Postříbřený řetízek a zelený obtisk - co s tím?

170
8.1.14 18:59

Postříbřený řetízek co s tím?

Zdravím všechny mám takový problém dcera mi koupila řetízek na krk označení je tam 925 což by mělo být stříbro, ale asi né moc kvalitní, protože mi na krku dělá takový zelený obtisk což nevypadá moc vábně, ale zase ho chci nosit kvůli dceři abych jí dělala radost, ale nosím kvůli tomu vlhčené kapesníky abych si to vždy vyčistila nevíte čím to může být stříbro nosím pořád, ale toto mi nikdy neudělalo dá se to nějak ošetřit aby to nedělalo poradíte co s tím má někdo zkušenost? Rovnou říkám, že vrátit to nejde objednala to přes internet a já nevím kde a nechci ji zklamat, že dárek co mi koupila stojí za pr..d. Děkuji a doufám, že někdo mi poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.1.14 19:04

Nejspíš není rhodiovaný :think: S tím asi nic moc neuděláš, max se poptat, jestli to nejde udělat zpětně, je to vlastně taková vrstva „nahoře“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.1.14 19:08

Mně na to kdysi kamarádka radila přetřít řetízek bezbarvým lakem na nehty :think:. Ale nakonec jsem to nezkoušela, tak nevím, jestli to funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.1.14 19:08

Jde to i zpětně. Dojdu si někam do zlatnictví a poptej se. Není to ani nijak přehnaně dráhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.1.14 19:14

Aha a nevíte kolik by to asi stálo je to nějak od délky a šířky nebo né mám ho 50cm dlouhý a 1cm široký a to když bude rhodiovaný tak to už dělat tedy nebude? Tak zkusím zítra zajít do zlatnictví a poptám se na to jestli to dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.1.14 19:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 19:24
@milunaeviku píše:
Aha a nevíte kolik by to asi stálo je to nějak od délky a šířky nebo né mám ho 50cm dlouhý a 1cm široký a to když bude rhodiovaný tak to už dělat tedy nebude? Tak zkusím zítra zajít do zlatnictví a poptám se na to jestli to dělají

Rhodiovani je povrchova uprava bilym zlatem, stribro pak necerna a lip vypada. To zelene je fakt divne…mne se tohle stalo, kdyz jsem mela prave rhodiovany prrstynek a zlatnik mel na rhodiovana zkazenou lazen. Ale to je jiny pripad…kazdopadne cenu rhodiovani ti reknou v temer kazdem zlatnictvi i strbrnictvi. Reknou ti i kvalitu retizku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.1.14 19:25

Děkuji tak se na to zítra poptám snad mě to nezrujnuje a dcera bude mít radost. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová