Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jé, tedka jsem to přečetla znova, a ano bylo to jen jednou. my sme i přes snažení měli v tom měsíci sex 3 x
. snažení jak bejk, ale zařizovali jsem koupi a rekonstrukci bytu, takže nebyl čas. chtěli jsme se do toho opřít až časem.
Anonymní píše:
jé, tedka jsem to přečetla znova, a ano bylo to jen jednou. my sme i přes snažení měli v tom měsíci sex 3 x![]()
![]()
. snažení jak bejk, ale zařizovali jsem koupi a rekonstrukci bytu, takže nebyl čas. chtěli jsme se do toho opřít až časem.
Asi než otěhotním, tak to budem muset dělat tak 2× měsíčně a pak se modlit, aby to klaplo. Protože předpokládám, že při viagře to nebude taky tak snadný ![]()
afrikan píše:Anonymní píše:Asi než otěhotním, tak to budem muset dělat tak 2× měsíčně a pak se modlit, aby to klaplo. Protože předpokládám, že při viagře to nebude taky tak snadný
jé, tedka jsem to přečetla znova, a ano bylo to jen jednou. my sme i přes snažení měli v tom měsíci sex 3 x![]()
![]()
ovulace to jistí, tam je ta největší pravděpodobnost, jinak je to ale hooodně velká náhoda. proč by to nebylo při viagře snadný?? viděla jsem rozhovor s Alex Doležalovou /hodně otevřený
/ a její manžel nemá erekci skrz marihuanu, ale na viagře sexsujou jak o život
.
Anonymní píše:afrikan píše:ovulace to jistí, tam je ta největší pravděpodobnost, jinak je to ale hooodně velká náhoda. proč by to nebylo při viagře snadný?? viděla jsem rozhovor s Alex Doležalovou /hodně otevřenýAnonymní píše:Asi než otěhotním, tak to budem muset dělat tak 2× měsíčně a pak se modlit, aby to klaplo. Protože předpokládám, že při viagře to nebude taky tak snadný
![]()
. snažení jak bejk, ale zařizovali jsem koupi a rekonstrukci bytu, takže nebyl čas. chtěli jsme se do toho opřít až časem.já myslela, zda je vůbec chlap pak schopnej dosáhnou ejakulace.
![]()
/ a její manžel nemá erekci skrz marihuanu, ale na viagře sexsujou jak o život
.
Trošku manžela chápu. Ten můj se totiž do sexu musí trošku přesvěčit. Někdy mi ráno oznámí, že dneska by to šlo a do večera jsem z toho tak odrazená, že k sexu většinou nedojde. Prostě nesnesu, že musím ![]()
Asi bych začala souložit nepravidelně a nečekaně se spoustou laškování a orálního sexu. Když ho rozpálíš do běla, pochybuju, že v tobě nevyvrcholí.
Tak a teď čekám na to zlato…
![]()
tomikadze píše:
Trošku manžela chápu. Ten můj se totiž do sexu musí trošku přesvěčit. Někdy mi ráno oznámí, že dneska by to šlo a do večera jsem z toho tak odrazená, že k sexu většinou nedojde. Prostě nesnesu, že musím
Asi bych začala souložit nepravidelně a nečekaně se spoustou laškování a orálního sexu. Když ho rozpálíš do běla, pochybuju, že v tobě nevyvrcholí.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tomikadze píše:
Trošku manžela chápu. Ten můj se totiž do sexu musí trošku přesvěčit. Někdy mi ráno oznámí, že dneska by to šlo a do večera jsem z toho tak odrazená, že k sexu většinou nedojde. Prostě nesnesu, že musím
Asi bych začala souložit nepravidelně a nečekaně se spoustou laškování a orálního sexu. Když ho rozpálíš do běla, pochybuju, že v tobě nevyvrcholí.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenže na to rozpálení doběla bych potřebovala Pepo…
Jde do toho s tím, že selže… Sakra bych toho kopla, říkala jsem si, jak si to užijem, že prostě budem mít maximálně smůlu, ale že ani nepostavíme, to mě jaksi drtí. Hrozná bezmoc. ![]()
No to je právě o tom, že ví, že musí. My ženský to máme lehčí, můžem se případně promáznout lubrikantem, ale pokud chlapovi nestojí…
Právě ten tlak, že musí, je to, co dělá váš sex nefunkčním. Je mi jasné, že bys nejraději otěhotněla ještě dnes, jako každá snažilka, ale porucha erekce je podle mě větší problém, než související (téměř) neplodnost. Pokud se manžel nehodí do klidu a nějakým zázrakem se vám podaří otěhotnět, může mu problém přetrvat a to by mělo vliv i na manželství, ne? Chlap může selhat v čemkoli, ale jak jde o jeho přirození, velmi těžko to nese. Myslím, že prioritou by teď mělo být dostat manžela do klidu, připomenout mu, že sex je v první řadě zábava a až se zvýší frekvence sexu, protože on to tak bude chtít, můžete se zase vrhnout do snažení.
Každopádně si myslím, že pokud si ohlídáš ovulaci, do žádného hlubokého stresu se nedostaneš ![]()
Pokud má manžel ze snažení stres, budeš muset vzít iniciativu do svých rukou ![]()
Přesně tak. Nesmí mít pocit, že „musí“. Pak to může mít docela fatální následky na erekci i do budoucna. Tyhle problémy se neřeší moc snadno. Jo a na žádnou prostatu bych to neviděl, tohle je jasně psychické (po zásunu zvadne). Chlap musí mít pocit, že si chce užít a né že musí. Pak se mu to úplně přepóluje v hlavě, na to velký pozor.
tomikadze píše:
No to je právě o tom, že ví, že musí. My ženský to máme lehčí, můžem se případně promáznout lubrikantem, ale pokud chlapovi nestojí…Právě ten tlak, že musí, je to, co dělá váš sex nefunkčním. Je mi jasné, že bys nejraději otěhotněla ještě dnes, jako každá snažilka, ale porucha erekce je podle mě větší problém, než související (téměř) neplodnost. Pokud se manžel nehodí do klidu a nějakým zázrakem se vám podaří otěhotnět, může mu problém přetrvat a to by mělo vliv i na manželství, ne? Chlap může selhat v čemkoli, ale jak jde o jeho přirození, velmi těžko to nese. Myslím, že prioritou by teď mělo být dostat manžela do klidu, připomenout mu, že sex je v první řadě zábava a až se zvýší frekvence sexu, protože on to tak bude chtít, můžete se zase vrhnout do snažení.
Každopádně si myslím, že pokud si ohlídáš ovulaci, do žádného hlubokého stresu se nedostaneš
Pokud má manžel ze snažení stres, budeš muset vzít iniciativu do svých rukou
On je stresovaný tím, že selže, že budu naštvaná, že se kvůli tomu třeba i pohádáme… Štve mě, že to neřeší. Nevím, jak ho toho stresu zbavit, to snad ani nejde…??
lihow píše:
Přesně tak. Nesmí mít pocit, že „musí“. Pak to může mít docela fatální následky na erekci i do budoucna. Tyhle problémy se neřeší moc snadno. Jo a na žádnou prostatu bych to neviděl, tohle je jasně psychické (po zásunu zvadne). Chlap musí mít pocit, že si chce užít a né že musí. Pak se mu to úplně přepóluje v hlavě, na to velký pozor.
Takže to mám nechat na něm, prostě sexovat až přijde on?? Možná se ptám jak pitomec, ale opravdu nevím, jak se zachovat, abych to ještě nezhoršila.
No to vypadá, žes ho tím svým snažením už dosala do jasného bludného kruhu. Stresem ze strachu, že mu to nepůjde se mu nepostaví. Viz můj příspěvek v 9.24hod.
Určitě to nechat na něm. Prostě v každém jiném případě už to totiž vypadá, že bude vystresován. Sexuologové na toto radí, úplně vynechat (zakázat si) soulož a jen se mazlit (v případě že zvadne kvůli psychice po zásunu) a má se pak samo srovnat. Jenomže jak to skloubit s početím? A hlavně i když je to pro tebe těžké to neřešit!
Jo, já bych teď sexovala jen na jeho podnět, když už fakt má potřebu on. Musí se nejdřív srovnat on, snažení bude muset bohužel počkat. Píšou to tady přesně.
Bylo to jedno, ale zpětně si mylsím že to bylo v ovulaci (ani jsem netušila že ji mám, až zpětně) a chlap říká, pojd, uděláme si holčičku, a byla tam
. no on chtěl spíš jen sex, a věděl že na tu holčičku mě naláká
. Jinak radím nohy hore, to jsem praktikovala.