Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
29.12.11 20:02

Nevíte někdo, co je na tom pravdy, že se tam teď nebo od ledna zavedou poplatky i za pobyt mimča?? Včera mi to říkala sestřička, ale na jejich stránkách jsem o tom nic nenašla.. nevíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.12.11 11:26

tak já nevím ale stejně budeš ve finále dýchat jak sama uznáš za vhodné :mrgreen: :mrgreen: a o těch poplatcích jsem ještě neslyšela,no snad se to nezakládá na pravdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.12.11 11:38

takze to za to nestoji jo :lol:
no s tema poplatkama, to si snad nekdo delal srandu, jinak uz to nevidim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.12.11 14:24

tak nevím jak ostatní holky ale já jak rodila tak jsem jen těžko vzpomínala jak že to mám vlastně správně dýchat :mrgreen: to se snad ani naučit nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.12.11 18:42
alsem píše:
Chci se zeptat, chodila jste některá z vás na ty předporodní kurzy, které nemocnice pořádá???

Jestli chceš dobrou přípravu k porodu, zajdi si do Starého Třince do Poradny pro ženy a dívky, musíš si to dopředu domluvit. Jsi tam sama pokud chceš a PA Ti vše vysvětlí o zodpoví dotazy. Myslím, že je to lepší než absolvovat celý kurz na Sosně. Ne, že by byl špatný, ale tato varianta mi připadne lepší a rychlejší a na sál se můžeš jít podívat do nemocnice v době, kdy ten kurz má prohlídku sálu. Popř. si můžeš vybrat pouze některé lekce a jednotlivě je zaplatit. Já jsem potřebovala určité info, tak jsem si zašla na jednu hodinu, kdy se to probíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.12.11 19:06

teda mě by návštěva sálu spíš vyděsila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.12.11 19:08

a to me by zase asi zajimalo nejvice :lol: ja jsem ten typ co je asi pro me lehci se na vse psychicky pripravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.12.11 19:16

ty budeš taky rodit v dubnu že?jsem tě zahlídla v jedné diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.12.11 20:17

ano ano :mrgreen: a jsem z toho vyklepaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.12.11 21:01

holky porodní sál v Třinci je úplně super, zažila jsem ho 3 x jinak a naposledy nejlepší. Celou dobu na jednom místě jenom vy a manžel, sprcha jen pro Vás a poporodní hodina na témže místě Vy, manžel, dítě - úplné soukromí. Samozřejmě PA a doktor tam za Váma přijdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.12.11 13:30
alsem píše:

a kterého přesně.Já jsem taky z jablunkova ale podle fotky tě nějak neznám což je v tak malém městě divné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
31.12.11 14:20
Bajča píše:
alsem píše:
a kterého přesně.Já jsem taky z jablunkova ale podle fotky tě nějak neznám což je v tak malém městě divné :lol:

no celkově z porodu :lol:
já jsem se tady nenarodila, takže to možná bude tím, ale pár let už tady bydlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.1.12 09:23

Alsem a ke kterému chodíč mudrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.1.12 17:25
Bajča píše:
Alsem a ke kterému chodíč mudrovi?

ke Szwarcovi :mrgreen: zrovna zitra se jdem k nemu podivat :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.1.12 10:17

on tam je ale jen jednou týdně že?já ho moc nemusím,takový frajírek mi připadá :D ale bude asi zkušený.Kdy přesně máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková