Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bajča píše:
on tam je ale jen jednou týdně že?já ho moc nemusím,takový frajírek mi připadáale bude asi zkušený.Kdy přesně máš termín?
a me je sympatictejsi ![]()
mam 13.4., ale urcite to bude driv ![]()
ale frajírek to je,to ti potvrdí každý
mě jednou naštval jak jsem ho žádala o nemocenskou protože jsem už měla za sebou 2 potraty a práci mám dost náročnou a on se na mě koukal vyloženě jako na nefachčenka.Pak jsem mu doslova řekla ať si myslí co chce
ale samo že mi ji dal.já mám termín 24. ![]()
Bajča píše:
ale frajírek to je,to ti potvrdí každýmě jednou naštval jak jsem ho žádala o nemocenskou protože jsem už měla za sebou 2 potraty a práci mám dost náročnou a on se na mě koukal vyloženě jako na nefachčenka.Pak jsem mu doslova řekla ať si myslí co chce
ale samo že mi ji dal.já mám termín 24.
no tak to je hnusný
Já zase neslysela na Bojka moc pěkne reference…tak tam zbývá ještě ta třetí co ![]()
A jaké máte jména? ![]()
já rodila před 3 měsíci a byla jsem spokojená…pěkné prostředí, hodní doktoři a natrefila jsem i na hodně sestry …já jseme neměla nejmenší problém.. ![]()
slovenka doktorka mě málem rodila…ale jelikož trvalo věčnost než se mimi ukázlao na svět tak se jich vystřídalo víc…ta doktroka byla celkem milá, ale měla trochu problém mi píchnout epidural…ale nakonec jsem se dočkala ![]()
Sarael píše:
Ahojky, rodila jste teď v Třinci některá?? Já mám za týden termín a jsou tam prý nové doktorky Slovenky. Naposledy jsem tam rodila v r. 2010 v březnu, tak by mně zajímala jakákoli novinka.
Sarael píše:
Jo, je pravda, že oblečky tam jsou hodně velké na mimča, moje druhá dcera měla 4,30 a stejně to měla dost velké. A koupali ti malou pak na pokoji?? Já jsem je 2× prosila, jestli bych jí nemohla s jejich pomocí vykoupat a nakonec nic..Jo a ještě se chci zeptat, dávají tam kontakt na laktační poradkyni?? Sami od sebe asi těžko, ale alespoň na požádání??
tak já měla oblečky spíše malé a málo
a koupali jsme 1×
jo…je ale pravda, že krmí děti nutrilonem a ještě k tomu s dudlíkem s opravdu velikanskou dírou
ale tak…myslím, že si to mimčo za ty tři dny na to nezvykne a určitě mu to taky neublíží… hlavně, že nemělo hlad
![]()
Ahojky, tak já tam rodila do třetice před týdnem a nemůžu si na nic ztěžovat, všechno a všichni tam byli od začátku do konce super!
Tentokrát mě rodila por. as. Pfeifrová a Zielina- oba jsou skvělí! I na novorozeneckém jsem nenarazila na žádnou protivnou sestru, všechny tam byly moc hodné. A že se jich tam vystřídalo! ![]()
Souhlasím s tebou, tentokrát i my jsme měli všechny oblečky malé a to dcera měla jen 3900 g. Tak by mně zajímalo, do čeho oblíkají 4-5 kilové obříky
. A ohledně toho krmení nutrilonem- mně to taky nevadilo, protože jsem viděla, že moje malá má fakt hlad! Takže do té doby, než mi přišlo mlíko, jsem jí taky krmila nutrilonem, hlavně, že byla spokojená. A na lahvičku si nezvykla, právě naopak, vždycky dala přednost kojení, i když jí tam ze začátku toho zrovna moc neteklo.. ![]()
vlastně jsou tam ještě 2 doktorky.jedna u Bojka a jedna na poliklinice.Já jsem s Bojkem spokojená kvůli jeho lidskému přístupu.že je takový hodný,vše hezky vysvětlí a nemusím se ho bát na cokoliv zeptat což jak tady někdy čtu není zas tak běžné ale na druhou stranu mi připadá hodně laxní.že všechno bere tak nějak s lehkostí.Testy na cukrovku nedělá že jsou zbytečné,na genetiku mě poslal až po 3. potratu že prý je to náhoda,prohlídky trvají 5 minut,neptá se mě na pohyby,neříká mi hmotnost mimča…Prostě nedělá z těhotenství zbytečnou vědu ale možná že to je právě dobře.
Jména máme Anička a Martin.Zapni si podpisy tam to hezky vidíš na metříku
A vy?
jen 3900g jo ?
to dcera měla víc jak o kilo méně a z oblečků fakt vypadávala ![]()
Bajča: no prave proto, ze to bere na lehkou vahu, jsem radsi presla ke Szwarcovi ![]()
my máme Viktorku (pro kluka jsme meli Samuela, ale vime, ze to bude princezna
)
já vím bere,otázka je jetli je to dobře nebo špatně.někteří doktoři možná maminky zbytečně plaší.já jsem si třeba myslela že po třech potratech mě bude brát jako rizikovou,že mě bude častěji hlídat a nic.bere mě normálně a to je možná dobře.teď jen aby nic nepodcenil.Z toho mám i strach.každopádně po porodu už si ho změním,stejně se budem stěhovat a mě to nebaví tam pořád jezdit.A odkud pocházíš?
Bajča píše:
já vím bere,otázka je jetli je to dobře nebo špatně.někteří doktoři možná maminky zbytečně plaší.já jsem si třeba myslela že po třech potratech mě bude brát jako rizikovou,že mě bude častěji hlídat a nic.bere mě normálně a to je možná dobře.teď jen aby nic nepodcenil.Z toho mám i strach.každopádně po porodu už si ho změním,stejně se budem stěhovat a mě to nebaví tam pořád jezdit.A odkud pocházíš?
je u me to je slozite, ja se za cely zivot prestehovala 8× a to nepoctam kdyz jsem jeste byla u maminy v brisku
tak ve zkratce: z Bohumína, ale kdyz mi byly 4, tak jsme se prestehovali do Lomne, v Jablunkove jsem od 11 let (ale to jsem se jeste stihla prestehovat a pristehovat zpet
), takze uz + - 10 let ![]()
Bajča píše:
no a manžela máš tedy odkud?
pritel pochazi z Navsí, ale uz nejaky ten rok (myslim 9 let bydli tady)
toho by si znala spis, je ,,o neco" starsi nez ja ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.