Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
7.10.13 17:20
@zvědavá borůvka píše:
Ale já tam nechci být sama :,(

Tam prostě chlap nemůže být, ostatním maminkám by to nebylo příjemné. Můžete být max na chodbě u stolečku. Btw bude ti to jedno, věř tomu. Já vždy radím, nemalujte si to nějak, protože to bude jinak a sesype se vám vše jako domeček z karet a toho zklamání potom :).

• Citovat
  • Upravit
6160
7.10.13 17:31
@Poison Ivy píše:
Tam prostě chlap nemůže být, ostatním maminkám by to nebylo příjemné. Můžete být max na chodbě u stolečku. Btw bude ti to jedno, věř tomu. Já vždy radím, nemalujte si to nějak, protože to bude jinak a sesype se vám vše jako domeček z karet a toho zklamání potom :).

To je pravda.
Jsem asi hroznej závisláček na svým chlapovi, jak siamský dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
7.10.13 18:01

@zvědavá borůvka já si taky myslím, že bez manžela to prostě nezvládnu :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
7.10.13 19:20

My jsme taky s chlapem jako jedno tělo, jedna duše a nakonec mi to ani nepřišlo, většinu času s kontrakcemi jsem stejně chodila do sprchy a zpět, takže se to dalo, ale zase začalo to v jednu odpo, přijel ve čtyři, v sedm odjel a o půlnoci byl už zase se mnou, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6160
7.10.13 20:30
@nurse.007 píše:
@zvědavá borůvka já si taky myslím, že bez manžela to prostě nezvládnu :oops:.

Jj, on je prostě pro mě ten nejbližší člověk, taková moje „nejlepší kamarádka“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.10.13 20:51

Holky, jak je to tam s taškama, které si s sebou přivezete?
Jsou tam nějaké skříňky na zámek, nebo to máte pořád u sebe na předporodním i porodním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.10.13 21:05

Nějakou tašku jsem sebou měla, něco pak dovezl manžel, na zámek tam žádná skříň nebyla.

• Citovat
  • Upravit
10680
7.10.13 21:17

@zvědavá borůvka tašky na zámek tam nejsou, měla jsem dvě obr tašky, jednu k porodu a jednu na pokoj, jak jsou v tom ty balíky vložek a plen, tak jsem měla pocit, že mám velkou tašku jak kdybych tam měla hokejovou výstroj :lol: ale maji to tak všichni, k porodu byla menší :) celou dobu byla někde na zemi nebo na křesle, já vlastně ani nevím :) jinak si nedělej starosti, že by se mohlo stát, že by tam manžel s tebou chvilku nebyl, to se budeš tak soustředit na mimčo, že ti to ani nepříde, mimčo bude celou dobu s tebou a ty s ním ;) na to se je třeba soustředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.10.13 21:21

@Tarinka

No právě, ty plínky, vložky… pak to vypadá jak kdybych měla sbaleno na měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.10.13 21:22
@Poison Ivy píše:
Nějakou tašku jsem sebou měla, něco pak dovezl manžel, na zámek tam žádná skříň nebyla.

Dobré vědět, děkuji za info.
Podle toho se i přizpůsobím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.10.13 18:12

@zvědavá borůvka nene za miminka se neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.10.13 20:22

Ahoj, mohu prosím poprosit o odkaz na stránku kde bych našla kdy mají ty prohlídky sálu v Bohunicích? Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.10.13 21:56
@moby píše:
Ahoj, mohu prosím poprosit o odkaz na stránku kde bych našla kdy mají ty prohlídky sálu v Bohunicích? Děkuji předem

http://www.fnbrno.cz/…hunice/t3246

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.10.13 22:04

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.10.13 22:09
@moby píše:
Děkuji

není vůbec zač, maji ty stránky celkem nepřehledný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková