Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ty brďo tak to je pěkný macek,to by tak sedělo
jsem zvědavá kolik bude mít ta moje princezna.a zas jdeš až za měsíc nebo už dřív?
Bajča píše:
Ahoj Luci a ke kterému chodíš mudrovi?
Pěkný den ![]()
No než jsme počali, tak jsem chodila tak, jak mi to vyšlo a po složitějším početí jsem měla dylema, ke komu. Nakonec vyhrál Schwarc, ale jak jsem byla na začátku těhu tak přecitlivělá, tak mi opravdu nevyhovoval jeho přístup!!! Jednou jsem zašla za Bojkem a musím říct, že jeho lidský přístup je 100 a 1
Potom si vyber, komu dát přednost. Tak spojit ty dva dohromady a je to ideální stav
Jak jste ale psaly, že Bojko nic neřeší, tak to ani Schwarc teda…jak říkám, ze začátku mě to dost trápilo, ale od doby, kdy cítím pohyby spoléhám na svou ženskou a mateřskou intuici, tak snad bude do konce těhu vše o.k. ![]()
jo taky si myslím že Schwarc je v tom uplně stený jak bojko,že nic moc neřeší ale oproti němu mi zas vyhovuje že je Bojko fakt takový lidský,takový hodný jestli rozumíš.
tak ze bych se rozhodla zajit ted k Bojkovi? ![]()
jdu za 3 tydny na pasy ![]()
Bajča píše:
teď už je to asi jedno ke komu
jeste mam 2 mesice
ale utece to jako voda ![]()
Bojko je fakt lidský
Když jsem tam byla před svátkama, byl na mě moc hodný a to oceňuji. Pokud se lidé k sobě chovou hezky, svět je hned lepší ![]()
Dva měsíce utečou jako voda, to jsem zvědavá, nám chybí tři
a zatím se mi to dost vleče, už aby byl květen ![]()
me to od noveho roku strasne utika
prosinec byl celkem fajn, asi tema svatkama
nekonecny se mi to zdalo srpen-listopad kdy jsem ani do vany nevylezla sama
tak ted premyslim, aby mi ten porod taky tak utikal ![]()
Lucík 26 píše:
Já jsem prvorodička, takže naštěstí nevím, co mě čeká
no to ja taky, ale i presto fotky, videa, vypraveni nezklamaly ![]()
Kdyby alespoň tak nemrzlo, dalo by se chodit na procházky a pod., ale v tom mrazu je člověk nucený dřepět doma na zadku ![]()
lucík ty bydlíš v Třinci?já to mám zas za 2 a půl takže jsem někde mezi vámi
já už sice vím co mě čeká ale porodu se nebojím,zatím teda ne ![]()
ja se taky nebojim, to neni primo strach
ale tesit se na neho netesim ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.