Porodnice Liberec

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.13 07:03

@tynka07 Tak to je jediná věc, která mě mrzela. Při příjmu mi říkali, že mi ho samozřejmě hned dají, u ostatních maminek kolem mě to tak nakonec i bylo, ale to mé miminko si nechali na novorozeneckém tři hodiny. Nic mu nebylo, apgar 10, 10, 10. Nevím proč. U druhého, pokud se situace bude opakovat a bude zdravé, budu bojovat jako lvice :-) Chce to nebýt úplně pasivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
6.7.13 23:39

Tak to děkuju za důležitou radu… protože já si myslím, že po tý fušce po porodu si maminka zaprvé zaslouží dostat svůj pokládek do rukou a za druhé kvůli tomu kojení je to prý to nejlepší ale jinak mockrát děkuju :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
18.1.18 21:28

Porodnice Liberec 2018

Holky, oživují téma, prosím jak a co v Liberecké porodnici? Jak se Vám líbilo, jaké tam jsou porodní sály, co všechno brat sebou…prostě celkový dojem. Rodila jsem v Jablonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
18.1.18 21:28

Porodnice Liberec 2018

Holky, oživují téma, prosím jak a co v Liberecké porodnici? Jak se Vám líbilo, jaké tam jsou porodní sály, co všechno brat sebou…prostě celkový dojem. Rodila jsem v Jablonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.3.19 12:54

Ahoj, má někdo čerstvé zkušenosti z liberecké porodnice? Zajímá mě, jak vypadají a hlavně z jakého materiálu jsou tam noční košile. Jsem na materiál na spaní dost háklivá, kdyby to měly být takové ty tvrdé těžké pytle, asi bych se necítila dobře. Tak jestli si mám s sebou shánět nějaké vlastní, doma je moc nenosím. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.19 13:00

Lepší Jablonec, rozhodně tam jsou i doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
19.3.19 13:10

@zlata barva já rodila v Liberci a naprostá spokojenost i s doktory, druhé budu rodit taky tam
@Čičorečka mají tam nové s kytičkami, materiál nic extra, jestli jste háklivá, tak bych si radši vzala i svojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.3.19 13:12

@lll14 děkuju za reakci :) materiál jako umělotina? Nebo nepoddajný? A krátký nebo dlouhý rukáv? (Jsem hrozná a vím to o sobě :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.19 13:12
@lll14 píše:
@zlata barva já rodila v Liberci a naprostá spokojenost i s doktory, druhé budu rodit taky tam
@Čičorečka mají tam nové s kytičkami, materiál nic extra, jestli jste háklivá, tak bych si radši vzala i svojí :)

to je náhoda. Jistota je Jablonec, to je jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.3.19 13:13

@zlata barva díky, rodit budu v Liberci. Myslím, že i tam jsou doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
19.3.19 13:28

@Čičorečka no, ono už je to půl roku, tak si až tak dobře nevzpomínám (ale v létě byly ještě ty bílé, takže je určitě znovu neměnili). Mají dlouhé rukávy, já si nezkontrolovala velikost, takže jsem v tom strašně plavala. Myslím si, že to byla klasická bavlna, ale nějak extra jemné to určitě nebylo. Výhoda byla, že se dala kdykoli vyměnit za novou, ale jinak jsem měla jednu svojí a ta byla na tělo příjemnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.3.19 13:54
@zlata barva píše:
to je náhoda. Jistota je Jablonec, to je jistý.

Jo, Jablonecká porodnice je skvělá :palec:

• Citovat
  • Upravit
188
19.3.19 14:02
@Čičorečka píše:
@zlata barva díky, rodit budu v Liberci. Myslím, že i tam jsou doktoři.

V takovém případě nešetři na pojistce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.3.19 14:05
@zlata barva píše:
V takovém případě nešetři na pojistce.

Kamarádka tam rodila před 3 lety a prý otřesné, jak chování doktorů, tak sester, do dnes na to nemá pěkné vzpomínky.Před půl rokem rodila v Jablonci a naprosto spokojená, v klidu, takže na tom asi něco bude ;)

• Citovat
  • Upravit
188
19.3.19 14:07
@Jančakecalka píše:
Kamarádka tam rodila před 3 lety a prý otřesné, jak chování doktorů, tak sester, do dnes na to nemá pěkné vzpomínky.Před půl rokem rodila v Jablonci a naprosto spokojená, v klidu, takže na tom asi něco bude ;)

Samozřejmě. V Liberci se mohou rodit nějaké ménecennější děti, třeba kluci, ale matkám bych to nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková