc palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.2.11 18:00

Ahojky holky, jsme na tom všichni stejně už si přejem to mít za sebou a ono nic, tak snad to brzo přijde všem!:-)))
Jinak sem se chtěla zeptat - tvrdne vám břicho?A pokud ano jak často?
Papa držte se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 18:01
Lowel píše:
nazdar holky, tak tu pořád straším :roll: , ve čtvrtek prý bude Hamilton, a nechají si mě tam,kdyby se prý nerozjelo, tak budou muset vyvolávat kapačkou takže pomalu balím kufr, monitor je pořád divokej, tak prý nebudou riskovat, tak aspoň něco, chtěla jsem jim tam zůstat hned, ale neměli lůžkovou kapacitu a s mým nálezem bych jim tam strašila i tak do bůhví kdy, když se to nikdy nerozjede samo, takže jsem dohodla alespoň tu vyvolávačku, CS prý jen kdyby bylo něco s malou přímo při porodu. Tak pak držte palce, aby ta jedna vyvolávačka zabrala hned a ne až na potřetí
:palec: :palec: :palec: držímeeee!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 18:04
NNatálie píše:
Ahojky holky, jsme na tom všichni stejně už si přejem to mít za sebou a ono nic, tak snad to brzo přijde všem!:-)))
Jinak sem se chtěla zeptat - tvrdne vám břicho?A pokud ano jak často?
Papa držte se!!! :kytka:

Ahooj, no mně tvrdne hodně často. V poradně se mi na to ptal lékař, ale nic mi na to nedal. Tak je to asi vpoho :-) Tvrdne mi fakt moc krát, určitě víc než 10×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.2.11 19:00

No mě se stalo, že mě třeba za den jen 1-2×, ale už 2den mě tvrdne často a dnešní den a noc mě to i budilo, že jsem nemohla najít vůbec polohu jak spát, ale teď jsem procházela různé diskuze tady a je to prý normální, je to taky prý příprava k porodu.:-))Tak jsem na to zvědavá. No nic, každopádně jdu do Podolí ve středu a poptám se. Už si přijdu jak ňákej vorvaň na suchu!!! :-D Už se těším až se malá narodí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:03

Jak ja se tesim na zitra.. sem zvedava co mi v Podoli reknou :) A ja mam taky nekdy tvrde brisko,ale neboli me to..Co mi rikal gyndar tak rikal ze kdyz tvrdne brisko ze to boli.. u me nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 19:13

No mně tvrdne každou chvilku, tak se na to zítra zeptám. Můj gyn.mi na to daval magnesium…
Jo a zítra tam frčím s doprovodom :-) :dance: Držím všem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:15
samara17 píše:
No mně tvrdne každou chvilku, tak se na to zítra zeptám. Můj gyn.mi na to daval magnesium…
Jo a zítra tam frčím s doprovodom :-) :dance: Držím všem palce

a kdopak stebou zitra jde?? pritel?? Semnou jde zase Marbuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.2.11 19:19

Holky tak dejte vědět jak jste dopadli a jak to vše probíhalo,budu na to čekat!Držím vám palečky na zítra!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:20
NNatálie píše:
Holky tak dejte vědět jak jste dopadli a jak to vše probíhalo,budu na to čekat!Držím vám palečky na zítra!!! :palec:

dekujem :hug: hned jak prijdu domu tak pisnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 19:27

Tak já jdu zítra zase sama :-) manžel musí do práce volno si šetří až nás pustěj dom…ale aspoň zas pojedu autíčkem jako vždy, při představě že jedu sockou je mi zle, i když já bych tam sockou snad ani netrefila. Snad to tam zítra bude odsypávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková