Posuďte prosím stav zakoupené bazarové židle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.14 09:14

Anonymní, já jsem s ní mluvila v klidu už před tím negativem. Chtěla jsem navrhnout řešení a to samé slyšet od ní. Jenže ona všechno odmítala. Negativum jsem dala až když se odmlčela a odmítla to nějak řešit. Ne hned.
Mě je to jasné, že znáte jen jednu stranu :) Ale paní tenhle odkaz má, může sem kdykoliv něco napsat. Třeba jen její vyjádření. Ale to ne, to je totiž pod její úroveň, tyhle stupidní diskuse :lol: :mrgreen:
Mě to pomohlo si o tom v klidu s někým napsat, protože manžel hned vyletí jak čertík z krabičky :D (on je trochu cholerické povahy :lol: )
Hele mě to štve z principu, 600 Kč jako nás nepoloží, že bychom neměli co do pusy, ale vyhodit je z okna za poškozenou věc jako taky nemusíme. Zvlášť když nás to bude stát ještě další náklady na opravu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.14 09:14
@Anonymní píše:
A neprodává se přímo tento dýhovací lak? Myslím, že už se tady o něm psalo.

Je to možné, musím se na to zeptat. Já se v tomhle vůbec nevyznám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.14 09:23

No jo no, tak to se nedá asi už nic dělat :(, příště větší opatrnost :(. Už bych se s tím nenervovala,,prostě stalo se -stalo se, příště budeme chytřejší :(".To je prostě život…ale, když nejde o život jde o…:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.14 09:27

Anonymní, jo máš pravdu. Řešíme teď i mnohem závažnější věcí, že na tohle už nemám sílu ani náladu. Musím běžet :mavam:
díky holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.14 09:30
@blecha72 píše:
Chránila bych se víc, lze vyhledat i kde pracujete. Ale k tématu. Problém je v době, než jste reklamaci začala řešit. Na mmb jsem také koupila vadné zboží, vady jsem hned nafotila a dosud jsem vše vyřešila ke své spokojenosti. Měla jste hned trvat na vrácení zboží a proplacení poštovného. Jen pro zajímavost, fotky židličky ještě máte? Dáte se odkaz?

jo a ještě, můžeš tohle rozvést, kde jsi co našla?? protože já jsem na svoje údaje docela opatrná, pokud mají být spojené s mým jménem.. takže kde pracuji?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
14.6.14 09:33
@Anonymní píše:
Anonymní, já jsem s ní mluvila v klidu už před tím negativem. Chtěla jsem navrhnout řešení a to samé slyšet od ní. Jenže ona všechno odmítala. Negativum jsem dala až když se odmlčela a odmítla to nějak řešit. Ne hned.
Mě je to jasné, že znáte jen jednu stranu :) Ale paní tenhle odkaz má, může sem kdykoliv něco napsat. Třeba jen její vyjádření. Ale to ne, to je totiž pod její úroveň, tyhle stupidní diskuse :lol: :mrgreen:
Mě to pomohlo si o tom v klidu s někým napsat, protože manžel hned vyletí jak čertík z krabičky :D (on je trochu cholerické povahy :lol: )
Hele mě to štve z principu, 600 Kč jako nás nepoloží, že bychom neměli co do pusy, ale vyhodit je z okna za poškozenou věc jako taky nemusíme. Zvlášť když nás to bude stát ještě další náklady na opravu. :roll:

Muehehehe, třeba už přispěla. Třebaje to jedna z těch anonymek - ta, co straší pokutou za zveřejnění jména, nebo ta, co radí se na těch 600 vykašlat… :think: :mrgreen: (To, že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
14.6.14 09:47
@Anonymní píše:
jo a ještě, můžeš tohle rozvést, kde jsi co našla?? protože já jsem na svoje údaje docela opatrná, pokud mají být spojené s mým jménem.. takže kde pracuji?? :mrgreen:

MěÚ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.14 09:59

@blecha72 nene :) to nejsem já. jenom na fcb je s tímhle jménem víc žen ;) Já si na svoje údaje dávám pozor… mimochodem ani nikde nenajdeš fotku mých dětí :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.14 09:59

No dobrý, holky, tak já už psát nebudu, abych nemusela být osočována..docela mně tato úvaha mrzí, chtěla jsem jen pomoci, napsala jsem proč po zkušenostech vystupuji jako anonym. Ale dobrý…no :( A hlavně jsem to nemyslela zle, myslela jsem to v duchu…jako, že 600,– Kč opravdu není tolik, aby se musela paní nervovat, když asi stejně není řešení. Nebo jste snad některá tady poradila řešení, které by uspělo? Možná, že jsem jí třeba mým upozorněním na zveřejnění os. údajů ušetřila další nervíky..Ale dělejte, jak myslíte..toto chování a osočování mně fakt mrzí :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák