Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
11.2.12 10:47

Ahoj holčiny,
já se porodu nebojím, spíše těch okolností kolem, chtěla bych, aby byl ten příchod prďolky na svět krásný, i když bude bolestivý, jen aby lidi kolem byli příjemní k nám všem :nevim:
Ale čte se to dobře od maminy, která už rodila :mrgreen: :palec:
Hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.12 21:44
Lucík 26 píše:
Ahoj holčiny,
já se porodu nebojím, spíše těch okolností kolem, chtěla bych, aby byl ten příchod prďolky na svět krásný, i když bude bolestivý, jen aby lidi kolem byli příjemní k nám všem :nevim:
Hezký víkend :mavam:

Přeji ti hodně štěstí, a doufám, že na tebe budou všichni tak hodní, jak na mě. :hug:
Jinak já chodila k Mudr. Fišarovi a spokojenost. Je to úžasný člověk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
12.2.12 08:45
palošek píše:
Lucík 26 píše:
Ahoj holčiny,
Hezký víkend :mavam:
Přeji ti hodně štěstí, a doufám, že na tebe budou všichni tak hodní, jak na mě. :hug:
Jinak já chodila k Mudr. Fišarovi a spokojenost. Je to úžasný člověk. :lol:

Ahoj,
k Fišarovi jsem chtěla původně, ale pak jsem z toho zrezignovala, že bych přes zimu musela jezdit do Třince naším nevyzpytatelným autíčkem a tak vůbec, takže jsem nakonec zůstala v Jablunkově. Je pravda, že jsem nikdy na Fišaru neslyšela nic negatívního, všechny ženské jej moc chválí :palec:
Děkuji za přání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.2.12 09:40

Lucík a odkud teda jsi a kde bydlíš?a co holky,už máte kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
12.2.12 10:44
Bajča píše:
Lucík a odkud teda jsi a kde bydlíš?a co holky,už máte kočárky?

my budem mit od zname, tak ze ano, ale ne doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
13.2.12 16:23

Ahoj babky,
já bydlím v Jablunkově :)
kočík už jsme koupili dříve úplnou náhodou, byl za dobrou cenu :) Je schovaný u babičky a dědečka :) budu muset sice dokutit detaily, aby byl více holčičí, ale to zvládnem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.2.12 17:24

v jablunkově?tak to se asi známe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
13.2.12 17:41

no jo, urcite kolem sebe chodime a ani nevime, ze to jsme my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
14.2.12 16:47

To je svým způsobem vzrůšo, když uvážíme, jak je Jablunkov malý a bohužel i uplotkovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.2.12 17:03
Lucík 26 píše:
To je svým způsobem vzrůšo, když uvážíme, jak je Jablunkov malý a bohužel i uplotkovaný :mrgreen:

presne :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.2.12 08:46

jo uplotkovaný to je :mrgreen: proto jsem ráda že jsme utekli do Třince,tady je to mnohem lepší.Jablunkov je hezký ale je tam nuda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
15.2.12 19:26

Nuda není, když víš, ja ji zahnat, ale ty drby, to mi opravdu překáží :roll: Když jsme se vrátili s manželem z Ostravy zpět sem, tak to bylo teda něco, zase si zvyknout na zdejší mentalitu, ale musím říct, že zdejší kopce jsou teda k nezaplacení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.2.12 20:36
Lucík 26 píše:
Nuda není, když víš, ja ji zahnat, ale ty drby, to mi opravdu překáží :roll: Když jsme se vrátili s manželem z Ostravy zpět sem, tak to bylo teda něco, zase si zvyknout na zdejší mentalitu, ale musím říct, že zdejší kopce jsou teda k nezaplacení :mrgreen:

uplna pravda, taky jsem se tady za pritelem zpatky prestehovala z Ostravy a do ted jsem si nezvykla na nektere tamejsi ,,xichty" 8)
ale pokazde co jedu za mamkou do Ostravy a je tam nehorazny smog, tak si reknu svaty Jablunkov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
16.2.12 08:35
alsem píše:
Lucík 26 píše:
Nuda není, když víš, ja ji zahnat, ale ty drby, to mi opravdu překáží :roll: Když jsme se vrátili s manželem z Ostravy zpět sem, tak to bylo teda něco, zase si zvyknout na zdejší mentalitu, ale musím říct, že zdejší kopce jsou teda k nezaplacení :mrgreen:
uplna pravda, taky jsem se tady za pritelem zpatky prestehovala z Ostravy a do ted jsem si nezvykla na nektere tamejsi ,,xichty" 8)
ale pokazde co jedu za mamkou do Ostravy a je tam nehorazny smog, tak si reknu svaty Jablunkov :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.2.12 09:41

tak mě tam nuda přišla.žádný pořádný obchod,žádné pořádné hřiště,žádný bazén,stadion…nic.Kopce jsou super,ty máme každý přelezlé asi 100× že?my chodíme s manželem dost často i teď z Třince.Javorový Ostrý,to jsou moje šostry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková