Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak co se týče kultury a sportovního vyžití, to je horší, ale je fakt, že turistika a cykloturistika se dá ![]()
Já mám Jablunkov ráda historicky, když se hodně snažíš, v dnešních lidech najdeš i jeho odkaz a to je fajn. Takže zdejší folklór ano ![]()
Koukám Bajčo, že miminko mělo ve 27tt 900g, to je paráda. Vždycky se na to ptáte nebo vám to řeknou automaticky?
Mě nikdy nikdo nic neříká a bojím se ptát, abych nebyla za trapnou ![]()
no právě že já to tam mám napsáno jen orientačně.mě bojko taky ještě ani jednou váhu nezjišťoval.už víckrát jsem se ptala ale vždy mi řekl že to není důležité,až před porodem
jen kouknul do tabulky podle týdnu a dnu ve kterém jsem byla a pak řekl tuto váhu.ale teď v pondělí jdu na velký tak snad už mi to řekne i podle toho měření hlavy,nožky a tak.
me to taky nikdy nerikali, ale pri tom UZ v 30tt ji zvazili, ale to jsem byla rozhodnuta, ze se i poptam, jinak jsem se taky do te doby orientovala tabulkami z netu
Ale kdyz tak nad tim premyslim, stejne jsem byla mimo, kdyz mame obra ![]()
jo jo Bojko jako Schwarc,v tomto jsou stejní.jednou jsem byla u toho tvého mudra a řekl mi to samé co ten můj.že to není důležité.ono důležité asi ne,ale je to pěkné vědět jak už je mimi velké no ne? ![]()
pro ně to neni dulezite
pro me to teda dulezite je, kdyby mi mel nerict, ze budu rodit 5kilove dite, tak bych ho asi pri porodu proklinala ![]()
holky, dneska jsme se byli fotit
ten muj taťka, to je takovy model, ja jsem myslela, ze mi vypadnou oci z dulku
![]()
jeste je nemame, budou na konci pristiho tydne (musi je upravit), ale kdo si pocka, ten se docka ![]()
My se měli jít fotit počátkem března, ale přeložila jsem to na duben, protože máme pořád malý brůšek…ale mimi by mělo být normálně veliké, říkal dr. (neříkal kolik). Jestli se můžu zeptat, tak kolik budete platit? Upřímně řečeno jsem zvědavá, jestli budeš spokojená, protože poslední fotky, které jsem od nich viděla, bych teda rozhodně nezaplatila, čímž tě nechci nijak odrazovat…Našla jsem paní v Bystřici a ta dělá krásné fotky, ale hlavně kvalitní, žádné mazanice s minimálním rozlišením a prazvláštním oříznutím
Tak držím palečky, abyste byli spokojení ![]()
No my jsme si z celého toho focení vybrali asi 8 co se nám nejvíc líbily, ty nám upraví a až pak si vyberem, které budem chtít vyvolat
Za každou vyvolanou (1 velkou + 1 malou) po 100Kč a pak budem chtít ještě udělat zvětšeninu, ta se ale posílá do Ostravy, takže vyjde draho no 40×50cm - 590Kč. Navíc nám udělá koláž- zdarma
Tak to jo, naši platili něco kolem 1000Kč a fotky stály za prd ![]()
a která ta fotografka jim to delala? Ja jsem od nich jeste skarede fotky nevidela ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.