Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nevíte někdo, co je na tom pravdy, že se tam teď nebo od ledna zavedou poplatky i za pobyt mimča?? Včera mi to říkala sestřička, ale na jejich stránkách jsem o tom nic nenašla.. nevíte??
tak já nevím ale stejně budeš ve finále dýchat jak sama uznáš za vhodné
a o těch poplatcích jsem ještě neslyšela,no snad se to nezakládá na pravdě ![]()
takze to za to nestoji jo ![]()
no s tema poplatkama, to si snad nekdo delal srandu, jinak uz to nevidim ![]()
tak nevím jak ostatní holky ale já jak rodila tak jsem jen těžko vzpomínala jak že to mám vlastně správně dýchat
to se snad ani naučit nedá ![]()
alsem píše:
Chci se zeptat, chodila jste některá z vás na ty předporodní kurzy, které nemocnice pořádá???
Jestli chceš dobrou přípravu k porodu, zajdi si do Starého Třince do Poradny pro ženy a dívky, musíš si to dopředu domluvit. Jsi tam sama pokud chceš a PA Ti vše vysvětlí o zodpoví dotazy. Myslím, že je to lepší než absolvovat celý kurz na Sosně. Ne, že by byl špatný, ale tato varianta mi připadne lepší a rychlejší a na sál se můžeš jít podívat do nemocnice v době, kdy ten kurz má prohlídku sálu. Popř. si můžeš vybrat pouze některé lekce a jednotlivě je zaplatit. Já jsem potřebovala určité info, tak jsem si zašla na jednu hodinu, kdy se to probíralo.
a to me by zase asi zajimalo nejvice
ja jsem ten typ co je asi pro me lehci se na vse psychicky pripravit ![]()
ty budeš taky rodit v dubnu že?jsem tě zahlídla v jedné diskuzi ![]()
holky porodní sál v Třinci je úplně super, zažila jsem ho 3 x jinak a naposledy nejlepší. Celou dobu na jednom místě jenom vy a manžel, sprcha jen pro Vás a poporodní hodina na témže místě Vy, manžel, dítě - úplné soukromí. Samozřejmě PA a doktor tam za Váma přijdou ![]()
alsem píše:
ano anoa jsem z toho vyklepaná
a kterého přesně.Já jsem taky z jablunkova ale podle fotky tě nějak neznám což je v tak malém městě divné ![]()
Bajča píše:alsem píše:a kterého přesně.Já jsem taky z jablunkova ale podle fotky tě nějak neznám což je v tak malém městě divné
ano anoa jsem z toho vyklepaná
no celkově z porodu ![]()
já jsem se tady nenarodila, takže to možná bude tím, ale pár let už tady bydlím ![]()
Bajča píše:
Alsem a ke kterému chodíč mudrovi?
ke Szwarcovi
zrovna zitra se jdem k nemu podivat
![]()
on tam je ale jen jednou týdně že?já ho moc nemusím,takový frajírek mi připadá
ale bude asi zkušený.Kdy přesně máš termín?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.