Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
to my se jako hodlame vzit, kdyby se nedej boze neco stalo, ale vidim to tak, ze laska pro me neni duvod k manzelstvi, to me radsi nekdo presvedci, ze bych nedostala info v nemocnici, kdyby se mu neco stalo apod.
![]()
bezte se tulit, ja budu zavidet ![]()
A co bude teda víc na ten druhý den po svatbě? Já se ptám, protože bych se taky na to ráda těšila
Právě že mám kámošky, které se teprv taky budou vdávat a strašně se těší.. Nevím, mě to možná taky přepadne a budu se těšit
Ale nevím jak na to?
Vidím jen den, kdy budu v bílém a ve stresu ![]()
alsem píše:
to my se jako hodlame vzit, kdyby se nedej boze neco stalo, ale vidim to tak, ze laska pro me neni duvod k manzelstvi, to me radsi nekdo presvedci, ze bych nedostala info v nemocnici, kdyby se mu neco stalo apod.![]()
bezte se tulit, ja budu zavidet
Taky budu závidět, protože je přítel pryč ![]()
a navic ja to vidim tak, ze nedelas svatbu pro sebe, ale pro sve blizke a okoli
kdybych si mela vybrat den, jak si co nejlip uzit s mym broukem, tak najdu jiny zpusob ![]()
Evulec píše:alsem píše:Taky budu závidět, protože je přítel pryč
to my se jako hodlame vzit, kdyby se nedej boze neco stalo, ale vidim to tak, ze laska pro me neni duvod k manzelstvi, to me radsi nekdo presvedci, ze bych nedostala info v nemocnici, kdyby se mu neco stalo apod.![]()
bezte se tulit, ja budu zavidet
jo muj je taky v praci
ale mozna je to dobre, alespon je klid ![]()
alsem píše:
a navic ja to vidim tak, ze nedelas svatbu pro sebe, ale pro sve blizke a okolikdybych si mela vybrat den, jak si co nejlip uzit s mym broukem, tak najdu jiny zpusob
alsem píše:Evulec píše:jo muj je taky v pracialsem píše:Taky budu závidět, protože je přítel pryč
bezte se tulit, ja budu zavidetale mozna je to dobre, alespon je klid
No já si to taky někdy říkám ![]()
**Holky za me trinec rozhodne ne ,ale vsude se najde nekdo
Rodila jsem vyvolavackou 40+2,rano v 7 mi dali tabletku,kolem 14:00 pichly plodovou vodu a pořat jsem byla na 2cm.Pak zacli silene bolesti pichly mi epidural,ale uz nikdy vic ne jen ze mi vubec nepomohl ale bolel jeste vice nez porodni bolesti.Do 19:00 jsem rvala jak na lesy ,prisel doktor ze jsem jen 4cm ze porod nepostupuje ,tak mi udelaj cisare ,pichli mi neco na zastaveni kontrakci ,ale bylo to jak by mi nepichla nic ..a pak na me naka protivna sestra at uz jsem zticha ze uz kontrakce a bolesti nemuzu mit ze mi pichli injekci ,,houby furt jsem je mela i kdyz jsem byla uz na stole a mela umrtvenou spodni cast tela.Des.Pri cisari si doktori povidali kdo to skym delal,jake polohy delali
.Navic mi pichli anestezii bud spatne ,nebo moc vyjelo mi to nahoru a porad jsme usinala i kdyz jsem nechtela ..takze jsem to prospala a pak jen mrkla na maleho jak ho vytahli.Na oddeleni mi neslo vubec kojit ,neresila jsem to bo ptat se neco tech sester je o hubu,,byl celou dobu na nutrilonu.Pak mi zavinily komplikace po porodu porad jsme rikala ze to moc ,boli nemohla jsme poradne chodit oni ze je to normalni,ani ty jejich in jekce na bolest nepomahali.Posledni den jsem sla na revers uz se to nedalo vydrzet ..asi 3 dny na to mi v 2 rano praskla jizva vyteklo mi plno hnisu a krve ..pak jsem tam sama bez maleho stravila jeste tyden
.
A ktomu se pridali poporodni deprese ,,oni ze jak se mi jizva zahoji ,ze mi muzou napsat zadanku na psychiatrii ,rikam dekuji pekne nejsem blazen ,jen jsem chtela neco na uklidneni.
Tot muj pribeh
Tak to je mi moc líto že máš porod spojen s takovými zážitky ale řekla bych že jsi spíš vyjímečný případ,že toto se běžně neděje.ještě nikdy jsem nečetla že by po epiduralu bolesti neustaly
asi to píchli tam kde neměli nebo nevím
Ahojky, ty jo, tak to mi je moc líto, že máš takové zkušenosti
. To se až nechce věřit, že jsme rodily ve stejné porodnici! Ale s tím epidurálem- vím, o čem mluvíš, u mého prvního porodu se to taky vleklo a taky mi dali epidurál. Bolesti taky vůbec neustaly, právě naopak, byly mnohem mnohem horší. Další dva porody jsem měla už bez epi. a přišlo mi to snad mnohem lepší.. A kdo tě rodil?? to by mně zajímalo, kteří doktoři to byli..
že by na sosně neuměli napíchnou epidural?
já zkušenost nemám protože s dcerou jsem ho ani nedostala
To nevim jestli jsem jedina,ale po epiduralu ty bolesti byli jeste horsi.Takze jsem zbytecne trpela napichovani ![]()
Jo a tech doktoru se tam stridalo hafooo…jeden se jmenoval Zielina Petr..ten mi nakonec delal i toho cisare.
Ono v každé nemocnici se najde někdo,kdo měl prostě negativní zkušenost,i v těch vyhlášených pražských.mě třeba taky epi nepomohl vůbec,bolesti se ještě zhoršili.Rodil mě právě zminovaný Zelina Petr a byl prostě jako anděl,zlatý určitě si myslím,že těch spokojených je 100× víc,než těch,které mají negativní zážitky.
Dyť jo ale za každý názor jsem ráda.Já jsem z Třince takže já ani nad jinou porodnií neuvažuju.Budu prostě doufat že vše proběhne hladce ![]()
To je mi taky líto
Ale právě proto jsem epidurál nechtěla.. Jednak se to píchá do páteře a to pro mě přesvědčující nebylo
A na vyvolávačku 40+2-asi bych ještě počkala
Každopádně se ale k tobě chovali hnusně ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.