Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
misicka38 píše:
ne to asi ne spis tak 28 let tak zhruba a přišla mi že to parkrat uz delala,byla docela vysoka…a nevypadala ze zacina,ale i kdyby zacinala,tohle si ta porodnice preci nemuze dovolit,to není omluvaakorat sem z toho fakt nestastna
No tak snad Vám to ta porodnice zpraví a zadarmo. Tohle byla jejich chyba.
misicka38 píše:
ne to asi ne spis tak 28 let tak zhruba a přišla mi že to parkrat uz delala,byla docela vysoka…a nevypadala ze zacina,ale i kdyby zacinala,tohle si ta porodnice preci nemuze dovolit,to není omluvaakorat sem z toho fakt nestastna
hm, tak to nevim, takovou jsem tam ani nevidela. to je jasny ze by se to nemelo stavat. je to neprijemná komplikace
( to chápu uplne.
mohla bych se zeptat kdy se rodička musí jít zapsat do lbc porodnice, že tam bude rodit?Nebo do Jablonce. Ještě nevím kam půjdu,jsem spíš nakloněná Jablonci. Byla sem tam na laparce a tak už to tam trochu znám.
korinkovna píše:
mohla bych se zeptat kdy se rodička musí jít zapsat do lbc porodnice, že tam bude rodit?Nebo do Jablonce. Ještě nevím kam půjdu,jsem spíš nakloněná Jablonci. Byla sem tam na laparce a tak už to tam trochu znám.
Myslím, že ve 34.tt, ale můžete i dýl ![]()
hmvpapir píše:korinkovna píše:Myslím, že ve 34.tt, ale můžete i dýl
Jo mluvila jsem o Liberecké porodnici. V Jablonci nevím jak to chodí.
děkuji, to jsem ráda,že na o mám ještě spousta času
, mě říkala kamarádka,že musím co nejdřív,ale přišlo mi to přehnané..
já teda ještě nevím zda Liberec nebo Jablonec přijde mi to jako prašť jak uhoď a do obou měst to mám stejně daleko. jaablonec hraje prim jen proto že jsem tam už ležela..
korinkovna píše:
děkuji, to jsem ráda,že na o mám ještě spousta času, mě říkala kamarádka,že musím co nejdřív,ale přišlo mi to přehnané..
já teda ještě nevím zda Liberec nebo Jablonec přijde mi to jako prašť jak uhoď a do obou měst to mám stejně daleko. jaablonec hraje prim jen proto že jsem tam už ležela..
Já jsem rodila v Liberci a byla jsem spokojená. Ale jsou i takové, co si na porodnici stěžují. To samé i o jablonci, takže je to v podstatě jedno.
JJ, máte asi ještě hodně času, to třeba v Praze se musíte registrovat už ve 14.tt, a to se Vám stejně může stát, že už budou mít plno ![]()
právě já pocházím z Prahy a tam je nejlepší se registrovat ještě před početím
Na Liberecku už žiju nějaký ten pátek,ale tu čest s nemocnicí jsem měla jen v Jablonci. Čekali jsme nejdřív dvojčátka,ale o jedno mimi jsme přišli,tak to sem byla rozhodnutá pro Liberec,přece jen je ta nemocnice vybavenější,ale u jednoho by snad mohlo být vše v pořádku,ale člověk nikdy neví.
korinkovna píše:,,Před početím" tak to jste napsala hezky
právě já pocházím z Prahy a tam je nejlepší se registrovat ještě před početímNa Liberecku už žiju nějaký ten pátek,ale tu čest s nemocnicí jsem měla jen v Jablonci. Čekali jsme nejdřív dvojčátka,ale o jedno mimi jsme přišli,tak to sem byla rozhodnutá pro Liberec,přece jen je ta nemocnice vybavenější,ale u jednoho by snad mohlo být vše v pořádku,ale člověk nikdy neví.
děkuji , podívám se a zní to docela zajímavě
.
Jen mě trochu mrzí,že tam je zpátky jedna paní doktorka,se kterou nemám nejlepší osobní zkušenost.Máme miminko z ivfka a když pracovala v caru odkud byla odejita, zkazila u nás co mohla. A to si myslím,že nejsem žádná hysterka.Naštěstí,ale vše vypadá na nejlepší cestě.
korinkovna píše:
děkuji , podívám se a zní to docela zajímavě.
Jen mě trochu mrzí,že tam je zpátky jedna paní doktorka,se kterou nemám nejlepší osobní zkušenost.Máme miminko z ivfka a když pracovala v caru odkud byla odejita, zkazila u nás co mohla. A to si myslím,že nejsem žádná hysterka.Naštěstí,ale vše vypadá na nejlepší cestě.
Tak snad ji nechytnete, jestli se rozhodnete pro tuhle. Hlavně ať vše dobře dopadne, a´t to bude jakákoliv porodnice. Ať je prcek zdráv ![]()
korinkovna píše:
V Liberecké i Jablonecké nemocnici doporučují 30. - 34. týden.
Buik - děkuju, to mám ještě čas…já stejně ještě nevím kam…nějak to nechám jak se všechno vyvine…
Taky pořád váhám…a fakt nevim
Prý je v Jablonci víc kvalifikovaných porodníků…nevíte o tom některá něco?
Já myslím, že to vyjde nastejno. ted v Jablonci rodila moje sestřenice císařem. A než mimi začala kojit, tak ji tam krmili Nutrilonem. Nevím, jestli se to má, ale asi ne. Tak měla potom problémy s přisátím. Pak tam musela ještě kvůli žloutence na pár dní, zeptala se, jestli jí má něco odsát. A odpověděli ji, že ne, že jí daj Nutrilon. No, nevím, tohle by se mi nelíbilo. Totálně ji zrušili kojení. Ted ji musí krmit Nutrilonem. nevím proč a zda se to má, ale asi bych jim tam udělala bordel… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.