Pošli to dál - děláme dobré skutky :)
- Fotoalbum (22)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aiwwa píše:
Co kecáša co to tvoje dobrovolnictví? To se taky počítá.
no jo, ale mám nějak pocit, že to je k ničemu, spousta lidí to haní
navíc bábrle za kterou chodím začíná být mimo a je hrozně depresivní. minule jsem z tama musela jít pryč, uplnej vysavač
ale bavila mě potravinová sbírka a jít někam pomoct uklízet. to mě baví asi víc, než kontakt s někým. nezdá se to, ale je to dost náročný psychicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Ještě chodím sbírat odpadky do lesa, chodím tam běhat a vždy pytel na odpadky s sebou. Pokaždé si říkám co je to za lidi, že uprostřed lesa odhodí plastovou láhev? Tohle nepochopím. Jinak já bydlím na vesnici a každoročně přibývá lidí v projektu Uklidme Česko.a je fakt, že i celkově je u nás pěkně uklizeno, sází se nové stromy. Ale je to vidět i před domy, spousta lidí si před plotem udělala zahrádku, takže při procházce radost pohledět.
vidíš,to bych taky mohla. lidi jsou prasata no
na vesnici věřím, že to je super. ve městě na to lidi dlabou, mě stačí každej tyden popelnice
neuvěřitelný, takovej humus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka to věřím, že je to psychicky náročné.
nezapomeň předat někomu štafetu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
@malá_holka to věřím, že je to psychicky náročné.nezapomeň předat někomu štafetu.
a komu, jane už tu není
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Jestli se nepočítá třeba krmení pro ptactvo v zimě na chatě, nějaký ty SMS na charitu, nebo, že dám nějakýmu chudákovi stravenky, Tak to jsem fakt v pekle.
To, že na chatě uklízím svinčík po lese, abych to neměl před zahradou, nebo sázím lísky pod průseky vedení VN se asi nepočítá. To druhý dělám stejně proto, aby nám veverky totálně neočesaly ořech, ale ony to každoročně stejně nějak zmáknou. ![]()
Příspěvek upraven 29.12.18 v 13:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
To ti mooooc děkuju tedy![]()
Přemýšlím tu co napsat.Co je už dobrý skutek a co už samozřejmost.
Mě oslovily charitativní oblasti co se týkají podpory tělesně postižených a dětí s autismem.
Tam je po troškách(nejsem milionář) podporuji dlouhodobě.
Hodně se mě dotýká práce úżasných malířů ÚMUN, ti jsou fenomenální, omlouvám se za patos, ale mě ti lidé fascinují.
Už mám připravenou složenku pro ně opět, jen vyrazit na poštu.
A krom toho, dosud mám dobrý pocit z loňské akce, pomoc jedné konkrétní mamince s nemocnou holčičkou. Založila jsem sbírku na ně a až mě porazilo, dojalo a překvapilo kolik maminek, žen se zapojilo. Dokonce se to nějak rozrostlo a bylo pomoženo více maminkám v nouzi. Zapojily se i mé přítelkyně odtud, a já jim všem ještě jednou děkuju.
Doteď mě hřeje ten krásný pocit že dost dobrých lidí ještě existuje.Nominuju dál jednu skvělou ženu odtud, doufám že už tu nebyla přede mnou někým oslovena @Jedna babička
Jééé teprve teď jsem přišla na to, že jsi mě Aničko zmínila, nějako mě nechodí zase upozornění. Děkuji Ti. Taky tu teď sedím a přemýšlím, co je dobrý skutek a co je naprostou samozřejmostí v linii pomoci bližnímu. Již několik let jsem dobrovolník v nadaci Dobrý anděl, spolupracuji s Dobrotetami a šiju pro neonatologické oddělení FN HK potřeby pro miminka, pomůcky do inkubátorů, apod., jsem s manželem hostitelkou 4 sourozenců z dětského domova, zapojuji se do dobrovolnických akcí v nadaci Šance onkoláčků. Zrovna včera jsem už měla napilno a mám nastříháno 15 kusů rychlozavinovaček a 10 kusů přehozů přes inkubátory. Pro mě zcela normální součást mého života, trávení mého času, pro mnoho lidí kolem mě věc nenormální a v jejich očích jsem „blázen“, který pomáhá a nic z toho nemá. Bohužel pro některé je hodně vzdálený ten úžasný vnitřní osobní pocit, že právě moje ruka přispěla k dobré věci. Štafetu předávám uživatelce @bertoldina a @Rennys1
Příspěvek upraven 30.12.18 v 18:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička píše:
Jééé teprve teď jsem přišla na to, že jsi mě Aničko zmínila, nějako mě nechodí zase upozornění. Děkuji Ti. Taky tu teď sedím a přemýšlím, co je dobrý skutek a co je naprostou samozřejmostí v linii pomoci bližnímu. Již několik let jsem dobrovolník v nadaci Dobrý anděl, spolupracuji s Dobrotetami a šiju pro neonatologické oddělení FN HK potřeby pro miminka, pomůcky do inkubátorů, apod., jsem s manželem hostitelkou 4 sourozenců z dětského domova, zapojuji se do dobrovolnických akcí v nadaci Šance onkoláčků. Zrovna včera jsem už měla napilno a mám nastříháno 15 kusů rychlozavinovaček a 10 kusů přehozů přes inkubátory. Pro mě zcela normální součást mého života, trávení mého času, pro mnoho lidí kolem mě věc nenormální a v jejich očích jsem „blázen“, který pomáhá a nic z toho nemá. Bohužel pro některé je hodně vzdálený ten úžasný vnitřní osobní pocit, že právě moje ruka přispěla k dobré věci. Štafetu předávám uživatelce @bertoldina a @Rennys.
Zmínila jsem tě schválně,děláš toho tolik dobrého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 Děkuji
. Jen kdyby ten den měl minimálně 48 hodin.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
@Jedna babička Ty zavinovačky a já chobotničky![]()
teda ty jsou rozkošné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
teda ty jsou rozkošné
Jsou
oceňuju o to víc,že sama jsem a ruční práce kopyto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Jsouoceňuju o to víc,že sama jsem a ruční práce kopyto.
Já taky. Každý holt pomáhá jak umí. Kdybych měla něco uhackovat tak to bych fakt nezvládla. Dneska zas jdeme do lesa, mám tu jablka, mrkev a řepu, tak dostanou zvířátka nadílku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
@Jedna babička Ty zavinovačky a já chobotničky![]()
ty jsou boží
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!