Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, rodila jste teď v Třinci některá?? Já mám za týden termín a jsou tam prý nové doktorky Slovenky. Naposledy jsem tam rodila v r. 2010 v březnu, tak by mně zajímala jakákoli novinka
.
jo taky by mě to zajímalo.naposledy jsem tam rodila v roce 2006 a na jaře mě to čeká zase ![]()
Sarael píše:
Ahojky, rodila jste teď v Třinci některá?? Já mám za týden termín a jsou tam prý nové doktorky Slovenky. Naposledy jsem tam rodila v r. 2010 v březnu, tak by mně zajímala jakákoli novinka.
Já tam rodila před rokem a už tam dvě slovenky byly a byly úžasné,hodné,příjemné ![]()
Aha, tak to je dobrá zpráva!
Já se tam celkem těším, tak snad nezklamou a bude to všechno v pohodě jako minule.. ![]()
kamarádka tam rodila minulý týden a pěla jen samou chválu.na druhou stranu ona sama tam pracuje tak možná na ni byli hodnější ![]()
Sarael píše:
Aha, tak to je dobrá zpráva!Já se tam celkem těším, tak snad nezklamou a bude to všechno v pohodě jako minule..
těšíš se na porod?tak to jsi borka
ale já se vlastně taky už těším ale ještě mám čas ![]()
To bude už můj 3. porod v této porodnici, tak asi proto se těším
. U prvního jsem tam samozřejmě jela vyklepaná jak ratlík
. Ono je pravděpodobné, že nějaká protivná sestra se tam najde, ale hlavně aby se nic nezanedbalo třeba u porodu, to si myslím, že je nejdůležitější..
Ale určitě to bude všechno OK, musíme jim věřit! ![]()
při porodu jsou tam podle mě všichni profíci a milí,jen to šestinedělí pokulhává.Ty jsi přímo z třince jo?taky jsem slyšela že tam už nedávají klistýr ale to je asi blbost že?pokud ho chceš,já teda ano ![]()
Bajča píše:
při porodu jsou tam podle mě všichni profíci a milí,jen to šestinedělí pokulhává.Ty jsi přímo z třince jo?taky jsem slyšela že tam už nedávají klistýr ale to je asi blbost že?pokud ho chceš,já teda ano
Klystýr jsem tam nedostala ani v roce 2007,minulý rok ho ani nenabídli,ale předtím vlastně taky ne.SPíš si musíš asi říct,nebo v lepším případě si koupit yal gel.šestinedělí je tam teda oničem,ale to už je druhořadé,ty tři dny to tam jde přežít.A ty nové porodní sály,ty jsou úžasné,žádná hekárna,prostě paráda.Tam kam tě umístí,tak si porodíš,žádné dělení o sprchu,krásné kachličky,moderní vybavení ![]()
Jo, já jsem přímo z Třince.
Ty tak to já právě nevím, jestli tam jsou všichni opravdu profíci, protože kdysi mě pár lidí odrazovalo od porodu v Třinci právě proto, že to profíci moc nejsou. Ale to asi těžko házet všechny doktory do jednoho pytle. Já jsem taky u porodu byla vždy spokojená( jak s Zielinou, tak i s Cieslarovou). Jen Zielina tehdy udělal chybu si myslím, když mu ujel tampon, nehal ho ve mně a neřekl ani slovo. Ale naštěstí to pak na druhý den vypadlo, takže nakonec v pohodě.
Jen jsem se pak hodně divila, co to ze mně vypadlo
.
Jinak klystýr asi dávají tomu, kdo ho chce, nutit asi nebudou. Já ho chci ale taky 100%! ![]()
se zielinou jsem se tam ještě nesetkala a to už jsem se tam kvůli nezdarům setkala s hodně doktory.Cieslarová mě tehdá příjmala jak jsem rodila ale nakonec mě odrodila jen sestra.to odpoledne rodilo 6 maminek.o klistýr si teda určo řeknu,přinesu si svůj
jinak na to nové prostředí jsem sama zvědavá
Ty boxy jsou fakt úžasné, je to úplně o něčem jiném, než to bylo předtím!
Tak hlavně ať nám to všechno dobře dopadne a máme hlavně krásná a zdravá miminka!! ![]()
Ahoj, tak já rodila v Třinci potřetí tuhle neděli, a teda přesto že minule, jak jsem tu psala jsem byla docela znechucena odd.šestineděli,tak teď to bylo v pohodě, sestry byly milé, a ochotné, ale je fakt že jsem po nich fakt nic nechtěla. A na porodnim sále byli taky moc hodní.Je sice fakt,že jsme tam byli jen chvilku,od příjmů k narození malého uplynulo 47min…
ankasz:Tak to musel být krásný porod
snad se mi taky zadaří
jinak velká gratulace
Ženy, ještě jsem se chtěla zeptat, jak moc se finančně liší nadstandartní pokoj od standardu??
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.