Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Od Zieliny bych tohle nečekala, rodil mně 2× a vždycky byl fakt hodný, žádné blbé kecy.. Tak snad už jiné maminky nebudou mít stejně negativní zkušenosti.
Hold neměl svůj den,asi.Stávat by se to nemělo,ale prostě jsou to jen lidi a někdy se prostě chovají neprofesionálně.Já měla při prvním porodu hodně negativní zkušenost s PA,obě se chovaly otřesně,ale co,byla jsem ráda,že to mám za sebou a že jsme oba v pořádku.Při druhém porodu jsem měla jak doktorku tak PA úžasnou.Je to moc smutné,když takhle člověk znepříjemní ten nejkrásnější okamžik v životě,to určitě.Tak třeba přístě to už bude na jedničku ![]()
Awantia:…to, co jsi tady popisovala, se mi zdá být neuvěřitelné. Určitě jsi byla ve velkém stresu a strach, který žena cítí, ochromí všechny smysly…pochybuji, že se při císaři lékaři bavili o sexu a polohách
Já tam rodila 3× a setkala jsem se vždy s naprostou profesionalitou. Díky Bohu. Buď si musela mít jo smolný den, nebo ti píchli pořádně silné opiáty
Pokud jsi měla opravdu tak náročný porod, určitě bych nešla 3den na revers domů
A na kojení ses měla zeptat…oni ti nebudou něco vnucovat, pokud o to nejevíš zájem. Aspoň tak mi to z tvého příspěvku vyznělo. Pokud je to jinak, omlouvám se, že jsem to špatně pochopila. ![]()
Bajča píše:
Tak to je mi moc líto že máš porod spojen s takovými zážitky ale řekla bych že jsi spíš vyjímečný případ,že toto se běžně neděje.ještě nikdy jsem nečetla že by po epiduralu bolesti neustalyasi to píchli tam kde neměli nebo nevím
Ahojky, měla jsem vyvolaný porod,rodila jsem 16hodin..epidural mi pichli asi hodinku a něco před tim než se malá narodila..nezabral ani trochu
řvala jsem bolestí na celou nemocnici a to nejsem žádná hysterka..doktorka mi po porodu řekla že to nezabralo protože se to musí píchnout před tim než začnou kontrakce a ne když už běží asi 4hodiny..navíc vyvolaný porod je mnohem horší,takže by nejspíš stejně nezabral
nejlépe prostě rodit přirozeně, u vyvolaného nepomůže nic pač kontrakce jsou hned ale otevíráte se pomalu..tělo hold není připravené.. dalo se to přežít jen se modlím aby u druhého to přišlo samo. Jinak s personálem jsem byla max. spokojená ![]()
no vidíš,mě taky pomáhali oxytocinem,což jsem četla že je největší bolest a na celou nemocnici jsem neřvala
ono asi každý má jiný práh bolesti ![]()
Bajča píše:
no vidíš,mě taky pomáhali oxytocinem,což jsem četla že je největší bolest a na celou nemocnici jsem neřvalaono asi každý má jiný práh bolesti
přesně tak, každý porod je individuální.. ![]()
mela bych byt 31+5
doufam, ze mi jeste vyjde ale jedna pekna fotecka ![]()
kdy mas vubec termin? ted nevim jestli jsem se uz na to neptala ![]()
tak chci ještě jednu fotečku.minule se malá schovávala.to jsi odemě docela daleko.já mám termín 24.4.dnes jsem 29+0
to neni zas tak daleko, na prvorodicku mam velkou sanci prenaset, takze se klido muzem potkat ![]()
tak prenaset asi nebudu, po zvazeni te nasi princezny se Schwarz zacal smat a rekl, ze mame velkou holcicku a ze se nemam prejidat at to neni obr
jinak jsem 32+2 ![]()
Ahoj holky,
úplnou náhodou jsem brouzdala internetem a zjišťovala cenu nadstandartu v Třinci a vyjela mi vaše diskuze. Prosfištěla jsem ji narychlo a doufám, že to bude vše o.k., veskrze pozitívní hodnocení…
Tak Vám držím palečky a potom napište reference, já mám termín v květnu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.