Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
20.2.12 12:56

Tak mám po kontrole.vše je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.2.12 13:01

Gratulace ke kontrole :potlesk:
Fotografka, nevím…
Mě se ale celkově ta jejich práce nelíbí, fotí i školní fotky a ta kvalita je přímo ŠÍLENÁ!!! Mě přinést domů děcko takovou fatku…tak nevím. No ve výsledku asi nic neudělám, ale stejně…
pokud se ti jejich práce líbí, tak co by ne, že? Ale jak říkám, mě už překvapuje jen to rozlišení… :nevim: :nevim: :nevim:
Na druhou stranu si vzpomínám na pár svatebních fotek, které byly celkem slušné…
Jinak přeju krásný den Vám i mimískům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.2.12 13:06

my tam kdysi taky měli svatební fotky a líbily se mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.2.12 13:13

Gratulace ke kontrole :potlesk:
Fotografka, nevím…
Mě se ale celkově ta jejich práce nelíbí, fotí i školní fotky a ta kvalita je přímo ŠÍLENÁ!!! Mě přinést domů děcko takovou fatku…tak nevím. No ve výsledku asi nic neudělám, ale stejně…
pokud se ti jejich práce líbí, tak co by ne, že? Ale jak říkám, mě už překvapuje jen to rozlišení… :nevim: :nevim: :nevim:
Na druhou stranu si vzpomínám na pár svatebních fotek, které byly celkem slušné…
Jinak přeju krásný den Vám i mimískům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 14:21

me se treba tam zdaji hezci nez ty co maji na namesti, kde byla videopujcovna :think:
Bajča: gratulace :palec: tak se pochlub kolik prcek váží? :mrgreen: přistě už jdeš taky na pásy? a kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.2.12 14:29

příští kontrola až za 3 týdny,to budu nastupovat na mateřskou.no vidíš,o pásech nic neříkal a já se ho neptala tak nevím.ale asi ještě ne.Váhu mi samozřejmě zas nevypočítával,opět jen podle tabulky a podle toho že odpovídáme 30+3 tak nějakých 1450.já nevím co by mu to udělalo kdyby mi to někdy vypočítl podle těch naměřených hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 14:32

tak alespon v necem je Schwarz lepsi :mrgreen:
tak kdyz uz jdes po 3 tydnech, tak uz jdes asi na pasy ne :think: nebo jsi tak vzdycky chodila? (ja po 4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 14:33

tak ted premyslim, ze jako podle tabulek je nas prcek o pul kila tezsi jo 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.2.12 14:35

no pořád jsem chodila po měsíci a teď po 3 týdnech ale to jen podle mě proto,že mi musí ukončit nemocenskou.podle mě se u něho chodí až kolem 36.tt,teda tak nějak se mi to vybavuje.kolik měl tvůj prcek a ve kterém to bylo týdnu přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 14:45

V 31tt mel okolo 1900g, ted nevim presne.
ja si nemyslim, ze to bude tou nemocenskou, to ti muze ukoncit i bez kontroly ne, staci kdyz tam prijdes…? ja myslim, ze na ty pasy pujdes…
me znami rikaji, ze od priste bych dokonce mela co tyden (coz bude od 34tt), ale to si myslim, ze jeste ne..ja myslela, tak posledni mesic :think: uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.2.12 14:54

no jestli ve 31tt 1900 tak to máš teda ne obříka ale obra.v 31 tt bývá váha kolem 1500g a tak to i sedí u holek v mých skupinách :lol: Podle mě si už aspoň podle uzv musela být dál.jo ukončit ji může i bez kontroly ale to bych tam jela zbytečně což mi příjde na hlavu tak to spojil s kontrolou,asi.podle mě by mi o těch pásech řekl.no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.2.12 15:28

Holky já nevím, jsem asi náročnější, co se týče fotek :oops:
Jinak to je teda divné s tím vážením. Známá chodí k Bojkovi a malému váhu vypočítal, tuším :nevim: Jinak chodila každé 3 týdny, ale nevzpomínám od kdy…každopádně dneska ráno odjela do porodnice, tak jsem jako na trní :roll: :srdce:
Jinak si myslím, že lepší je nadváha než podváha, takže miminko se má fajn a je zdravé, to je důležité :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 16:10

podle UZ jsem byla 32+2, myslite ze je tam vetsi pravdepodobnost drivejsiho porodu :think: nebo budu rodit spise obra (coz asi budu i tak :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.2.12 22:42

Já bych se nestrachovala zbytečně. Kdyby bylo něco v nepořádku (např. dřívější porod), tak by ti něco řekli, no ne? A do obra má ještě daleko :mrgreen:
Známou co dneska porodila :dance: taky dr. strašil, že malý je moc velký a ať nebaští a porodila akorátního klučíka 3030…kásné :pankac: :pankac: :pankac: oba jsou zdrávi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.2.12 08:44

no vidíš psala jsi ve 31 tt ale 32+2 je už vlastně 33tt takže to zas takový obřík není,je jen trošku větší.předčasný porod určitě nehrozí,jen si myslím že pokud už bude mimčo hezky velké tak nakoukne trošku dřív,ale to tak týden,dva,dřív ne a to bys mohla být akorát ráda :D jinak myslím že té kamarádce asi Bojko taky říká jen tabulkovou hodnotu jinak bych neviděla důvod proč mě by to nikdy nepočítal a jiným ano ještě pokud ho s tím vyloženě otravuju a říkám mu o tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková