Porodnice - Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
14.1.12 14:59

přítel?žádná svatba ale dítě jo??No toto :mrgreen: jak se jmenuje?můžeš to napsat třeba do soukromé zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:02

ja vim, tady se to jen tak nevidi co :lol:

Příspěvek upraven 14.01.12 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:04

tak to mi neříká nic :mrgreen: no právě že se to vidí až moc často,mě to nevadí jen to jaksi nechápu že je pro mnoho holek větší závazek svatba než dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:05

fakt? ja spis nechapu ty, co se berou jen proto, ze otehotnely :lol: to ja bych se klidne vdavala, ale jeste me nikdo nepozadal (ale jsou tam i jine duvody :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:08

já jsem hold zastánce toho že přítel-přítelkyně není uplná rodina a není to nic pro mě ;) přece pokud si s někým plánuji dítě počítám s ím i do budoucna a pak nevidím důvod nemít svatbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:10

No my jsme to zrovna neplanovali, ale nerikam, ze jsme nechteli… :mrgreen: A duvod se najde, jen to tady nechci psat verejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:11

dyť jo,vaše věc ;) to já už se třeba vdávala 2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:12

spíš mi řekni něco o tvém těhu,jsme skoro stejně.Kdy máš další kontrolu,a chodíš pořád po měsíci a jinak všechny testy jsou v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:16
Bajča píše:
dyť jo,vaše věc ;) to já už se třeba vdávala 2× :mrgreen:

klidne i 5,10×, to nijak neodsuzuju, pokud to tak clovek citi, tak proc ne, ja to citim ale prave uplne naopak :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:17

ne ne,2× to stačí,teď už jsem si vybrala pořádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:17

dalsi kontrolu az 7.2. porad po 4 tydnech no :| nejradsi bych prcka videla kazdy den :lol: vsechny testy byly v poradku na cuktrovku me ale neposlal, nemam na to vek :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
14.1.12 15:25

V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšila :palec: Doktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá :? A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 15:33
Evulec píše:
V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšila :palec: Doktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá :? A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne? ;)

souhlas :palec: me by vubec nevadilo zůstat ,,starou pannou" do konce zivota, at se na to klidne lidi divaji jak chcou, hlavne ze jsem stastna, zdrava a po boku mam milujiho cloveka a brzy i nase slunicko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
14.1.12 15:35
alsem píše:
Evulec píše:
V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšila :palec: Doktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá :? A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne? ;)
souhlas :palec: me by vubec nevadilo zůstat ,,starou pannou" do konce zivota, at se na to klidne lidi divaji jak chcou, hlavne ze jsem stastna, zdrava a po boku mam milujiho cloveka a brzy i nase slunicko :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.12 15:40

každý má na to svůj názor ;) já zas nemám ráda řeči typu nepotřebuji na to papír…manželství není jen o prstýnku nebo papíru,je toho daleko víc :mrgreen: jinak já na ty testy taky nejdu ale u tebe to je fakt věkem,ono se to dělá až po 25. roku,ikdyž sama nevím proč. :think: no nic manžel je doma jdem se tulit,zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková