Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
přítel?žádná svatba ale dítě jo??No toto
jak se jmenuje?můžeš to napsat třeba do soukromé zprávy ![]()
ja vim, tady se to jen tak nevidi co ![]()
Příspěvek upraven 14.01.12 v 15:23
tak to mi neříká nic
no právě že se to vidí až moc často,mě to nevadí jen to jaksi nechápu že je pro mnoho holek větší závazek svatba než dítě ![]()
fakt? ja spis nechapu ty, co se berou jen proto, ze otehotnely
to ja bych se klidne vdavala, ale jeste me nikdo nepozadal (ale jsou tam i jine duvody
)
já jsem hold zastánce toho že přítel-přítelkyně není uplná rodina a není to nic pro mě
přece pokud si s někým plánuji dítě počítám s ím i do budoucna a pak nevidím důvod nemít svatbu ![]()
No my jsme to zrovna neplanovali, ale nerikam, ze jsme nechteli…
A duvod se najde, jen to tady nechci psat verejne ![]()
spíš mi řekni něco o tvém těhu,jsme skoro stejně.Kdy máš další kontrolu,a chodíš pořád po měsíci a jinak všechny testy jsou v pořádku?
Bajča píše:
dyť jo,vaše věcto já už se třeba vdávala 2×
klidne i 5,10×, to nijak neodsuzuju, pokud to tak clovek citi, tak proc ne, ja to citim ale prave uplne naopak
![]()
dalsi kontrolu az 7.2. porad po 4 tydnech no
nejradsi bych prcka videla kazdy den
vsechny testy byly v poradku na cuktrovku me ale neposlal, nemam na to vek
![]()
V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšila
Doktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá
A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne? ![]()
Evulec píše:
V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšilaDoktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá
A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne?
souhlas
me by vubec nevadilo zůstat ,,starou pannou" do konce zivota, at se na to klidne lidi divaji jak chcou, hlavne ze jsem stastna, zdrava a po boku mam milujiho cloveka a brzy i nase slunicko ![]()
alsem píše:Evulec píše:souhlas
V Třinci jsem rodila, neměla jsem žádný problém. Na porod jsem se opravdu těšilaDoktorky i asistenky byly perfektní, ale o novorozeneckém se to říct nedá
A co se týče svateb, taky nejsem vdaná, ani to nevyžaduju i když zasnoubená sice jsem, ale papír a prstýnek pro mě nějak není důležitý.. Hlavní je, že se máme přece rádi ne?
me by vubec nevadilo zůstat ,,starou pannou" do konce zivota, at se na to klidne lidi divaji jak chcou, hlavne ze jsem stastna, zdrava a po boku mam milujiho cloveka a brzy i nase slunicko
každý má na to svůj názor
já zas nemám ráda řeči typu nepotřebuji na to papír…manželství není jen o prstýnku nebo papíru,je toho daleko víc
jinak já na ty testy taky nejdu ale u tebe to je fakt věkem,ono se to dělá až po 25. roku,ikdyž sama nevím proč.
no nic manžel je doma jdem se tulit,zatím ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.