Poslední roky se mi nedaří. Jak z toho ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
9.2.19 21:46
@Anonymní píše:
@axelina Já pozoruju chlapy na plovárně :lol: , dnes jsem se vykopala na procházku se psem, to bylo fajn. A pak se manžel rozhodl opravit odpad ze dřezu a kuchyňskou linku. Bordel skoro v celém bytě. :cert: Nejraději bych šla do kina.

tak ja taky dnes vyrazila konečne do fitka…sice hned u vchodu mě šef upozornil že za 30 min zavírají… 8o ale tak jsem vlítla na pás uběhla 5 km , s moji současnou bídnou kondicí to byl výkon a mohla jsem jit domu. musí rict že ta pulhodina mě tak nakopla že jsem pak jeste udelala spousta dalsich užitečných veci doma… zitra jdu zas :-) nejhorší je to první rozhodnutí pak už to jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 11:02

@Černá vdova Děti z domu ještě nejsou a pár let nebudou. Studují. A máš pravdu v tom, že zdravotní problémy mě vadí dost. A nadváha. Už jednou jsem se vyburcovala a shodila asi 10 kilo a po dlouhodobém užívání kortikoidů je mám zpátky i s bonusem. :cert: Snad to zase sundám, chodím ráda plavat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 11:03

@axelina Tak to máš můj obdiv :palec: :palec: , já musím nejdřív zhubnout a pak běžet.

• Citovat
  • Upravit
3224
10.2.19 11:21
@Anonymní píše:
@axelina Tak to máš můj obdiv :palec: :palec: , já musím nejdřív zhubnout a pak běžet.

tak rychla chuze když pujdes hodinu je na hubnuti lepsi jeste než běh…protože já se hned dostanu do pasma kdy nespaluju tuk ale cukr :) který po behu doplním čokoládou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
10.2.19 12:54
@Anonymní píše:
@Černá vdova Děti z domu ještě nejsou a pár let nebudou. Studují. A máš pravdu v tom, že zdravotní problémy mě vadí dost. A nadváha. Už jednou jsem se vyburcovala a shodila asi 10 kilo a po dlouhodobém užívání kortikoidů je mám zpátky i s bonusem. :cert: Snad to zase sundám, chodím ráda plavat. :mavam:

Ty kortikoidy ještě bereš? Moc o tom nevím, ale brala je chvíli moje šestileté neteř, dost nabrala, ale už má zase normální váhu, chtělo to jen čas.
Pokud jde o hubnutí, tak sice asi zatím nebudeš mít příliš velký váhový úbytek, ale pár kilo se dá opticky snížit vhodnými střihy oblečení a barvami. Na to bych doporučila stylistku, poradí přesně k typu postavy, co a jak.
Já jsem u sebe na vlastní oči viděla, co mi udělalo s pasem v šatech to, že jsem si povytáhla ramínka podprsenky. Kdybych to neviděla, nevěřila bych tomu. :P
Pokud jde o pohyb, mně se velmi osvědčilo chodit 3× týdně na 40 minut na orbi-trek do fitka. Váha mi dolů nešla, ale docela jsem se zpevnila. První mi šly bohužel nohy, který potřebuju ze všeho nejmíň, protože je mám už tak dost štíhlé. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.2.19 12:56
@axelina píše:
tak rychla chuze když pujdes hodinu je na hubnuti lepsi jeste než běh…protože já se hned dostanu do pasma kdy nespaluju tuk ale cukr :) který po behu doplním čokoládou :-)

Hladinku cukru je potřeba udržovat :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 19:23

@Černá vdova Léky už neberu, ale asi to chvíli trvá než nastartuje normální metabolismus. Dávám přednost přirozenému pohybu. Naštěstí se v práci dost nachodím a ráda plavu.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.2.19 19:51
@Anonymní píše:
@Černá vdova Léky už neberu, ale asi to chvíli trvá než nastartuje normální metabolismus. Dávám přednost přirozenému pohybu. Naštěstí se v práci dost nachodím a ráda plavu.

Ono to půjde. Chce to myslet pozitivně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 13:06

Tak dneska rozhovor s částí rodiny… a řvu jak želva…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 17:58
@Anonymní píše:
Tak dneska rozhovor s částí rodiny… a řvu jak želva…

Pocém :hug: :hug: a vybreč se. Já brečím skoro každý den. Myslím na svojí kamarádku, pořád to nemůžu rozdýchat. To bude dobrý. :* :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 20:38
@Anonymní píše:
Pocém :hug: :hug: a vybreč se. Já brečím skoro každý den. Myslím na svojí kamarádku, pořád to nemůžu rozdýchat. To bude dobrý. :* :andel: :hug:

Uz je to lepsi. Ale cely mesic dobry nalady je pryc. Nechapu, co se stalo, jak se to cely vyvrbilo. Vim, ze tam mam i ja vinu. Ale uz se mi nechce nic resit. Omilat furt to samy dokola, nevyresi se nic a ja jsem zrala na provaz. Nechce se mi nikomu nic rikat, vysvetlovat. Jsem hrozne unavena.
Kamaradku oplakavej, to je v poradku, nic jinyho ti neulevi od ty bolesti, ze uz tady neni :( ale jedno rano se vzbudis a bude to lepsi :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.19 17:16

Tak se po nějaké době hlásím. Začla jsem hubnout, hýbat se a vždy, když už si začnu tak nějak myslet, že se hrabu ode dna, další facák od života. Mamka jde na další operaci, dcera nádor v prsu, naštěstí nezhoubný, ale to čekání. :cert: A zemřel tchán a i když je manžel z několika dětí, museli jsme celý pohřeb zaplatit sami, jinak by ho snad nechali zpopelnit na obecní útraty. Já už mám fakt strach mít z něčeho radost. Vždy se to pak zase po.ere. Nějaké optimistické rady?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.19 09:46

Nemám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.19 09:50

Tak už jsem se radovala, prožila hezkou dovolenou a vyčistila si hlavu. A zase další jobovka. Manželovo sourozenci jsou v insolvenci, takže jsme museli vyplatit jejich dědické podíly, aby nepřišla tchyně i oni o střechu nad hlavou.
A mnohem horší je, že zemřela i dcera mé kamarádky. Bylo jí jen 25 let. Kdy už ten řetěz neštěstí skončí?

• Citovat
  • Upravit
1502
7.8.19 09:57

Víte, ono to takhle úplně nefunguje. Každý ma nějaké svoje staristi, trápení. Nemůžete zachraňovat cely svet. Problémy a trápení nikdy neskončí, jen my se můžeme naučit brát každý problém jako příležitost a výzvu se něco nového naučit a vykonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová