Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
3030, to by se mi taky líbilo ![]()
ja si taky myslim, ze to bude o ten tyden driv ![]()
hele Bajo, stalo se ti nekdy, ze si jela do porodky a jeste si nerodila (pro jine bolesti apod.?)nebudou se na tebe divat jak na hysterku? ![]()
teď s aničkou jednou ale to jen kvůli tomu že jsem prostě nevydržela čekat měsíc na další kontrolu a chtěla jsem vědět jestli jsem už konečně překonala ten smolný 7tt.myslím že mě nikdo za hysterku neměl.no a se simi jsem tak jela když jsem začla špinit.myslím že to bylo kolem 28.tt a taky byli všicni milí.pak jsem špinila ještě jednou ale to už bylo před porodem,pustili mě dom a v noci jsem jela rodit.jinak žádné bolesti jsem nikdy neměla ale já už se snažím si pořád říkat že jestli bude na mě někdo zlý tak se prostě nedám.na péči mám právo.to je stejné jak na sosně na dětské pohotovosti.tam už vím že nejsou příjemní a jak jsme tam jeli naposledy tak už jsem si předem připravovala jak si na ně otevřu hubu jestli se na mě budou dívat jakože jich ruším,naštěstí mudra byla tehdá hodná.A pročpak?máš nějaké potíže?
vecer jsem strasne napuchla, ale cela nejen kotniky, ale i lytka, kolena, stehna, ruce…no proste jsem se nemohla ani posadit, jak to bolelo, ale nechtela jsem plasit…vsichni tvrdili, ze mam jet do nemocnice, ze to neni normalni, ale ted uz jsem ok, tak nevim jestli jsem udelala dobre ![]()
no tak to nevím.pokud zadržuješ vodu tak to asi moc dobré není.kdy máš další kontrolu?
no tak to bych počkala do kontroly ale jen za předpokladu že by se to nehoršilo
ja si taky rikam…uvidime ![]()
kdyby mi k tomu bylo nejak spatne, tak bych asi jela, ale jinak jsem byla okay a vydrzet se to dalo
kazdopadne pritel byl nadseny, ze si nemohl dat pivo, kdyby nahodou chtela jet ![]()
to ten můj zas rád chodí na hokej a víš jak.tam vypije 2,3 pak ještě někdy jdou i po hokeji tak jsem s ním právě měla v pátek rozmluvu.říkám že co nevidět se mu to zkončí,já pak nepojedu s cyknutým chlapem do porodnice. ![]()
Holky nechci vám tady do toho kecat, ale tahle diskuze měla sloužitk recenzi Třinecké porodnice… Tak co kdyby jste si vytvořili svou skupinu a řešili v ní své věci ![]()
nechceš nám do toho kecat ale kecáš
jakože bysme byly skupina o dvou členech? ![]()
Bajča píše:
to ten můj zas rád chodí na hokej a víš jak.tam vypije 2,3 pak ještě někdy jdou i po hokeji tak jsem s ním právě měla v pátek rozmluvu.říkám že co nevidět se mu to zkončí,já pak nepojedu s cyknutým chlapem do porodnice.
no to bych ho jako nebrala, hezky by si obliknul teplaky a behal kolem baraku nez by to ze sebe vypotil
![]()
mimochodem, komu bráníme v recenzích
však může kdykoliv kdokoliv o čemkoliv napsat
![]()
už jsme na tom zapracovaly.kdo by se chtěl přidat k nám do skupiny,napište alsem,tímto toto téma opouštím ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.