Porodnice Liberec

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
8.12.11 11:39
misicka38 píše:
ne to asi ne spis tak 28 let tak zhruba a přišla mi že to parkrat uz delala,byla docela vysoka…a nevypadala ze zacina,ale i kdyby zacinala,tohle si ta porodnice preci nemuze dovolit,to není omluva :? akorat sem z toho fakt nestastna :,(

No tak snad Vám to ta porodnice zpraví a zadarmo. Tohle byla jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.12.11 12:10
misicka38 píše:
ne to asi ne spis tak 28 let tak zhruba a přišla mi že to parkrat uz delala,byla docela vysoka…a nevypadala ze zacina,ale i kdyby zacinala,tohle si ta porodnice preci nemuze dovolit,to není omluva :? akorat sem z toho fakt nestastna :,(

hm, tak to nevim, takovou jsem tam ani nevidela. to je jasny ze by se to nemelo stavat. je to neprijemná komplikace :o( to chápu uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31566
30.12.11 19:33

mohla bych se zeptat kdy se rodička musí jít zapsat do lbc porodnice, že tam bude rodit?Nebo do Jablonce. Ještě nevím kam půjdu,jsem spíš nakloněná Jablonci. Byla sem tam na laparce a tak už to tam trochu znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.12.11 19:55
korinkovna píše:
mohla bych se zeptat kdy se rodička musí jít zapsat do lbc porodnice, že tam bude rodit?Nebo do Jablonce. Ještě nevím kam půjdu,jsem spíš nakloněná Jablonci. Byla sem tam na laparce a tak už to tam trochu znám.

Myslím, že ve 34.tt, ale můžete i dýl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.12.11 19:56
hmvpapir píše:
korinkovna píše:
mohla bych se zeptat kdy se rodička musí jít zapsat do lbc porodnice, že tam bude rodit?Nebo do Jablonce. Ještě nevím kam půjdu,jsem spíš nakloněná Jablonci. Byla sem tam na laparce a tak už to tam trochu znám.
Myslím, že ve 34.tt, ale můžete i dýl :-)

Jo mluvila jsem o Liberecké porodnici. V Jablonci nevím jak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31566
30.12.11 20:02

děkuji, to jsem ráda,že na o mám ještě spousta času :P , mě říkala kamarádka,že musím co nejdřív,ale přišlo mi to přehnané..
já teda ještě nevím zda Liberec nebo Jablonec přijde mi to jako prašť jak uhoď a do obou měst to mám stejně daleko. jaablonec hraje prim jen proto že jsem tam už ležela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.12.11 20:09
korinkovna píše:
děkuji, to jsem ráda,že na o mám ještě spousta času :P , mě říkala kamarádka,že musím co nejdřív,ale přišlo mi to přehnané..
já teda ještě nevím zda Liberec nebo Jablonec přijde mi to jako prašť jak uhoď a do obou měst to mám stejně daleko. jaablonec hraje prim jen proto že jsem tam už ležela..

Já jsem rodila v Liberci a byla jsem spokojená. Ale jsou i takové, co si na porodnici stěžují. To samé i o jablonci, takže je to v podstatě jedno.
JJ, máte asi ještě hodně času, to třeba v Praze se musíte registrovat už ve 14.tt, a to se Vám stejně může stát, že už budou mít plno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31566
30.12.11 20:21

právě já pocházím z Prahy a tam je nejlepší se registrovat ještě před početím :P Na Liberecku už žiju nějaký ten pátek,ale tu čest s nemocnicí jsem měla jen v Jablonci. Čekali jsme nejdřív dvojčátka,ale o jedno mimi jsme přišli,tak to sem byla rozhodnutá pro Liberec,přece jen je ta nemocnice vybavenější,ale u jednoho by snad mohlo být vše v pořádku,ale člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.12.11 20:27
korinkovna píše:
právě já pocházím z Prahy a tam je nejlepší se registrovat ještě před početím :P Na Liberecku už žiju nějaký ten pátek,ale tu čest s nemocnicí jsem měla jen v Jablonci. Čekali jsme nejdřív dvojčátka,ale o jedno mimi jsme přišli,tak to sem byla rozhodnutá pro Liberec,přece jen je ta nemocnice vybavenější,ale u jednoho by snad mohlo být vše v pořádku,ale člověk nikdy neví.
,,Před početím" tak to jste napsala hezky :mrgreen: , já zas pocházím z Liberce, proto jsem se rozhodla rodit tam. jsou asi vybavenější, ale hlavně se mi tam líbily porodní sály s vanou či sprchou, koukněte na jejich webovky, snad tam mají fotky. A celou dobu jste vlastně tam, nikam necestujete :-)
A toho jednoho miminka je mi moc líto. Ale hlavně, že je zdravé alespoň to jedno. A určitě bude svojí povahou stát za dva :-D.
Přeju Vám hodně štěstí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31566
30.12.11 20:34

děkuji , podívám se a zní to docela zajímavě :kytka: .
Jen mě trochu mrzí,že tam je zpátky jedna paní doktorka,se kterou nemám nejlepší osobní zkušenost.Máme miminko z ivfka a když pracovala v caru odkud byla odejita, zkazila u nás co mohla. A to si myslím,že nejsem žádná hysterka.Naštěstí,ale vše vypadá na nejlepší cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.12.11 21:29
korinkovna píše:
děkuji , podívám se a zní to docela zajímavě :kytka: .
Jen mě trochu mrzí,že tam je zpátky jedna paní doktorka,se kterou nemám nejlepší osobní zkušenost.Máme miminko z ivfka a když pracovala v caru odkud byla odejita, zkazila u nás co mohla. A to si myslím,že nejsem žádná hysterka.Naštěstí,ale vše vypadá na nejlepší cestě.

Tak snad ji nechytnete, jestli se rozhodnete pro tuhle. Hlavně ať vše dobře dopadne, a´t to bude jakákoliv porodnice. Ať je prcek zdráv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Buik
17.1.12 22:09
korinkovna píše:

V Liberecké i Jablonecké nemocnici doporučují 30. - 34. týden.

• Citovat
  • Upravit
31566
18.1.12 08:17

Buik - děkuju, to mám ještě čas…já stejně ještě nevím kam…nějak to nechám jak se všechno vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.1.12 21:00

Taky pořád váhám…a fakt nevim :nevim: Prý je v Jablonci víc kvalifikovaných porodníků…nevíte o tom některá něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.1.12 21:08

Já myslím, že to vyjde nastejno. ted v Jablonci rodila moje sestřenice císařem. A než mimi začala kojit, tak ji tam krmili Nutrilonem. Nevím, jestli se to má, ale asi ne. Tak měla potom problémy s přisátím. Pak tam musela ještě kvůli žloutence na pár dní, zeptala se, jestli jí má něco odsát. A odpověděli ji, že ne, že jí daj Nutrilon. No, nevím, tohle by se mi nelíbilo. Totálně ji zrušili kojení. Ted ji musí krmit Nutrilonem. nevím proč a zda se to má, ale asi bych jim tam udělala bordel… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková