Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
19.1.12 11:32

Od Zieliny bych tohle nečekala, rodil mně 2× a vždycky byl fakt hodný, žádné blbé kecy.. Tak snad už jiné maminky nebudou mít stejně negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:22

Hold neměl svůj den,asi.Stávat by se to nemělo,ale prostě jsou to jen lidi a někdy se prostě chovají neprofesionálně.Já měla při prvním porodu hodně negativní zkušenost s PA,obě se chovaly otřesně,ale co,byla jsem ráda,že to mám za sebou a že jsme oba v pořádku.Při druhém porodu jsem měla jak doktorku tak PA úžasnou.Je to moc smutné,když takhle člověk znepříjemní ten nejkrásnější okamžik v životě,to určitě.Tak třeba přístě to už bude na jedničku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
20.1.12 22:27

Awantia:…to, co jsi tady popisovala, se mi zdá být neuvěřitelné. Určitě jsi byla ve velkém stresu a strach, který žena cítí, ochromí všechny smysly…pochybuji, že se při císaři lékaři bavili o sexu a polohách :roll: Já tam rodila 3× a setkala jsem se vždy s naprostou profesionalitou. Díky Bohu. Buď si musela mít jo smolný den, nebo ti píchli pořádně silné opiáty :lol: Pokud jsi měla opravdu tak náročný porod, určitě bych nešla 3den na revers domů :zed: :zed: A na kojení ses měla zeptat…oni ti nebudou něco vnucovat, pokud o to nejevíš zájem. Aspoň tak mi to z tvého příspěvku vyznělo. Pokud je to jinak, omlouvám se, že jsem to špatně pochopila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.2.12 23:16
Bajča píše:
Tak to je mi moc líto že máš porod spojen s takovými zážitky ale řekla bych že jsi spíš vyjímečný případ,že toto se běžně neděje.ještě nikdy jsem nečetla že by po epiduralu bolesti neustaly :nevim: asi to píchli tam kde neměli nebo nevím

Ahojky, měla jsem vyvolaný porod,rodila jsem 16hodin..epidural mi pichli asi hodinku a něco před tim než se malá narodila..nezabral ani trochu :nevim: řvala jsem bolestí na celou nemocnici a to nejsem žádná hysterka..doktorka mi po porodu řekla že to nezabralo protože se to musí píchnout před tim než začnou kontrakce a ne když už běží asi 4hodiny..navíc vyvolaný porod je mnohem horší,takže by nejspíš stejně nezabral :palec: nejlépe prostě rodit přirozeně, u vyvolaného nepomůže nic pač kontrakce jsou hned ale otevíráte se pomalu..tělo hold není připravené.. dalo se to přežít jen se modlím aby u druhého to přišlo samo. Jinak s personálem jsem byla max. spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.2.12 10:14

no vidíš,mě taky pomáhali oxytocinem,což jsem četla že je největší bolest a na celou nemocnici jsem neřvala :mrgreen: ono asi každý má jiný práh bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.2.12 12:42
Bajča píše:
no vidíš,mě taky pomáhali oxytocinem,což jsem četla že je největší bolest a na celou nemocnici jsem neřvala :mrgreen: ono asi každý má jiný práh bolesti ;)

přesně tak, každý porod je individuální.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.2.12 11:50

Alsem kdy jdeš na velký uzv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.2.12 12:12
Bajča píše:
Alsem kdy jdeš na velký uzv?

zítra :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.2.12 08:12

ty už jsi ve 30.tt?tak pak napiš jak si dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
7.2.12 10:36

mela bych byt 31+5 8) doufam, ze mi jeste vyjde ale jedna pekna fotecka :D
kdy mas vubec termin? ted nevim jestli jsem se uz na to neptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.2.12 11:05

tak chci ještě jednu fotečku.minule se malá schovávala.to jsi odemě docela daleko.já mám termín 24.4.dnes jsem 29+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
7.2.12 11:13

to neni zas tak daleko, na prvorodicku mam velkou sanci prenaset, takze se klido muzem potkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
7.2.12 15:32

tak prenaset asi nebudu, po zvazeni te nasi princezny se Schwarz zacal smat a rekl, ze mame velkou holcicku a ze se nemam prejidat at to neni obr :lol: jinak jsem 32+2 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.2.12 12:01

a kolik je váha mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
8.2.12 20:20

Ahoj holky, :mavam: úplnou náhodou jsem brouzdala internetem a zjišťovala cenu nadstandartu v Třinci a vyjela mi vaše diskuze. Prosfištěla jsem ji narychlo a doufám, že to bude vše o.k., veskrze pozitívní hodnocení…
Tak Vám držím palečky a potom napište reference, já mám termín v květnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková