Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
8.2.12 20:20

1876g myslim, ted nevim presne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.2.12 10:02

ty brďo tak to je pěkný macek,to by tak sedělo :palec: jsem zvědavá kolik bude mít ta moje princezna.a zas jdeš až za měsíc nebo už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.2.12 10:03

Ahoj Luci a ke kterému chodíš mudrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.2.12 11:07
Bajča píše:
Ahoj Luci a ke kterému chodíš mudrovi?

Pěkný den :mavam:
No než jsme počali, tak jsem chodila tak, jak mi to vyšlo a po složitějším početí jsem měla dylema, ke komu. Nakonec vyhrál Schwarc, ale jak jsem byla na začátku těhu tak přecitlivělá, tak mi opravdu nevyhovoval jeho přístup!!! Jednou jsem zašla za Bojkem a musím říct, že jeho lidský přístup je 100 a 1 :nevim: Potom si vyber, komu dát přednost. Tak spojit ty dva dohromady a je to ideální stav :mrgreen: Jak jste ale psaly, že Bojko nic neřeší, tak to ani Schwarc teda…jak říkám, ze začátku mě to dost trápilo, ale od doby, kdy cítím pohyby spoléhám na svou ženskou a mateřskou intuici, tak snad bude do konce těhu vše o.k. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.2.12 11:19

jo taky si myslím že Schwarc je v tom uplně stený jak bojko,že nic moc neřeší ale oproti němu mi zas vyhovuje že je Bojko fakt takový lidský,takový hodný jestli rozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.2.12 12:47

tak ze bych se rozhodla zajit ted k Bojkovi? :think:
jdu za 3 tydny na pasy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.2.12 12:49

teď už je to asi jedno ke komu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.2.12 13:37
Bajča píše:
teď už je to asi jedno ke komu :mrgreen:

jeste mam 2 mesice :lol: ale utece to jako voda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.2.12 15:49

Bojko je fakt lidský :palec: Když jsem tam byla před svátkama, byl na mě moc hodný a to oceňuji. Pokud se lidé k sobě chovou hezky, svět je hned lepší :palec:
Dva měsíce utečou jako voda, to jsem zvědavá, nám chybí tři :think: a zatím se mi to dost vleče, už aby byl květen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.2.12 15:52

me to od noveho roku strasne utika 8o prosinec byl celkem fajn, asi tema svatkama :D nekonecny se mi to zdalo srpen-listopad kdy jsem ani do vany nevylezla sama :lol: tak ted premyslim, aby mi ten porod taky tak utikal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.2.12 15:55

Já jsem prvorodička, takže naštěstí nevím, co mě čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.2.12 15:58
Lucík 26 píše:
Já jsem prvorodička, takže naštěstí nevím, co mě čeká :lol:

no to ja taky, ale i presto fotky, videa, vypraveni nezklamaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.2.12 17:57

Kdyby alespoň tak nemrzlo, dalo by se chodit na procházky a pod., ale v tom mrazu je člověk nucený dřepět doma na zadku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.2.12 09:01

lucík ty bydlíš v Třinci?já to mám zas za 2 a půl takže jsem někde mezi vámi :mrgreen: já už sice vím co mě čeká ale porodu se nebojím,zatím teda ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
10.2.12 16:13

ja se taky nebojim, to neni primo strach :think: ale tesit se na neho netesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková